מה דעתכם על... מפגש

מה דעתכם על... מפגש../images/Emo35.gif

זה קצת מפחיד ומלחיץ, אבל לרגל השנה לפורום המקסים שלנו, חשבתי ביחד עם להבה, שאולי הגיע הזמן לעשות מפגש פורום- מה דעתכם
איך אתם מרגישים עם זה
נראה לכם שתבואו

נצל"ש - יומולדת שנה לפורום

בקרוב, כאמור, הפורום יחגוג שנה לקיומו. לכן, העדכון החדשי יהיה שונה מהרגיל, ויכלול (בעזרתכם האדיבה) אירועים, או דיונים מן השנה האחרונה. אשמח אם תשלחו לי במסרים לינקים להודעות שהשפיעו עליכם, לדיונים משמעותיים, למשפטים שנגעו לליבכם - כל אלו ייכנסו לעדכון.

omer73

New member
אני גם בעד

למרות שלאחרונה לא יצא לי לכתוב כאן הרבה.

thankful

New member
לא יאומן !!!

גם אני חשבתי על הנושא (וגם , דרך אגב בימים האחרונים לרגל שנה לפורום) ! חשבתי על מפגש פורום לפני מספר חודשים , לאחר שהתחלתי לעבוד ולפני סיום קורס האנגלית , וחשבתי שעכשיו (לפני פתיחת הסמסטר שלי) זה זמן מצויין לקיים מפגש זה . חשבתי לספר על כך ללהבה (במסר פרטי) - אני רואה שהקדימו אותי במעט-קט ... חשבתי שכ"א יגיע עם הכינוי שלו (מעין "שלטים" : אני אגיע עם שלט של "THANKFUL" , להבה תגיע עם השלט "להבה ירוקה" וכו') . נוכל (אם יהיה ביקוש) לקיים מפגש כזה פעם בחודש . אני מוכן ! (השאלה היא איפה בדיוק ניפגש (להזכירכם , אני מהקריות - לא מהמרכז) . אולי בשלב ראשון כדאי לעשות איזשהו צ'אט בזמן אמת (במחשב) - או שיחת ועידה בטלפון - או VIDEO CONFERENCE) .

לירננה

New member
רוצה אבל לא

מעדיפה להישאר אנונימית,למרות שמתחשק לי לפגוש פה אנשים.אבל אז אני מרגישה שכבר לא אוכל לדבר כמה שאני רוצה על הכל.

לירננה

New member
ובדיוק השבת חשבתי על זה שמעניין מתי

היה/יהיה יום הולדת שנה לפורום כי זכרתי שזה היה בערך ככה. מה שלי יש להגיד בקשר לנושא זה שהפורום הזה מסמל בשבילי את הצמיחה שלי והיציאה מהקושי. לפני כן כתבתי בפורום פסיכולוגי כלשהו ובמשך כל התקופה שכתבתי שם היה לי קשה נורא. ובתקופה שהצטרפתי לפורום פה זה היה כמה חודשים אחרי שהתחלתי טיפול והרגשתי שזה מתחיל להתקדם ואני מתחילה להתקדם. ובמשך כל השנה הזו צמחתי. אני ממש זוכרת את את ההודעות הראשונות שלי פה-בכמה כאב הן נכתבו ובכמה מאמץ. יכולתי לשמור את המילים האלה לשרשור היום הולדת,רבל התחשק לי להגיד כבר עכשו. ולהבה - להביא גם שרשורים אישיים או כדאי רק מה שקשור לכלל הפורום?

