רוצה לחזור לעולם בו אני מחליט אם לתת טיפ על סמך השירות שקיבלתי. לא בגלל איזושהי נורמה ציבורית, החלטת בעל עסק או כיתוב מחייב על החשבונית.
קנית מכשיר חשמל והביאו לך לבית, תשלם טיפ?השארת טיפ אמורה להיות בגלל שרות יוצא מהכלל,
אין סיבה אחרת שהרי המנות כוללות הגשה..
עוד אחד מהדברים הגרועים שלמדנו מהאמריקאים
מאיפה הבאת את זה?טיפים הם רעה חולה שישראל העתיקה מארה"ב וטוב היה אם היו נעלמים גם מארה"ב וקנדה. בשאר העולם אין טיפים.
או שזה מה שחשבתם. אם הייתם מתבוננים כיצד נוהגים המקומיים הייתם רואים שאינם נותנים טיפ. אם הם נדיבים הם מעגלים ליחידת המטבע הקרובה.מאיפה הבאת את זה?
בכל מקום בו היינו (והיינו בהרבה) ציפו לטיפ.
כנראה שאתה מדמיין.או שזה מה שחשבתם. אם הייתם מתבוננים כיצד נוהגים המקומיים הייתם רואים שאינם נותנים טיפ. אם הם נדיבים הם מעגלים ליחידת המטבע הקרובה.
הייתי ביוון, לא נתתי טיפים בכלל ולא ראיתי אף אחד שנתן טיפים חוץ מתיירים אמריקאים.כנראה שאתה מדמיין.
רק במקרה שיש שורת "שירות" בחשבון מעגלים ליחידת המטבע הקרובה, כמעט בכל מקום. ביוון מצפים לטיפ קטן יותר מאשר בישראל, 5-10%, אך עדיין מצפים.
כנראה הייתי ביוון על פלנטה אחרת (לפני 11 חודשים)הייתי ביוון, לא נתתי טיפים בכלל ולא ראיתי אף אחד שנתן טיפים חוץ מתיירים אמריקאים.
אפילו ההמלצות הן לא לתת טיפים. פשוט יש קטע של אמריקאים וישראלים שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם.כנראה הייתי ביוון על פלנטה אחרת (לפני 11 חודשים)
אין לי בעיה לקרוא המלצות. הענין הוא שבשטח אני בודקת איך מתנהגים, ורואה מה עשו סועדים אחרים לידי כשסיימו לאכול.אפילו ההמלצות הן לא לתת טיפים. פשוט יש קטע של אמריקאים וישראלים שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.