מה דעתכם?

אין ספק שזה יכנס ללקסיקון..

`עברנו את פרעה, עברנו פגישה עם אבא של שידוכית, נעבור גם את X`

קבל

עברנו את פרעה,עברנו ת`שואה,עשיתי ת`פגישה,ונשארתי נמושה,אז תבין פגישות עלי לא תופסות,לא מתאים ך?בא תחטוף מכות,...תנסה להלחין לזה לחן של ראפ..ניסיתי,זה הולך :)

תנסה לשאול את השווער לעתיד

אולי גם יהיה לו לחן לראפ שלך. ככה גם אם לא הלך לפחות הרווחת פגישת עסקים

ORITB3

New member
+שבעת הגמדים../images/Emo113.gif

סתם...שאיפות!באמת בהצלחה עם הפגישה המדוברת(אולי זה יהיה חמיך לעתיד?)ובאמת אין לך ממה לחשוש כך את זה בקלות זה באמת לא אומר ולא מחייב לכלום!

נוקיה6120

New member
דעתי היא כך:

עזוב אותך קח את זה באיזי זה שטויות זה נראה לך דבר מאד מאד רציני אבל זה ממש כלום ואח``כ אתה תגיד לי וואלה סתם עשיתי מזה עסק ועוד דבר אחרי פגישה רביעית זה מאד מאד נורמלי שאבא שלה רוצה לראות אותך זה מאד לגיטימי בברכת הצלחה ובקלות

אני דוקא הייתי נפגש איתו

יש בזה משהו שמשדר מאוד בטחון עצמי. סתם אנקדוטה - פעם בא לישיבה שלי אבא של בחורה כלשהיא כדי `לראות אותי`, איתרע מזלי והייתי באמצע פלירטוט עם שניים מחברי, באמצע ביהמ``ד, מישהו לחש לי: מסתכלים עליך, אמרתי לו: סוו וואט? אני לא שחקן. והמשכתי לדבר בנינוחות. לאחר כמה דקות, כשסיימנו לשוחח. ניגשתי בטבעיות לפתח ביהמ``ד, אל אותו אבא (שהתבלבל לחלוטין..) הושטתי לו את ידי לשלום, ואמרתי: נעים מאוד, אני X, אני מקוה שהציעו לך משהו לשתות, הוא מלמל משהו, איחלתי לו המשך יום טוב, ושבתי לספסל הלימוד. הרגשתי ממש טוב עם זה. תחשוב על זה, אין לך מה להמנע מלגשת ולשוחח קלות עם אדם כלשהוא בעולם. ודאי שלא עם מישהו שאולי יהיה חלק מחייך. בהצלחה.

kiss 18

New member
אז שיכנענו אותך?? כמה דברים טובים יוצאים

מהפורום..!!

למעלה