מה דעתכם על ניר מנצור?!

• פותח הנושא OmriZ
  • פורסם בתאריך

OmriZ

New member
מה דעתכם על ניר מנצור?!

לאחרונה יצא לי לראות "כוכב נופל 4", לא שזה תוכנית אהודה עליי מדי, ת'אמת היא אפילו מאוד מעצבנת ומסחרית בטירוף, פשוט יש זמרים וזמרות ששווה לשמוע, וגם מעניין אותי הקוורים והעיבודים שעושים. מה דעתכם על התיפוף של ניר מנצור בתוכנית? דעתי: אני לא אוהב אותו במיוחד, יש הרבה מקרים שהוא עושה דברים שלא קשורים ולא מתאימים, הוא מנסה למצוא לפעמים לשירים תפקידים אחרים לתופים שישמעו יותר "מפוצצים", בקיצור אני לא אוהב את העבודה שלו שם. שלא תבינו לא נכון, הוא מתופף מצויין ושומעים בתיפוף שלו את זה, אבל מבחינה מוזיקלית והתפקיד שהוא בוחר שם לעשות- אני לא אוהב.

luzian2

New member
היה המורה שלי שנתיים

לימד אותי כל מה שאני יודע. ללא ספק אחד מ3 המתופפים הכי טובים בארץ בעיני. ואם אתה באמת רוצה לחוות דעה, אל תעשה זאת עפ"י צפיה בכוכב נולד. לך שמע איזבו, לך להופעה של מאיר בנאי, דנה ברגר, יעל דקלבאום, תומר בן אפרים... שמה תשמע את ניר מנצור.

Symbolic

New member
תקנו אותי אם אני טועה

הוא לא היה המתופף של צ'קלקה? אם זה הוא - הוא ענקי. מתופף עם פיל לא רגיל וסאונד מאוד ייחודי. מאוד מחוספס כזה. וגם הוא עושה עבודה אדירה באיזבו. מאוד אוהב אותו

DiamonDbikeR

New member
../images/Emo9.gif סליחה על הבורות אבל...

מה זה פיל? ואיך אומרים את זה? FIL/PIL?

feel

קשה להסביר את זה אין לזה הגדרה אתה יכול להגיד לצ'אד סמית יש פיל עצבני או לסטיב גאד יש פיל עצבני אני חושב שזה הדרך שהוא גורם לגרוב להשמע יכול להיות הגרוב עצמו, הגוסט נוטס, תעונות גוף וכו'

DiamonDbikeR

New member
אוקיי אז רק כדי לוודא שהבנתי

פיל זה לא דבר חד משמעי, זה בעצם דעה של מישהו על מתופף זה בעצם ההרגשה (כקךך) שהוא משדר?

drums123

New member
אני אנסה להסביר...

נגיד בסווינג? יש שתי דרכים לנגן אותו, פיל של 4\3 שההפסקה בין המכות כאילו יותר ארוכה, ויש את ה-שש-עשריות, ששם בעצם יש סאונד יותר ישר שנובע רך מהדרך בה נותנים את המכה, זה פיל. או שלנגן מקצב מסוין בדרך שהוא ישמע הרבה יותר טוב ממישהו אחר שינגן את אותו מקצב, זו הסיבה היחידה שכן צריך מתופף סביר בשביל הקלטות רוק.

luzian2

New member
אתה צודק בהחלט!

מנצור אכן היה המתופף של צ'קלקה, עד שאיזבו התחילו להיות עסוקים ואז הוא עזב ותמיר ברזילי התחיל לנגן בצ'קלקה. היו להם איזה 2 הופעות עם תמיר ומאז לא שמעתי עליהם. האמת, היו שמועות שצ'קלקה בגלגול עם מנצוור הקליטו תקליט אבל אני לא יודע שומדבר עליו... בכל מקרה, יש לי בוטלג שלהם בהופעה מערוץ ביפ. חבר שלי קלט שמשדרים את זה אז חיבר כבל אודיו למחשב והקליט את זה... זה לא כזה מדהים אבל כיף להיזכר כמה אדירות היו ההופעות שלהם... מסיבה מטורפת!!!

Symbolic

New member
הרבה זמן חיפשתי "חומר רשמי"

של צ'קלקה. אבל פשוט אין. את ההופעה מערוץ ביפ אני זוכר - הופעה אדירה. והוא ניגן שם על מערכת לא סטדנרטית בעליל. אאל"ט - בייס דראם, מצילות, ו-3 סניירים. ומה הוא הוציא.. ענק.

סתם שאלה בקשר למה שאמרת

מי לדעתך השלוש המתופפים הכי טובים בארץ? ם כבר פתחנו תשאלה באמת מי לדעתם המתופפים הכי טובים בארץ?(למרות שאין כ"כ הגדה למתופף הכי טוב)

idan drummer

New member
מממ

לא גיבשתי עדיין דעה לגבי שלושת המתופפים הכי טובים בארץ,אבל לדעתי מתופף שהוא באמת נותן אחלה עבודה ויותר מזה זה אשר פדי.

idan drummer

New member
הוא לא עם הרכב

קבוע,הוא מתופף הפקות,הוא השתתף בהפקות/הופעות של מירי מסיקה,שרית,חדד,יהודה פוליקר וכו'

TAMIR182

New member
הוא למד אצל המורה שלי משהיה קטן

ועד שהיתגייס ... עד היום בחדר של המורה שלי יש תמונה שלו שהוא קטן...

למעלה