מה דעתכם על מיצלין MVX2 ?

עתיד©

New member
אתה משייך עצמך לז´אנר של אנשי ה..

"כמה סוגרת אחי....וואלה יש לך את החומר הזה בבלונים...נו זה שמגיע עם המדבקה היפה ? איך קוראים אותו...יענו נוס" "איך הסאב אחי...יש יש עליו באסים ?(מה חשבת יהיה בו טרבל?) וואלה אחי יש פוזה על האוטו..." לא בשבילי ידידי אני לעולם לא אנסע ברכב שמידות הצמיגים שלו חורגים מהרשיון, כמו שאני לאנסע ברכב ללא טסט או ביטוח....

Alfa156 GTA

New member
לא לא עתיד !!! בכלל לא הבנת אותי!!!

קודם כל אני ממש ממש לא מהאנשים האלו שתיארת, אבל מעצבן אותי לראות את אותו הרכב באיטליה עם צמיגים שונים משלי, קח דוגמה: לחבר שלי יש גולף ביבוא אישי, GLI DRIVER, מנוע 2.0 אוטומטית אבל ספורטיבית, ביחס לCL,GL.... הרכב הגיע מגרמניה עם מידות 205!! ככה קנו אותו שם, הרכב הגיע פה לטסט, ומבינתם זה גולף רגילה! הורידו אותו וחייבו אותו לשים 185!!! מה אתה אומר על זה ??? על זה אני מתעצבן, 146 באיטליה עם חתך 45,195,15 ולא 185,14,60!!! רגע ? מה זה NOS ?
יש על זה באסים ?

sronis

New member
אתה מדבר על גולף חדשה?

אני מנחש לפי ה-2.0 אוטומטית. מה ההבדל בינה לבין אלו הנמכרות בארץ? וחוץ מזה - בארץ הן מגיעות ב-205!! רוני

Alfa156 GTA

New member
לא רוני, לא חדשה 94 כמו הCL.

לא היתה בחיים כזאת 2.0 אוטומטית (ספורטיבית) GLI DRIVER זה הדגם. הגה הרבה יותר קצר, הרבה יותר נמוכה, מאחורה יש לה הרבה יותר בקליטים (כל האחורה מלא פנסים), האורות ערפל מיוחדים שונים אפילו מהVR6. לא היתה כזאת בארץ לי ידוע על 3 מכוניות.

Alfa156 GTA

New member
איזה חרא !!!!! כל מה שיש על מישלין:

תזהרו !!! זה הכ-ל אני עדיין חושב שלכמה חודשים זה יספיק, לא ?

למעלה