מה דעתכם על.....

מ ס ט י ק

New member
אממ אני אבדוק את הנושא.

והמדור שלי כמובן שלא יקרוס... אני לא רמ"ד או רש"צ אני סה"כ כמו כל המשקיות שבצוות...

מ ס ט י ק

New member
קשור כי אם אני אתחיל ללמוד באמצע

שבוע, זה אומר שאני אגיע הביתה באיזור 10 בלילה.. וזה מאוחר מידי בשבילי.

deathcaster

New member
מורן

במקום לבזבז את החיים לך בפורום, תירשמי לקורס באו"פ - שם לא תצטרכי כלל להגיע בערב ( אלא אם את בוחרת בכך ) , ותעשי קורסים שיזכו אותך בנק זיכוי לתואר. בד"כ כלל אני נהנה להתעלל בך - הפעם זה לא המקרה, אני מדבר הכל הרצינות.

מ ס ט י ק

New member
הקצינה שלי נימצא בקורס שם..

די קשה לה לשלב את הצבא ביחד עם זה... והיא עוד אחת שיכולה להחזיק ימים בלי לישון.

deathcaster

New member
ודרך אגב

קשה יש רק בלחם- וגם אותו אוכלים

outer

New member
נעים להכיר

דרך אגב, רק אתמול גיליתי שיש פורום אנשי קבע, ועד עכשיו הייתי צריך "להסתפק" בפורום סדירים. למרות שיש שם תמיד מידע שימושי ועדכני, התחלתי להרגיש לאחרונה יותר ויותר שדברים שרואים מכאן לא רואים משם. ובכל מקרה, אני שגיא, בן 21 מהדרום, הייתי טכנאי מסוקים בתור חוגר, יצאתי לקורס קצינים וכיום משרת כקצין ניהול בחיל האוויר והחלל. שמח שיש מקום לפרוק ולשתף במחשבות הקבע הראשוני.

מ ס ט י ק

New member
זו הסיבה שפורום אנשי קבע הוקם

המנהלת לא מצאה יותר את המקום שלה בפורום סדירים והחליטה לפתוח פורום חדש

Shablula 88

New member
חכם מאוד מצידך!

אני גם מרגישה ככה... בסדירים רק צוחקים ולועגים לאנשי קבע, וזה מצחיק, כי גם אנחנו היינו כמותם, ועכשיו הראייה שלנו כ"כ שונה!! ממש מרגישים משני צידי המטבע.. את עדיין מנהלת את סדירים?

רוצים להכיר, אז תכירו...

אני אורי, מחיפה איש קבע משוחרר אומנם אבל בשירותי הייתי מפקד מוקד שירות לתמיכה בכלל סגלי השלישות בצבא ("שלישות ישיר") ובמסגרת התפקיד צברתי ידע דיי נרחב שאני כמובן שמח לחלוק עמכם...

Shablula 88

New member
היי מגניב,

אני מכירה אותך
! כמה שהייתי משגעת אתכם.... ועדיין.. משום מה לאחרונה לוקח למוקד לענות על שאלות יותר מ-48 שעות...... אולי אני אנצל אותך קצת...

אני שמח שאת מכירה:)

כנראה לוקח יותר זמן בגלל החגים..עכשיו יקח שבוע והם יחזרו לעצמם..למרות שאני כבר לא שם - אז אני לא יודע.... תנצלי בכיף...

noga85

New member
שלום שלום

אני נגה, עוד שבועיים מצטרפת אליכם.
בת 21 עוד 5 חודשים בערך, משרתת בחה"א, ביחידת תוכנה, מפעילת מחשב שמתפקדת כראש צוות של מפעילים. בשאיפה לנסות שוב לצאת לקורס קצינים (לא שברו אותי עדיין!), ואם לא אז נשקול לחיוב להישאר בקבע אחרי התקופה הראשונית של החצי שנה הקרובה... אוהבת את היחידה, אוהבת את האנשים, אוהבת את התפקיד, ואכן מהבודדים שבאמת אוהבים את הצבא... (אולי כי באתי ממשפחה של אנשי חה"א-אוהבי צבא?
)

למעלה