מה דעתכם 🤔

SupermanZW

Well-known member
היא צודקת.
גם בתקופת טרום הקורונה, כאשר הייתי רק מנוזלת, המעטתי לבוא למכריי ובאתי רק למקומות שהייתי חייבת, כמו למשל עבודה שלא ייראו בעין יפה שבגלל נזלת לא הגעתי לעבודה.
כיום, במצב הקורונה, כבר כן רואים בעין יפה ואפילו מבקשים לא להגיע, לכן אני לא מגיעה.

בוודאי שכן.

אף אחד לא בטוח בכלום, הכול ספקולציות.
מה גם, שייתכן שהוא יהיה ערבוב עם זן הדלתא כפי שכבר גילו.

מדובר בזהירות מונעת נטו, לא מתאים לי לשחק במשחק של חיסון העדר.

אני מפעילה שיקול עצמי ולא מצייתת להוראות על עיוור.
גם בחיסון, לא הייתי מהראשונים שהתחסנו ומשכתי את זה על סוף מרץ ואת המנה השנייה קיבלתי באפריל.
את המנה השלישית טרם קיבלתי ואקבל אותה, אם יהיה צורך בעקבות זן אלים, בחודש מרץ או אפריל שתעבור שנה מהמנה הראשונה או השנייה.
האם את סובלת ממחלה אוטואימונית? אם כן זה יכול להסביר את הקיצונות, אם לא אז מדובר בחרדתיות.

האם את סובלת ממחלה אוטואימונית? אם כן זה יכול להסביר את הקיצונות, אם לא אז מדובר בחרדתיות.
לא סובלת מאף מחלה ולא רוצה לסבול, גם לא מהקלה ביותר.
אני לא מזוכיסטית, פעם היה נהוג ללכת להידבק במחלות ילדות, כיום פוסלים את האפשרות הזאת ומשום מה נראה לי שהממשלה הזאת חוזרת לדפוס של פעם.
סליחה, אך לא בבית ספרי.
אתה היית הולך ביודעין לבקר חולה אומיקרון ללא מסכה?

SupermanZW

Well-known member
לא סובלת מאף מחלה ולא רוצה לסבול, גם לא מהקלה ביותר.
אני לא מזוכיסטית, פעם היה נהוג ללכת להידבק במחלות ילדות, כיום פוסלים את האפשרות הזאת ומשום מה נראה לי שהממשלה הזאת חוזרת לדפוס של פעם.
סליחה, אך לא בבית ספרי.
אתה היית הולך ביודעין לבקר חולה אומיקרון ללא מסכה?
אני הייתי הולך לבקר חולה אומיקרון ללא מסכה. אינני חושש מהאומיקרון כלל.

אני הייתי הולך לבקר חולה אומיקרון ללא מסכה. אינני חושש מהאומיקרון כלל.
עשית את זה? או רק מדבר/כותב?
קשה לי להאמין שאין מישהו חולה אומיקרון שאתה מכיר.
כמו כן, אני בספק שאתה לא נמנע ממקומות שיש בהן התקהלויות ובמיוחד במקומות סגורים.

SupermanZW

Well-known member
עשית את זה? או רק מדבר/כותב?
קשה לי להאמין שאין מישהו חולה אומיקרון שאתה מכיר.
כמו כן, אני בספק שאתה לא נמנע ממקומות שיש בהן התקהלויות ובמיוחד במקומות סגורים.
הלכתי לבקר שכנה מאומתת לאומיקרון. לגבי שהיה בחללים סגורים עם זרים אני משתדל להקפיד לשמור מרחק של 1.8 מ׳. אני לעולם לא עוטה מסכה.

SupermanZW

Well-known member
אומיקרון נמצא מסוכן פחות משפעת, לכן מאומיקרון איני חושש כלל.

Harrington

Well-known member
מנהל
אומיקרון נמצא מסוכן פחות משפעת, לכן מאומיקרון איני חושש כלל.
גם משפעת אפשר למות. אבל סיכוני הטווח הארוך כנראה גבוהים באומיקרון כמו בשאר הקורונה, מה שאין כן בשפעת בדרך כלל.

SupermanZW

Well-known member
הודיעו לה שהיא חיובית לאומיקרון או לקורונה בכלל?
לקורונה בכלל, אך בגלל שהסימפטום היחיד שלה היה נזלת, היא בת 74 ולא בריאה (לא אפרט) אני מניח שמדובר באומיקרון. מכיוון שכל מה שקרה לה זה נזלת ברור לי שלי אין ממה לחשוש.

stavanit

Well-known member
לדעתי טעית שפרקת את החברות אך מכיוון שאת הנעשה אין להשיב וממילא אין סיכוי שנסכים לא אטרח לנמק.
אל תנמק אתה צודק,,אני בכלל לא מצטערת שניתקתי את החברות, אצלי כלל ראשון זה יושר,והגינות
עובדה- שמסתבר שיש לה קורונה,,כמה אנשים הדביקה??

