מה דעתכם על

Rivendell

New member
לא קראתי, אבל רוצה לתת לך טיפ ../images/Emo13.gif

אם את באמת מצפה שיענו לך, אני מציעה שלא תשימי שאלה כזו, אלא קודם כל תכתבי מה דעתך את על הספר. ורצוי גם כמה פרטים מזהים (מי כתב אותו למשל). תני קצת מידע, תספרי מה את חשבת, אהבת, לא אהבת, למה....... וכו'. זה יעשה לאנשים הרבה יותר חשק לענות לך
(אלא אם כן לא קראת אותו, ואז רצוי לכתוב שאת תוהה אם כדאי לקרוא או לא).

דדאלוס

New member
ובכל זאת צ'ופר קטן

ספר של מיכל שלו, שמצד אחד כ"כ אוהבים לקטול אותה פה בפורום ומצד שני כ"כ נהניתי לקרוא אותו - מעביר זמן מצויין, קליל, זורם ונע יפה מאד בין עבר לבין הווה. כדאי לקרוא (ליד בריכה או בחוף הים).

אהבתי מאוד

ואפילו קראתי כמה פעמים. לא ספר כבד, משהו שאפשר להעביר איתו יום שבת נעים. גם בפעם השלישית נהניתי ממנו. מומלץ בחום.

neta2

New member
ואני עדיין נוהגת לכנותו ספר טיסה.

תראי, הוא ספר קליל וזורם. היה לי ניקוי ראש נהדר שקראתיו, אבל אם היית מדברת איתי עליו אח"כ לא נשאר לי ממנו כלום

arandiera

New member
לא רק שלא נשאר כלום, נשאר ואקום

הספרים האלה שעושים נעימים ליד הברכה, תחת השמש העושה מחלבוני המוח חביתה, משאירים אותך אחר כך עם תחושה עזה של "ריק מתוכן" במובן הקשה הועצוב של המילה. אכן ספר קליל ונעים לקריאה אם לא מצפים ממנו לשום דבר. המאצעים האמנותיים בכתיבה דלים וחוזרים על עצמם, מבחינת עלילה יש כמה רעיונות נחמדים, סיפורי האהבה השזורים זה בזה, לדוגמא שלא מגיעים מספיק רחוק. אכן ספר טיסה, ספר שירותים או ספר בריכה, מה שתרצי. אם אין לך מה לקרוא ובא לך לכבות את המחשבה ואת הדמיון לכמה רגעים זה הזמן להשאב...

למעלה