מה דעתכם?

dirty boots

New member
לי זה משנה מאוד

אני לא רוצה לתת שטח בלי לקבל שום תמורה עליו. באותה מידה אני יכול לוותר על תל אביב, חיפה, ומשם כפר סבא ומה לא. הר הבית הוא בשטח ישראלי, ולעומת זאת הווקף לא מאפשר חופש פולחן בו, ככה שכולם יוכלו לבקר בו (והוא אפילו קדוש יותר ליהודים מלמוסלמים). אם אני אתן להם את כל מה שאת מדברת עליו, ולא ייצא לי מזה כלום, אז למה לי לעשות את זה? מה הערך של זה?

אמרתי

הכל צריך להיעשות בהסכם שלום טוב. והר הבית צריך שיהיה בשלטון משותף ולא רק שלהם. אבל כבר הסברתי שאני לא זאת שתעסוק בנושא.

dirty boots

New member
כבר החלטת לעסוק בזה

אז תעמדי מאחורי דעותיך. מה המחיר של שלום? מישהו פה פעם אמר ששלום זה עלייה בסחר והנמכה בסיכויים לפריצת מלחמה, ואני מאוד מסכים. מה המשמעות של שלום בשבילך?

הכוונה שלי שלא לעסוק בזה

זה לא בעיניין של לכתוב כאן. אלא לא לעסוק בנושא בצורה יותר רצינית. והכוונה שלא עושה דברים הקשורים לנושא. כגון להיות פעילה במקומות שונים כגון אצל ניר ברקת. ועוד כהנה וכהנה דברים שפעם באמת חשבתי לעשות. אך כיום בהחלט שלא מתכוונת לעסוק בזה. קודם כל ממש אין לי זמן לזה. אך גם כשיהיה לי מעדיפה לעשות בו דברים אחרים.

שלום בשבילי

זה הרבה מאוד משמעויות. קודם כל שלא תהיינה פה יותר מלחמות ושלא יהרגו לנו יותר אנשים. אני מאוד אוהבת את שיר לשלום שממש מדבר על כך.

dirty boots

New member
תהייה -

אם נעשה את כל מה שאת מדברת עליו, לא יהיו יותר מלחמות? נראה לי שההצעה הזאת כושלת במבחן העבר ובהשוואה למצב הנוכחי מול הרשות.

שלום בשבילי

זה הרבה מאוד משמעויות. קודם כל שלא תהיינה פה יותר מלחמות ושלא יהרגו לנו יותר אנשים. אני מאוד אוהבת את שיר לשלום שממש מדבר על כך.

amiron3

New member
יהודים מפרי חוק ואנרכיסטים

מתישבים על הגבעות בשומרון-מפרים את החוק באופן גס, מציקים לצה"ל, מקללים את חיילי צה"ל ועושים מה שבראש שלהם. לדעתי-אותם יהודים צריכים להגן על עצמם. צה"ל אינו צבא ההגנה למפרי חוק סדרתיים. לכן כל מי שעושה מה שבראש שלו-צריך להבין שכל האחריות למעשיו - תיפול עליו בלבד. אף חייל לא צריך לסכן את חייו כדי להגו על עברינים!

amiron3

New member
ההתנחלויות בשטחים חייבות להפסק!

כי הן מכשול לשלום-שכן אם הפלסטינים יסכימו לוותר מתישהו על חלום פלסטין השלמה שלהם-הקיצוניים שבנו יצטרכו לוותר על חלום ארץ-ישראל השלמה שלהם. אבל מעבר לכך-בהתנחלויות גדל דור פראים שאינו מהסס לפגוע בחפים מפשע-יהודים כערבים. זוהי לא ציונות. זוהי משיחיות דתית קנאית. חייבים להפסיק זאת מייד.

קרתגו חייבת להיחרב! ../images/Emo6.gif

"אם הפלסטינים יסכימו..." נשמע כמו "אם לסבתא יהיו גלגלים...". כאשר הפלסטינים יסכימו, אז נדבר באופן רציני על חלוקת הארץ. כרגע הם לא מסכימים ורוצים את כל הארץ מהים לירדן עד הגרגר האחרון.

amiron3

New member
אין קשר!

ההתנחלויות הן סכנה למדינה בלי קשר לבעיה הפלסטינית! יושבים שם אנשים שמקבלים חינוך דתי-משיחי-אנטי דמוקרטי. אני לא מוכן לממן מכיסי התנחלויות!!

עדכאן

New member
ואני מקווה שדווקא יהיה שיתוף פעולה

בין מפלגת העבודה ומרץ. בעצם מצעי שתי המפלגות די דומה. רק שמפלגת העבודה לעתים קרובות מאוד מעדיפה את השלטון על המאבק לקיום המצע. ואין עוד מפלגה כמו מרץ שדוגלת בסובלנות, הכרה בזכיויות האדם לחיות את חייו כפי שבחר... ובעבודה, אנשים כמו ברק ובן-אליעזר עושים צחוק מהמצע, וכל מה שמעניין אותם אלה עמדות הכוח שלהם. וקדימה היא מפלגה ללא מצע של ממש, והם הולכים לאן שנושבת הרוח...

למעלה