ואני לא הייתי באה להתארח אם היו לי סממני מחלה, גם אם אני שלילית לקורונה. גם שפעת איננה חגיגה, ואינני רוצה לגרום רע למי שפוגש אותי. לא אומרת באופן תיאורטי. בפועל ביטלתי יום התנדבות (והצטערתי, נחמד לי שם) למרות שכבר הייתי ללא חום, כי עדיין השתעלתי הרבה והיה גודש בכל חלקי מערכת הנשימה.אני לא היתי מארחת אנשים חולים זה בכלל לא צחוק
כל הכבוד, אני מעריכה אותך,ואני לא הייתי באה להתארח אם היו לי סממני מחלה, גם אם אני שלילית לקורונה. גם שפעת איננה חגיגה, ואינני רוצה לגרום רע למי שפוגש אותי. לא אומרת באופן תיאורטי. בפועל ביטלתי יום התנדבות (והצטערתי, נחמד לי שם) למרות שכבר הייתי ללא חום, כי עדיין השתעלתי הרבה והיה גודש בכל חלקי מערכת הנשימה.
לא יכולנו לוותר. החולה נזקק לחיבוק. זה היה או לארח אותם או לקפוץ אליהםאני לא היתי מארחת אנשים חולים זה בכלל לא צחוק
הרינגטון ,,,טוב,,מקבלת את ההגיון שלך,,,אבל הוא לא שלי, אפשר לנחם לחבק לעודד גם מרחוק היום כל אחד חיב לתת מעצמו אבל מרחוקלא יכולנו לוותר. החולה נזקק לחיבוק. זה היה או לארח אותם או לקפוץ אליהם.
צודקת בהחלט! הגישה שלו היא ראייה לטווח הקצר וחוסר בשלות של דחיית סיפוקים.הרינגטון ,,,טוב,,מקבלת את ההגיון שלך,,,אבל הוא לא שלי, אפשר לנחם לחבק לעודד גם מרחוק היום כל אחד חיב לתת מעצמו אבל מרחוק
זה עצוב מאד ,,,אבל זה המצב,,,
במחשבה כמו שלך, מתרבים החולים ואנחנו שואפים להוריד את התחלואה,
לא היה שם הגיוןהרינגטון ,,,טוב,,מקבלת את ההגיון שלך,,,אבל הוא לא שלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.