בהנחיות המטופשות שמחוסנים יכולים להגיע לבי"ס לאחר חשיפה לחולה מאומת רק מבדיקה ביתית אחת, אז בהחלט לסגור.
אם כך, לדברייך, במצב הנוכחי אי אפשר להמשיך לחיות עם הקורונה. לדעתך כולם ימותו מהקורונה?בהנחיות המטופשות שמחוסנים יכולים להגיע לבי"ס לאחר חשיפה לחולה מאומת רק מבדיקה ביתית אחת, אז בהחלט לסגור.
אם היו מחזירים את זה ל-2 בדיקות לכולם כפי שהיה בעבר, היה אפשר להמשיך ולחיות עם הקורונה.
כן, המצב היום גורם לכאוס, היסטריה המונית, הורים שרוצים להשאיר את ילדם בבית במקום לשלוח אותם לבי"ס (יש לך אפילו דוגמה של אחד כזה כאן בפורום).אם כך, לדברייך, במצב הנוכחי אי אפשר להמשיך לחיות עם הקורונה. לדעתך כולם ימותו מהקורונה?
כפי שניתן לראות, אנשים מוצאים דרכים שונות להתמודד עם המצב, כלומר חיים עם הקורונה. גם הילדים שנשארים בבית לומדים (בזום) וגם הילדים שהולכים לבית הספר לומדים (מול מורה) ולכולם יש פתרון, לכן אין שום הצדקה לסגור את מערכת החינוך. הוכחת למעשה שאין כאוס אלא דווקא מערכת גמישה שמתאימה גם לחוששים וגם לשאננים. הכל טוב.כן, המצב היום גורם לכאוס, היסטריה המונית, הורים שרוצים להשאיר את ילדם בבית במקום לשלוח אותם לבי"ס (יש לך אפילו דוגמה של אחד כזה כאן בפורום).
אם כולם היו מבצעים בדיקה שניה לאחר 72 שע', היה הרבה פחות היסטריה של הדבקה, כי לא היו נדבקים במהירות כפי שקורה היום.
ממש לא, מי שלא מוגדר עפ"י המערכת כמבודד, לא יכול להיות בבית ומקבל חיסור לא מוצדק.כפי שניתן לראות, אנשים מוצאים דרכים שונות להתמודד עם המצב, כלומר חיים עם הקורונה. גם הילדים שנשארים בבית לומדים (בזום) וגם הילדים שהולכים לבית הספר לומדים (מול מורה) ולכולם יש פתרון, לכן אין שום הצדקה לסגור את מערכת החינוך. הוכחת למעשה שאין כאוס אלא דווקא מערכת גמישה שמתאימה גם לחוששים וגם לשאננים. הכל טוב.
באופן בסיסי אני לא אוהבת (בלשון המעטה) שאירגון עובדים הופך להיות מנהל...
אם השאלה היא "האם מערכת החינוך בדרך לסגר" התשובה היא לא. ארגוני המורים לא יסכימו לזה ומשרד החינוך גם יתנגד לזה.
לא לסגור, ההורים עובדים
לסגור חלקית.
מה שקל לך לא בהכרח קל לאחר, מה שקשה לך לא בהכרח קשה לאחר. איזו תשובה טפשית.לסגור חלקית.
הגיע הזמן שילמדו מהבית במקצועות ה"קלים'' [כמו היסטוריה לדוגמה]
לך חפש.................................מה שקל לך לא בהכרח קל לאחר, מה שקשה לך לא בהכרח קשה לאחר. איזו תשובה טפשית.
חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתילך חפש.................................
לא לסגור, מי שמאומת שישב בבית.
יפה בן דוד, בתקופת נתניהו היא עשתה אבו עלי על כולם.אני הגעתי למסקנה שמה שנעשה אפילו אם יהיו כאלה והם בטח רבים
חיסונים, מסיכות,,לא מצטופפים, יש רבים שלא שומרים על הכללם ואין לנו לאן לברוח
אולי כמה קילומטר מתחת לאדמה,,ואולי גם לשם יגיעו הוירוסים
הרבה מאד אנשים לא שומרים על הכללים,,הרבה אגואיסטים שלא איכפת להם מהשני ואין לאן לברוח
והנה ידידה שלי(שגמרתי איתה את החברןת בשל כך)
היא וביתה נחשפו לנגיף ואובחנו בקורונה,,לא ישבה בבידוד וסיפרה לי שהלכו לבנק
כמה אנשים היו בבנק?? מי חטף ומי לא??