דעתי האישית ../images/Emo66.gif

אני כבר שועלה ותיקה במפגשי פורום, ועדיין כל מפגש מלחיץ ומרגש אותי באותה מידה, גם אם מדובר באנשים שאת רובם אני מכירה ממפגשים קודמים. והמפגש הזה אישית מאוד מלחיץ אותי, אבל כמו שאמרתי ללהבה- מלחיץ אבל מושך, ואני מאוד אשמח אם יהיה מפגש ונזכה לראותכם. אז בנתיים מי שבגדול הסכים לבוא למפגש זה: אני, sunshine2004, לקשמי, thankful ואם עוד מישהו רצה, לשרשר לשרשור שלנו, כדי שנדע אם לתכנן או לא
מקווה מאוד שייצא לפועל- מתה לפגוש אותכם

ניאו30

New member
אני גמ-בא(או ../images/Emo97.gif)

וווואו כבר עברה שנה! באמת זמן מתאים לפגישת הכרות. אולי באותה הזדמנות כבר נחשוב על זמן ומקום,לא? מבחינת זמן נראה לי הכי טוב שישי באחרי הצהריים/ערב או שבת בצהריים/אחרי הצהריים. מבחינת מיקום,יש כאן כמה צפוניים,בינתיים 2,אולי יותר,אז צריך להתחשב גם בהם.מצד שני,אנחנו ה"מרכזניקים" נהיה כנראה הרוב,אז...נראה לי הכי טוב איזה מקום פתוח באזור המרכז,עם גישה קצרה לרכבת.למרות שהייתי שמח אם זה היה בפארק רעננה או מקום מקורי לשם שינוי,נראה לי שבגלל הפיזור הגיאוגרפי כדאי בכל זאת לעשות את זה בפארק הירקון. מצד שלישי...אולי נעשה כמו בפגישת פורום האחרונה שהייתי בה-טיול בשבת בצפון? נקבע כמה רכבים שיאספו את החברה במרכז(לא חושב שיש פה בדרום,אבל אולי אני לא יודע),ונפגש בבית של אחד הצפוניים או באזור,ומשם נצאה לטייל בארץ ישראל,עם פיקניק בטבע ועוד שלל דברים. ויש גם מצד רביעי
... סתם,סתם
מספיק הצעות לעכשיו...

הממ... טיול למפגש ראשון נראה לי

לא רעיון כל כך טוב, קצת מפחיד להיפגש בפעם הראשונה ולנסוע לטיול עם אנשים שאתה לא מכיר <בגלל זה שונאת טיולים קבוצתיים בחו"ל>. מה שאני מציעה זה להיפגש באחד מימי השישי הקרוב <לא הקרוב, כי יש לי כבר מפגש של פורום אחר באותו יום> בשעות הבוקר המאוחרות בעזריאלי, שזה מקום מרכזי עם הרבה אמצעים להגעה: יש חניון מסודר, יש אוטובוסים ויש רכבת... מה דעתכם

ניאו30

New member
דווקא שעשינו את זה היה מאוד כיף

ברור שהיו הרבה חששות,וגם אז זה היה מפגש פורום ראשון,אבל זה נשבר מהר מאוד כשהולכים ומכירים.חוץ מזה,עוד מפגש פורום בעזריאלי??? בואו ננסה לגוון קצת! בקשר ליום שישי,כמו שאמרתי,נשמע לי בסדר,וגם אני לא יכול בזה הקרוב. אבל באמת צודקת,צריך לשמוע מה דעתם של החברה האחרים...אז השמיעו קולכם!

לקשמי

New member
אני גם כן בעד טיול

כלומר הייתי מעדיפה טיול במקום פתוח בטבע אבל אם שאר חברי הפורום יחליטו על עזריאלי, לא תהיה לי התנגדות (וזה גם טוב בשביל מי שבא מחיפה, בגלל הרכבת :))

thankful

New member
מסכים איתך , נסיכת אהבה

אני חשבתי דווקא להיפגש באיזשהו קניון - או בכל אופן במקום עם אבטחה (אולי אף אבטחה כבדה) , כיוון שזו פעם ראשונה ויש (ועלולות להיות) גם סכנות (וגם שנהיה בחברה של עוד אנשים מסביב ש "יפקחו") .

למעלה