מה דעתכם????

TaL53

New member
זה כי דוד פוטין שואף את המוזה שלו

מקודמיו בתפקיד. בדיוק כמו שדוד סטלין שאף את המוזה שלו מאיוון האיום שאותו הוא הגדיר (כמה אירוני) כהצאר הפרוגרסיבי ביותר בתולדות רוסיה:) דרך אגב, מה זה הכלבויניקיות הזאתי? רואים אותך מקסימום פעם בשבוע פה!!!! מה זה פה, מילואים?!:) אני תמיד מחכה בקוצר רוח לראות אותך מגיבה ומעשירה אותנו ומקסימום שאני מקבל זה עוד נביחות מצד הטלינט:(((( פליייייייייז תחזרי אלינו:)))

../images/Emo9.gif לא הולכת לשומקום... פשוט עובדת מאד קשה

וגם "נפל" עלי שיפוץ פתאומי של הבית....

shon100000

New member
טוב תמשיכו להשוות בין פוטין לסטאלין

התעמולה המערבית מאוד עובדת כאן,ועוד מאשימים את הרוסים בתעמולה...

למה ללכת רחוק?

גם בקיבוצים, אלה שנקראים "מלח הארץ", מעריצים את סטאלין עד כאב, ועד היום תלויים אצלם פורטרטים שלו..

מה הבעיה?

קודם כל, "אמר תיאודור גרבר, סוציולוג מאוניברסיטת ויסקונסין-מדיסון", מעניין איך הסוציולוג הנכבד ערך את הסקר. שנית, על מה ההתלהמות? קריסת ברה"מ הנה טראגדיה. ארה"ב דואגת לשמר את מעמדה בתור מדינת אויב (יוזמה שנובעת אך ורק מהצד האמריקני בזמן שרוסיה, אפילו עכשיו, ידידותית עד מאד כלפי הדוד סאם). ו'54 אחוזים סברו כי סטלין הועיל יותר מאשר הזיק'-זו כבר שאלה של פרשנות. עד כאן הכל בסדר. שני הדברים היחידים שהם טיפה בעייתים זה שאחוז ניכר (לא זוכר איזה) חושב שסטאלין לא היה דיקטטור אכזר ו60 ומשהו אחוז בעד גירוש מהגרים. אבל שוב-בשתי הקביעות האלה ישנה סתירה קטנה. מצד אחד מהקביעה ש 'סטאלין הועיל יותר מאשר הזיק', נובע שרוב העונים על הסקר אכן מודעים שסטאלין כן הזיק, ויותר מכך, 36% טוענים שהוא יורת הזיק מאשר הועיל (עפ"י אותו סקר). אז אולי משהו בנוסח השאלה היה קצת עקום, כי ישנו חוסר התאמה גדול מדי בין השאלות. והדבר עוד יותר אבסורדי בנוגע לשאלת המהגרים, כאשר כמעט אותו אחוז בעד גירוש מהגרים ובעד מתן אזרחות לאותם מהגרים. או במילים אחרות-סקר ששווה לתחת בדיוק כמו 99% מהסקרים ומהדיווחים המגמתיים של גופים מערבים אינטרסנטיים כאלה ואחרים. תעמולה בגרוש.

TaL53

New member
למי שיש כוח לקרוא

האתר של ארגון ממוריאל הרוסי- http://www.memo.ru/ באתר יש גם אופציה לעבור לאנגלית למי שרוצה.

../images/Emo6.gif ולא לתת לעובדות ("תעמולה מערבית"...)

להפריע לנו להעריץ את האדמה עליה דורך פוטין...

shon100000

New member
נכון אמרת-תעמולה מערבית(רק בלי מרכאות)

איפה פה העובדות?? אני לא מעריץ את פוטין אבל יש גבול לשטויות שיכולים להגיד אנשים שחיים פה,וחושבים שיודעים הכל על כול מקום בעולם(כמו האמריקאים למשל).

למעלה