מה דעתכם 🤔

AYOUYA

Active member
סגר או לא במע החינוך לא יעזור למנוע הפצה של תחלוא . הילדים לא ישבו בבית. בשעןת שהם לפחות יושבים בכיתות עם מסכה על הפנים יהיה עדיף שלא יסתובבו בחוץ בלי משיכות וישחיטו כל דבר אפשרי שבה ליד.

משתפרת1

Well-known member
אני לא היתי מארחת אנשים חולים זה בכלל לא צחוק
ואני לא הייתי באה להתארח אם היו לי סממני מחלה, גם אם אני שלילית לקורונה. גם שפעת איננה חגיגה, ואינני רוצה לגרום רע למי שפוגש אותי. לא אומרת באופן תיאורטי. בפועל ביטלתי יום התנדבות (והצטערתי, נחמד לי שם) למרות שכבר הייתי ללא חום, כי עדיין השתעלתי הרבה והיה גודש בכל חלקי מערכת הנשימה.

stavanit

Well-known member
ואני לא הייתי באה להתארח אם היו לי סממני מחלה, גם אם אני שלילית לקורונה. גם שפעת איננה חגיגה, ואינני רוצה לגרום רע למי שפוגש אותי. לא אומרת באופן תיאורטי. בפועל ביטלתי יום התנדבות (והצטערתי, נחמד לי שם) למרות שכבר הייתי ללא חום, כי עדיין השתעלתי הרבה והיה גודש בכל חלקי מערכת הנשימה.
כל הכבוד, אני מעריכה אותך,

עכשיו באה אלי חברה לא נכנסה עמדה במדריגות, ואמרה לי אני לא רוצה להכנס מאד התגעגעתי אליך, באתי רק לראות אותך לא אכנס,,ביום שישי היתי עם דודתי ועתה נודע לישהיא מאומתת קורונה,,,טוב עשית שלא נכנסת אמרתי,מצטערת אוהבת אותך תעשי בדיקה וניפגש

חיבים ,אחד חיב לשמור על השני, זה אנושי,,אם לא ,זה אגואיזמוס,,,,,בעיני ללא התחשבות ,לא יכול להיות חבר חברה שלי,

stavanit

Well-known member
לא יכולנו לוותר. החולה נזקק לחיבוק. זה היה או לארח אותם או לקפוץ אליהם :).
הרינגטון ,,,טוב,,מקבלת את ההגיון שלך,,,אבל הוא לא שלי, אפשר לנחם לחבק לעודד גם מרחוק היום כל אחד חיב לתת מעצמו אבל מרחוק
זה עצוב מאד ,,,אבל זה המצב,,,
במחשבה כמו שלך, מתרבים החולים ואנחנו שואפים להוריד את התחלואה,

הרינגטון ,,,טוב,,מקבלת את ההגיון שלך,,,אבל הוא לא שלי, אפשר לנחם לחבק לעודד גם מרחוק היום כל אחד חיב לתת מעצמו אבל מרחוק
זה עצוב מאד ,,,אבל זה המצב,,,
במחשבה כמו שלך, מתרבים החולים ואנחנו שואפים להוריד את התחלואה,
צודקת בהחלט! הגישה שלו היא ראייה לטווח הקצר וחוסר בשלות של דחיית סיפוקים.

למעלה