וזו הסיבה, שיש כל כך הרבה נדבקים כשאחד לא איכפת לו מהשני,

SupermanZW

Well-known member
אל תנמק אתה צודק,,אני בכלל לא מצטערת שניתקתי את החברות, אצלי כלל ראשון זה יושר,והגינות
עובדה- שמסתבר שיש לה קורונה,,כמה אנשים הדביקה??

וזו הסיבה, שיש כל כך הרבה נדבקים כשאחד לא איכפת לו מהשני,
אומרים גם ״עם צדיק תצטדק ועם נבל תתנבל״, צריך להיות ישרים עם מי שישר והגונים עם מי שהגון, אך כשהדורש רמאי מוצדק לרמותו וכשהדורש מפלה מוצדק להפלותו.
מסתבר שיש לה קורונה, אך לאור ההתפתחויות מדובר בזן האומיקרון, מדוע אינך מתייחסת אליו בהתאם למידע אודותיו? גם שפעת מאוד מדבקת, מדוע אליה אינך מתייחסת אותו הדבר?
מי קבע שלא אכפת לה? האם מעולם לא הלכת לבקר חולה שפעת בידיעה שיש לו/ה שפעת? מדוע ההתייחסות השונה כשמדובר באומיקרון. תהיי בטוחה שאת חבריה (ואת ביניהם, לאור השיחה) וקרוביה עדכנה כראוי ואפשרה להם לבחור האם להיות בקרבתה או לא.

אגב, אין יסוד לטענתך שחברתך לשעבר לא ישרה או הגונה מכיוון שלך היא סיפרה את האמת. היא לא עשתה זאת עם מי שלא נהגו עמה ביושר או בהגינות. יחס גורר יחס כידוע.

Harrington

Well-known member
מנהל
1- לסגור
2) לא לסגור
לבושתי שמעתי הבוקר את שר הבריאות מקשקש קצת. הוא אמר משהו מעניין וכנראה נכון. יש 2 מליון תלמידים בישראל. נכון שיש משהו כמו 100,000 בבידוד, אבל זה עדיין מעט מאוד יחסית ללמעלה מ90% שלומדים כרגיל.

ככל שנתונים אלה מדויקים, לא רואה שום סיבה לסגור את מערכת החינוך.

עם זאת, צריך לבדוק כמה תחלואה מופצת באמצעות מערכת החינוך ואודה שלא הסתכלתי על מידע בעניין הזה. בהתאם לכך צריכות להתקבל החלטות (אלא שאין החלטות ענייניות בקואליציה הזאת, כך שזה די לא רציני ממילא).
אני הגעתי למסקנה שמה שנעשה אפילו אם יהיו כאלה והם בטח רבים
חיסונים, מסיכות,,לא מצטופפים, יש רבים שלא שומרים על הכללם ואין לנו לאן לברוח
אולי כמה קילומטר מתחת לאדמה,,ואולי גם לשם יגיעו הוירוסים
הרבה מאד אנשים לא שומרים על הכללים,,הרבה אגואיסטים שלא איכפת להם מהשני ואין לאן לברוח
והנה ידידה שלי(שגמרתי איתה את החברןת בשל כך)
היא וביתה נחשפו לנגיף ואובחנו בקורונה,,לא ישבה בבידוד וסיפרה לי שהלכו לבנק
כמה אנשים היו בבנק?? מי חטף ומי לא??
נגעלתי , ופרקתי את החברות לנצח ,,האם טוב עשיתי???
ככה שאף פעם לא נדע מי שעומד לידינו אפילו בן אדם אחד, אם הוא נקי או לא
חיים על המזל
כך שאני חושבת שסגר מעכרכת החינוך גם לא הפתרון,,אין פתרון,,יש רק לכל אחד את המזל שלו,
ואנחנו אירחנו בליל שבת בכיף אנשים חולים. אמנם רשמית לא בקורונה, אבל סימנים די דומים בס"ה. שיעול, ליחה, וכו'. יכול להיות שפעת, הצטננות, קורונה, לכי תדעי. עשו בדיקות אנטיגן, קיבלו תוצאה בריאה, באו לאכול. בדיוק כמו שאני אוהב :).

למעלה