נגעלתי , ופרקתי את החברות לנצח ,,האם טוב עשיתי???
ככה שאף פעם לא נדע מי שעומד לידינו אפילו בן אדם אחד, אם הוא נקי או לא
חיים על המזל
כך שאני חושבת שסגר מעכרכת החינוך גם לא הפתרון,,אין פתרון,,יש רק לכל אחד את המזל שלו,
לדעתי טעית שפרקת את החברות אך מכיוון שאת הנעשה אין להשיב וממילא אין סיכוי שנסכים לא אטרח לנמק.אני הגעתי למסקנה שמה שנעשה אפילו אם יהיו כאלה והם בטח רבים
חיסונים, מסיכות,,לא מצטופפים, יש רבים שלא שומרים על הכללם ואין לנו לאן לברוח
אולי כמה קילומטר מתחת לאדמה,,ואולי גם לשם יגיעו הוירוסים
הרבה מאד אנשים לא שומרים על הכללים,,הרבה אגואיסטים שלא איכפת להם מהשני ואין לאן לברוח
והנה ידידה שלי(שגמרתי איתה את החברןת בשל כך)
היא וביתה נחשפו לנגיף ואובחנו בקורונה,,לא ישבה בבידוד וסיפרה לי שהלכו לבנק
כמה אנשים היו בבנק?? מי חטף ומי לא??
נגעלתי , ופרקתי את החברות לנצח ,,האם טוב עשיתי???
ככה שאף פעם לא נדע מי שעומד לידינו אפילו בן אדם אחד, אם הוא נקי או לא
חיים על המזל
כך שאני חושבת שסגר מעכרכת החינוך גם לא הפתרון,,אין פתרון,,יש רק לכל אחד את המזל שלו,
לא מצטערת,אנשים שהשני לא בראש שלהם רק חושבים על עצמם לא בקרבתי מסתבר בסוף שיש לה קרונה,לדעתי טעית שפרקת את החברות אך מכיוון שאת הנעשה אין להשיב וממילא אין סיכוי שנסכים לא אטרח לנמק.
ברור שאת לא מצטערת, את בטוחה שפעלת נכון ואת גם בטוחה שאכפת לה רק מעצמה. מה שבטוח הוא שאם הייתה חולה בשפעת לא היו לך ציפיות דומות ממנה, אך מכיוון שכבר ידוע שזן האומיקרון פחות קטלני ופחות מזיק משפעת מן ההגינות שהיית מתייחסת לכך אותו הדבר. לא מאשים אותך ברוע או רשעות, אך כן בחוסר ידע וחוסר ביקורתיות. אני מקווה שלא צריך להזכיר לך מי השתמשו בתירוץ ״רק מילאתי הוראות״ או ״רק צייתתי לפקודות״, למרות שלא אתפלא אם כן.לא מצטערת,אנשים שהשני לא בראש שלהם רק חושבים על עצמם לא בקרבתי מסתבר בסוף שיש לה קרונה,
התרחק משכן רע ואל תתחבר לרשע
היא צודקת.ברור שאת לא מצטערת, את בטוחה שפעלת נכון ואת גם בטוחה שאכפת לה רק מעצמה.
בוודאי שכן.מה שבטוח הוא שאם הייתה חולה בשפעת לא היו לך ציפיות דומות ממנה
אף אחד לא בטוח בכלום, הכול ספקולציות.אך מכיוון שכבר ידוע שזן האומיקרון פחות קטלני ופחות מזיק משפעת מן ההגינות שהיית מתייחסת לכך אותו הדבר.
מדובר בזהירות מונעת נטו, לא מתאים לי לשחק במשחק של חיסון העדר.לא מאשים אותך ברוע או רשעות, אך כן בחוסר ידע וחוסר ביקורתיות.
אני מפעילה שיקול עצמי ולא מצייתת להוראות על עיוור.אני מקווה שלא צריך להזכיר לך מי השתמשו בתירוץ ״רק מילאתי הוראות״ או ״רק צייתתי לפקודות״, למרות שלא אתפלא אם כן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.