מה דעתכם?

מה דעתכם?

הכרתי מישהו באינטרנט, מישהו חמוד, אסטטי, רגיש, ג'נטלמן, והכי הכי, אלוף המיטה מענג חבל על הזמן, אלא שאני לא משתפת איתו פעולה, הוא האקטיבי ואני הפסיבית, ולו יש סבלנות, אמר לי לעולם לא אאלץ אותך לעשות דברים שלא באים ממך, ואני מרגישה שזה לא פייר מצידי, אבל מה לעשות, אני קצת נגעלת, אני למשל לא מתנשקת איתו, כי חסרים לו כמה שיניים, וחלק תותבות, , וגם כשאנחנו ביחד הוא קצת מזיע וזה מגעיל אותי, ועוד משהו, בחולה שמתחת לבית השחי, ראיתי סימן עגול של הזיעה כזה כאילו רטוב, ונגעלתי, מה עושים? מה דעתכם?

ש ר ה לה

New member
מחליטים אם טוב לך איתו או לא...

אם לא טוב לך, סגרי ענין.! אם טוב לך ויש דיבור בינכם, תסבירי לו שענין האסטטיקה חשוב לך. אם תסבירי בצורה נכונה וכך שיבין שזה מה שעושה לך טוב, אני בטוחה שהוא יבין. הרי אמרת שהוא מתחשב ולא כופה עצמו עלייך..... מאחלת לך הנאה מלאה וגם אקטיביות הדדית היא בהחלט גורם מעשיר. שווה לנסות את זה פעם. אל תתני לו הנחות בענין האסטטיקה.

צלליתה

New member
בתחילת המסר את מספרת שהאיש אסתטי

ואני הבנתי שזו הסיבה שנכנסת איתו למיטה ושם גילית את המיומניות שלו. אחרכך את מספרת שאת לא מענגת בחזרה, והסיבה היא שהוא לא די אסתטי. אז רגע, מה קרה לשיניים בין הכניסה למיטה לבין הרגע שהגיע תורך לענג? נפלו לך למתחת למיטה?

את ממש כתבת את מה שרציתי...יפה השיניים?

נראה לי שהמקטרת הינה מזוכיסטית או דימוי עצמי נמוך. כיצד הגבר אסתטי ופתאום שינים תותבות וזיעה וכו' מה הוא ברירת מחדל????לכי על מישהו אסתטי שמטפל בעצמו ולא גורם להעברת מחלות. שיניים זה דבר חשוב ואם הוא ל מטפל בשיניו הוא גם לא מטפל בטחוריו ובשאר מרעין בישין. זיקפי הראש לכי קדימה וחפשי גבר אסתטי שתרצי לנשק אותו שיריח טוב. בקצב הזה את עוד תשנאי גברים לאט אבל בטוח.

ben 911

New member
זה מזכיר לי קצת את הסיפור על פיונה..../images/Emo191.gif

שמכשפה רעה הטילה עליה כישוף.. אז זהו שפיונה היא בדרך כלל חתיכה הורסת.. שוברת לבבות קטנה.
רק בחצות היא הופכת להיות אישה מכוערת ומגעולילה.
באיזו שעה אמרת שאתם מתנים אהבים?

דרומית.....זאת בעיה

אם את נגעלת. כשחסרות שיניים [תלוי אם הקדמיות] זה באמת לא אסתטי. תותבות?זה ענין אישי ולא חושבת שזה מגעיל. בקשר לזיעה....יש כאלה שנגעלים מזיעה טריה.מה לעשות....יש כאלה עם נטיה להזיע [גם ללא ריח] אחותי שרוקדת הרבה שנים לא יכולה לרקוד עם מישהו שמזיע.לי אין בעיה עם זה . אבל האמת.....כשיש רגש לבן זוג הרבה דברים נסבלים בצורה הדדית. בכל מקרה כשאין שיתוף פעולה לאחד הצדדים זה מפריע. בהצלחה

זה ככה או אככה

הוא אדם שלם , את אינך יכולה לקחת חלק וחלק להשאיר מחוץ לדלת את צריכה לקחת אותו כמו שהוא , אולי תוכלי ללמד אותו להשתמש בדאודורנט אבל את ההזעה שלו לא תוכלי לבטל או לשנות קבלי אותו כמות שהוא או ששחררי אותו לדרכו

לדרומית

אם טוב לך איתו - קחי אותו לרופא שיניים שיעשה השתלות. קחי אותו לסופר פארם תקני לו דיאודורנט. תעשו הרבה אמבטיות ריחניות! סוף סוף אחד עם הרבה פךוסים: ג'נטלמן, חמוד, אסטטי, רגיש, אלוף במיטה.... את בטוחה שלא המצאת אותו????????????

ben 911

New member
../images/Emo6.gif אהלן חבר'ה...

כל פעם שאני רואה ניקים חדשים.. אני תיכף חושד שהנהלת תפוז פירסמה את השירשור בדף הראשי.. אבל סבבה לארח, לא כן?

ש ר ה לה

New member
מענין שאני חשבתי בדיוק אותודבר

הלכתי לראות בדף הראשי של תפוז וראיתי נאדה...

שרהלה..זה אכן היה

בדף הראשי אתמול בערב וחשבתי לעצמי :איזה פטנטים יש לתפוז בכותרות מוגזמות בכדי להשיג רייטינג לפורומים. נדמה לי שהכותרת היתה:"היא זרקה אותו".

כנראה או שלא הבנתם אותי

או שלא הסברתי את עצמי נכון, הוא לא מסריח, או מריח לא נעים, בכלל לא, אני כשרואה מתחת לבית השחי לחות, או סימן של לחות על החולצה ,אז אני מבינה שהוא מזיע, זה מספיק בשביל שאגעל, דווקא הוא גבר נעים ומריח טוב, לי באופן כללי נגעלת, גם בקיץ כשאני רואה אנשים מזיעים ונוטפים זיעה אני נגעלת, וגם כשאני מזיעה אני מהר מנקה וסופגת את עצמי , כי זה מגעיל

דרומית......אני הבנתי בדיוק

למה שהתכוונת ,והתגובה הראשונה שלי התייחסה לענין נטיה להזעה גם בלי ריח. את נגעלת מזיעה באופן כללי כמו הרבה אחרים שרגישים לזיעה וזאת בבעיה במיוחד בארצינו החמה.

למעלה