מה דעתכם.....

מה דעתכם..... ../images/Emo140.gif

אני כבר הבנתי והסכמתי עם זה שאני צריכה לעסוק ברוח. אני מתקשרת עם נשמות, כבר כמה שנים. אבל לעסוק בזה כמקצוע? כפרנסה? זה אומר לשווק את עצמי, לנדנד לאנשים, למכור את עצמי. עולם החומר..... נורא קשה לי עם זה. ולא יכולה לעבוד במשהו אחר. ניסיתי.....

דגנית

New member
למה לשווק את עצמך נתפס בעינייך

כנדנוד? אם ככה את מרגישה... איך תמגנטי אליך אנשים שזקוקים לעזרה, לייעוץ, לתקשור בלי להרגיש את הנדנוד?

הפנטזיה שלי......./images/Emo140.gif

שאני יושבת בבית ואנשים באים אלי..... בלי שאני צריכה לעשות משהו. למכור את עצמי. כן. לצערי שיווק נתפס אצלי כנדנוד. כשמישהו מתקשר למכור לי משהו אני מתרגזת.... בכלל כל נושא הכסף מאוד לא נתפס לי כמשהו חיובי. הייתי רוצה לחיות בלי.....

אור גינאל

Well-known member
היחס לכסף

אצל הרבה אנשים נתפס כמשהו שלילי מלוכלך וזה גורם להם להיות עניים . את צריכה להסתכל על זה כך - יש בידים שלך משהו יקר ערך שנחוץ לרווחת בני האדם וכדי לאפשר את הגעתו לעולם את צריכה להתקיים, כי בלעדייך הדבר הזה לא היה בא לעולם ,דבר אחד כרוך בשני . לכן, אם את באמת רוצה להביא אור לחיי בני אדם את צריכה להבין מה חשיבותו של המנגנון שדרכו אנשים יגיעו אלייך , ליצור אותו ולקיים אותו לאורך זמן, זה אומר חשבון הוצאות והכנסות כשהרווחים יעידו על מידת ההשפעה שלך .

דגנית

New member
כתבתי וכתבתי וכתבתי..

ותפוז בלע.. מה זה אומר.. לכתוב שוב או לוותר??? או אולי לקצר.. על מנת שיגיעו אליך אנשים אל פתח הדלת הם צריכים לדעת שאת קיימת. מבחינת יכולות. אף אחד לא יגיע אליך לתקשור, אם לא ידע זה מה שאת עושה. איך? שיווק עדין. את יכולה לכתוב חתימה בתפוז, את יכולה לפרסם מודעה בעיתון. את יכולה לפרסם עצמך בלוחות שבפורומים השונים. יש הרבה דרכים עדינות להודיע לעולם שאת קיימת, מבלי לנדנד אישית לאף אחד. ירצו יבוא לא ירצו לא יבואו וכך.. מפה לאוזן את יכולה להתפרסם. ואז.. אז יגיע הרגע בו יתחילו לדפוק על דלתך בלי שתתאמצי. שלחי את לחמך על פני המיים.. על מנת שידעו להגיע אליך..

ע ו פ ר ה

New member
צופית היקרה

אני מציעה לך לבדוק איזה אמונות בנושא כסף אימצת. יש שיטות לשחרר את האמונות האלה. רבים מהאנשים הרוחניים עוסקים ברוח וקשה להם עם הכסף אבל אנחנו חיים בעולם של חומר. אמרה לי פעם אישה יקרה: במילה חומר יש את המילה רוח. אז בהצלחה. עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונומי

