מה דעתכם על.....

corrupt

New member
טוב, שיהיה, הנני... ../images/Emo66.gif

למי שמכיר אותי, ותיק כבר ב"סדירים" אבל כבר מתחיל להיגעל מהרמה האנושית בפורום ההוא. [בלי לפגוע מורן וזוהר...] -גיא, בן 20 [כן, כן
] -גר בפ"ת, עם ההורים -בצבא :שליש ביחידת אימונים משולבת הכפופה למז"י, בתפקיד 7 חודשים -התחלתי במסלול ייעודי לקצונה, הייתי מש"ק בגדוד "נחשון". -כרגע סג"ם, עם "קצת" נ.ע.תים פה ושם - בה"ד, אזרחים, תשלומים, קנטינה, חינוך. -יציאות : חמשושים, עם יותר מדי מקוצרות בהפתעה -יש עוד זמן עד הקבע, אבל שיבוא כבר...

מ ס ט י ק

New member
זה פורום רק לאנשי קבע!

סתם סתם.. אתה מוזמן להישאר פה עד הקבע ואפילו אחרי

אני,

אני סמ"ר לירן, בן 22.5 (כן אני יודע הכינוי שלי לא מדוייק) חודשיים בקבע- יש לי עוד 10. משרת בחמ"ן כטכנאי אלקטרוניקה ומפקד צוות טכנאים בבסיס סגור מזה 3 שנים. ביום שלישי (הזה!) עובר לבסיס פתוח במרכז הארץ על תקן ק.טכני.

atrac3

New member
אוקי

את שמי אני כרגע מעדיף שלא לפרסם. בכל מקרה בקבע כבר שנה וחודש. משרת בתור פקח טיסה באחד מבסיסי הדרום. תת"ש - 31.12.05, אמור להחליט בסוף שבוע הזה אם רוצה להשאר עוד או לא. כנראה שלא. שיהיה בכיף לכולם.

mike1551

New member
נעים מאוד !!!

רס"ל מיקי בן 27. משרת בקבע בחיל האויר מזה חמש וחצי שנים. שירתתי בבסיס במרכז הארץ בתור טכנאי מטוסי קרב ומסוקי תובלה. לפני 3 שנים עברתי לשרת בבסיס בדרום. בתפקיד טכנאי מטוסי קרב. במסגרת המעבר שלי לבסיס החדש יצאתי לשליחות של חצי שנה בארה"ב. נכון להיום משתחרר באוגוסט 2006.

n e t a n e t a

New member
טוב, אז גם אני... ../images/Emo9.gif

נהנית מאוד מהפורום, בת 21 פלוס, השתחררתי לא מזמן משירות קבע כקצינה (סגן) במערך הרפואה של חיל הים (לפני כן חובשת ימית). סופשבוע נהדר לכולם
והרבה גשם

למעלה