מה דעתכם על ניר מנצור?!

• פותח הנושא OmriZ
  • פורסם בתאריך
חחח קיבלת 4 בהבנת הנקרא אה ? :p

הוא אמר שניר מנצוק היה תלמיד של המורה שלו !

H A J Y

New member
נו אז אתה קיבלת 4 בהבנת הנקרא..

אם ניר מנצור היה תלמיד של המורה שלו ועכשיו הוא תלמיד של המורה שלו אז הוא יהיה כמו ניר מנצור שלמד אצל המורה שלו...

OmriZ

New member
אתם סתם תוקפים, תקראו טוב את ההודעה

שלי!!! רשום שם במפורש: "מה דעתכם על התיפוף של ניר מנצור בתוכנית?" ודגש לכל האנשים שלא שמו לב, או שלא רצו לשים שם ב-ת-ו-כ-נ-י-ת!!!! וגם רשמתי, הוא מתופף מצויין, אבל הוא לא עושה עבודה מתאימה לדעתי בתוכנית!!!!

GhostDrummer

New member
חח נו בסדר, והם הביעו את דעתם

עליו. אף אחד לא תקף

קספר4

New member
אני מבינה מה אתה אומר..

הוא באמת אחד המתופפים, לדעתי, הכי טובים בארץ.. יש לו גרוב ופיל טוב.. אבל מה שאמרת לגבי כוכב נולד אני מסכימה איתך. הוא מכניס שם דברים שלא הכי מתאימים ולא הכי במקום לפעמים.. אבל מה גם שמה אתה רוצה? זה כוכב נולד. גם כל הסאונד שם דיי גרוע, לפחות בתוכנית שאני ראיתי..

idan drummer

New member
דעתי...

קודם כל הכבוד להפקה של כוכב נולד 4 אחלה במה,תאורה,סאונד,זמרים שבאו השנה. מה שטוב בכוכב נולד זה שהם לוקחים שירים שאם אתה תשמע אותם מהמקור אתה פחות תאהב אותם ממה שהם עושים לשירים(בדר"כ),הרמה של הנגנים היא טובה כל אחד עושה שם את העבודה כמו שצריך,הנגנים יודעים להוציא מעצמם סאונד כל כך טוב וביחד הם נשמעים פיצוץ. לגבי ניר מנצור אני חושב שזה מתופף שכדי להעריך,הטעם שלי לגבי מתופפים והסאונד שלהם משתנה כל הזמן אבל אני יכול להגיד בבירור שהוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך בין אם זה העיבודים שהוא עושה וישיבה על הקצב.

מנטרה

New member
בניר מנצור יש משהו מאוד מדליק

הוא אחלה נגןויש לו מין צורה כזאת של אחד שיודע מה הוא עושה והכל בא לו בקלות כזאת

H A J Y

New member
../images/Emo45.gif צ'טטטטטטטטטטטטטטט

צ'ט צ'ט צ'טצ ט'צ 'טצ טצ'ט צ'ט צ'ט צ'ט

BlockBusta

New member
אני ממש אוהב לשמוע אותו

אני חושב שאם אתה יכול בתור מוזיקאי בכלל להתחבר מהר לסגנונות שונים, דרישה בסיסית בכוכב נולד- לפעמים יש בלדה וישר אחריה שיר רוק, זה מעיד על כשרון.. והוא גם יודע לנגן מעולה....

agmgtt

New member
לדיתי לא רק שהוא לא שווה הוא בכלל ל

ניר מנצור לדעתי בכלל לא מתופף, לא יודע באיזה קומבינה שמו אותו שם. אין לו כלום ששיך למתופף. חסר לו הרבה, אין לו עניין בתיפוף שלו, לא מאלתר, מתופף כמו אחד שפעם שלישית עולה לתופים.

למעלה