היי צופית

את לא צריכה "לנדנד" לאף אחד... זה לא מכירה אגרסיבית של מוצרי קוסמטיקה... ו...כן... את יכולה לשבת בבית והם יגיעו אלייך.... אני מאמינה שהזמן נכון, ורצוי שכמה שיותר אנשים שהתעוררו יעזרו לאחרים להתעורר... שלושה שלבים של יצירת מציאות: מחשבה מילה מעשה אז מחשבה כבר יש.... מילה - הצהרה - "אני עוסקת בתיקשור/טיפול ומתפרנסת מכך", תוכלי גם ליידע את כל מי שאת מכירה שפתחת דלתותייך... ו... מעשה... זה יכול להיות משהו כמו לשים מודעה באתר רוחני/עיתון רוחני/מקומון/או כל אמצעי אחר, שיהווה - פתח ב"פיסי". ואז... הכי חשוב.... עבודה אנרגטית. יש מה שמכונה מדיטציות מיגנוט, אך כל מדיטציה או הצהרת כוונה תעשה את העבודה. ו... הכי חשוב - אמונה שמגיע לך להתפרנס ממשהו שאת אוהבת. רבים חווים חששות דומים לשלך, אך הכל מתחיל ומסתיים בתפיסה. צרי לך האמונה שזוהי בחירתך, וגם אם אינך "מושלמת" - את הנך מתקשרת ראויה ויש רבים שיוכלו להעזר בך. זיכרי שזוהי "עבודת קודש", וזה חשוב, וזיכרי גם... שמשהו צריך לשלם לך את שכר הדירה/ארנונה/חשמל.... את נותנת אנרגיה, ומקבלת אנרגיה. מושלם :) רק טוב טל

המון תודה, טל! ../images/Emo140.gif

אני יודעת את העניין של הכוונה אנרגטית. אני עושה מדיטציות והצהרות. הייתי צריכה את החיזוק שלך. תודה.

מעתיקה לפה תשובה של יוסי רז

מנהל פורום מדיטציה ורייקי ב- nrg שנשאל למה לשלם על סדנת רייקי או טיפולי רייקי. אני אהבתי את תשובתו. שלום לך, רופא המטפל בחולה - חולה באיידס, במחלה קשה אחרת, בקשיש, בילד - הטיפול, הנסיון שלו, הזמן והמיומנויות שלו - הכל מתת אל. אותו דבר מורה בבית ספר (מורה טוב), ואותה גננת טובה שיודעת לגעת בלב של הילדים - הם בעלי מתת אל כי בידיהם האחריות הכי גדולה לחדור לנפש הילדים שלנו. משתי הדוגמאות האלה אפשר להכליל ש"הכל מתת אל". הנתינה הזאת: השירות לעצמי ולאנשים אחרים, כולל דיקור סיני, שיאצו, עיסוי, רפלקסולוגיה, הדרכה למדיטציה, הדרכה ויעוץ לחיים שלמים ומלאים, כל אלה, כולל איזון רייקי עצמי - לאחרים -או לימוד רייקי, הם במסגרת מתת האל. ||צבע=#E10000"רייקי" איננו יוצא דופן . אני מבקש לא להוציא את הרייקי מכלל היקום המופלא בו אנו חיים הכולל הכל מהכל, רייקי הוא בסך הכל: עוד שיטה אנרגטית ודרך רוחנית - כמו עוד אלפי שיטות ודרכים קונבנציונליות ולא קונבנציונליות. כשנוכל לענות לעצמנו: מדוע לשלם עבור טיפול רפואי, פסיכולוגי, דיקור, ואפילו סתם האזנה לדיסק החדש של עידן רייכל (האם יצירה מוסיקלית איננה מתת אל?) - אז נבין למה גם רייקי כדרך ושיטה איננו יוצא דופן. בעולמנו יש צורות שונות לאותה מתת אל. אם אני חושב שקולו של שלמה ארצי עושה לי טוב ושמחה, אז בעולמנו אני קונה דיסק שלו, או משלם עבור כרטיס להופעה שלו, ואני לא גונב את מתת האל שהוא קיבל דרך תוכנת הורדת שירים באינטרנט ואני גם לא מצפה שהוא יבוא לשיר לי סרנדות מתחת לחלון ביתי. תודה, יוסי רז

../images/Emo51.gif קיקימורה, בעיקר ליוסי רז

אהבתי את התשובה הכל כך פשוטה ואמיתית....

למעלה