מה דעתכם?

מה דעתכם?

מחר בעז`ה יש לי חתונה של חבר,מה שקורה,שאבא של השידוכית גם יהיה שם,הבנאדאם אמר שהוא רוצה לדבר איתי שם!!מה אני יגיד לכם?לא בא לי לדבר איתו,אני גם לא רוצה שיראה אותי,אני סה`כ פגישה רבעית עם הבת שלו,מבחינתי הכל פתוח,כלום לא סגור,סירבתי,והשדכן לוחץ.מה דעתכם??אני חושש שזה ילחיץ אותי במידת מה,בקטע של,כבר דיברת עם ההורים`..וזה מוריד את השיקולים האובייקטיבים..חוצמזה,שלא באלי כזה שהבנאדאם יראה וידע מי אני..מה אתם חושבים?

מיידלע19

New member
אני חושבת

שאתה קצת יותר מדי לחוץ... תיקח את זה בקלות... תיפגש איתו תזרום.. כמה מיליםם ותחזור לריקודים... למה לא? ואל תחשוב שזהו אם הוא כבר רוצה לראות אותך אז התחייבת למשהו... בהצלחה לך....

מה דעתך

ללכת לישון כבר? אה? טוב, נו. אם שאלת - אז אני גם אענה: אם תתחמק מפגישה איתו - תצא לא טוב, כך שאני מציעה שתחזק את הגברבריות שלך, תתלבש יפה, תרים ת'ראש ותלך עם גב זקוף - ותצאו החוצה לדבר קצת. פגישה רביעית זו התקדמות יפה (ביחס לשאר החבר'ה פה, לא?) ואם זה זה - אז אין טעם לדחות, אם זה לא זה - אז לא משנה אם תיפגש איתו או לא. וקצת אמונה לא תזיק.

kiss 18

New member
(לא אומר כנס, אני יודעת שאצלך המצב רגיש..)

למה אתה לא רוצה להיפגש איתו? אני יודעת, כי אתה לחוץ, אבל אתה צריך להבין שפגישה רביעית, זה כבר עסק רציני, והוא רוצה לראות אותך, אין לך ממה לפחד, בסוף אם הוא יהיה חמיך אתה תצטרך לראות אותו (והרבה..) קצת ביטחון עצמי, ועוד אמונה ותיראה שהכל יהיה בסיידר... המון הצלחה!

איזה לחוץ???

אני לא טיפוס ששם על אנשים!!תאמיני לי!אבל לאדע אני מרגיש לא בנוח עם הקטע..ו..פגישה רבעית ממש לא מחייבת!זה מתקדם,אבל הכל יכול לקרות,אין כיוון לרוח..לללל..ללל..

kiss 18

New member
אתה אמרת פגישה רביעית לא מחייבת, ואתה לא לחוץ

אז תלך להיפגש איתו ככה בסבבות, לא? אולי על איזה דרינק? למה יש לי הרגשה שעוד מעט דעין דוסית תאמר שאני אגיש?
מקסימום יהיה השקט שנישאר, ולא הלך טוב...

kiss 18

New member
שכחתי להוסיף...כנס

אני מאמינה שיהיה טוב, והכל יסתדר! אתה רק חושש...

אני חוזר ואומר בצורה הברורה

אני לא חושש משום דבר!!פשוט לא בא לי שהבנאדאם ידבר איתי,כל עוד ואני לא החלטתי בקשר לבת שלו!!

kiss 18

New member
טוב אתה לא חושש, אתה אמיץ כמו טרזן עכשיו כנס

אם אתה אומר שזה לא רציני, ועוד לא החלטת בקשר לבת שלו, אז מה הבעיה להיפגש? (רק אל תיכתוב קל לך לדבר) אם תידחה אותו ותגיד שאתה לא רוצה, זה ישמע חמקני ולא טוב. אז תיפגש איתו מה כבר יכול להיות, אתה חושב שאבא שלה לא יאהב אותך, והעיניין ירד? יום ניפלא לכולם!!

בוקר

לא,אבא שלה לא הביע עליי שום דעה,הוא לא מכיר אותי,מה שמעצבן אותי,זה שאני יודע ששמים עלי עין בחתונה,זה לא נוח!!אבל חפיף,עברנו את פרעה,עברנו שואה,נעבור גם את זה..יום מקסים לכולם!

kiss 18

New member
אתה מתכוון מבחינת זה...

שהוא יסתכל עליך איך אתה אוכל, איך אתה רוקד וכו... (עברנו את פרעה נעבור גם את בת שבע, איפה זה היה מוכר לי..., זה ככה הולך?)

kiss 18

New member
אהה ניזכרתי יצפאן...../images/Emo6.gif

אולי תוכל לבקש ממנו, שלא ךהיפגש בחתונה, אלא לקבוע תאריך אחר. אפשר?

אני מכיר אתזה משיר של סאבלאמינאל

לא,עזבי,לי זה כבר לא ממש מזיז..פשוט חששתי שהאבא הצדיק שלה ידבר איתי בלימוד,ישאל מה לומדים,איפה אוחזים.מי זה משה רבנו,מה עשה דוד לגולית,מה זה `כתובעס`,ואני אנא אני בא..בחתונה אני איכשהוא יכול לערבב אותו :)

kiss 18

New member
מצחיק אתה, אבל אתה חייב להיפגש איתו..

זה נישמע מתחמק, או שיש לי עוד רעיון (אני והרעיונו שלי, אה??) תדבר עם השדכנית יפה, הבנתי שדיברת איתה והיא כעסה על זה... אבל תאמר לה שוב יפה, שאתה לא מעוניין להיפגש עם האבא עד שאתה סגור על הבחורה! אני מניחה שהיא תביו, לא?? עוד משהו- אם הוא שואל אותך מי זה משה רבינו, מה אכלו 40 שנה במדבר,ואתה לא יודע, תיכנס שניה לשירותים, תישלח הודעה לפורום פה, ואני בטוחה שידעו פה לענות לך, הולך?

אני יפגש איתו,אין לי מה להפסיד..

ח.ח.זה היה בצחוק,אני יודע הרבה יותר ממה אכלו אבותנו במדבר...אבל יש לי חבר שכשהוא היה מאורס,הוא לא ידע מזה ברית בין הבתרים,ועם מי היא היתה..חיחי

"יכול לערבב אותו"

וואלה, קניתי. תערבב, תערבב. רק תיזהר שלא להפוך את שתיכם לעיסה דביקה. במהרה בימנו אמן.

למעלה