מה דעתכם על מיצלין MVX2 ?

Alfa156 GTA

New member
מה דעתכם על מיצלין MVX2 ?

רכב חדש שהחליף למגנזיום (עם מידות גדולות יוצר כמובן...) יש כאלו 4. ז"א כל הסט. חדשים הרכב בן 4 חודש. שווים משהו ?

עתיד©

New member
נורא פשוט, חפש שריטות על הדופן

תראה אם שחיקת הסוליה היא משמעותית חפש בדופן הצמיג בתוך אליפסה את שנת היצור ושבוע היצור ותראה אם הצמיג קיים יותר משנה וחצי-שנתיים חפש כחל מיני שפשופים שנראים לך מוזרים (שים לב...לרוב הפאנצ´ר מאכרים, הם לוקחים נוזל בלמים ומעבירים על כל הצמיג, כדי ליצור מראה חדש...אל תתן לזה להטעות אותך) בקיצור אם הכל הכל נראה טוב (תבדוק את הצמיג לא על ג´נט, תבדוק את החלק הפנימי) תתחדש

Alfa156 GTA

New member
אז ככה:

קודם כל עתיד, תודה על תגובתך. (וסליחה מפעם שעברה...) אז ככה: הצמיג באמת היה כולו ספוג בנוזל מבריק ושומני אך זה לא עובד עלינו... שחיקת הסוליה - אפסית. שפשופים - אין בכלל. החלק הפנימי - חדש אין כלום. תאריך לא ראיתי עדיין. אז מה אתם אומרים בכלל? לא ספיציפית על הצמיג הזה, אלא בכלל הדגם הזה.

itzik93

New member
"מיצלין" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חחחחחחחחחחחחח

Alfa156 GTA

New member
אה , או קיי התכוונתי לכתוב מיצ´לין

אבל התעצלתי עם הצופצ´יק למעלה...

be_roo

New member
מי צריך צ´ופצ´יק ../images/Emo13.gif

כי כותבים בכלל עם ש´ השם אמנם נכתב ב-ch ואמנם דוברי האנגלית מבטאים זאת צ´, אבל בצרפתית ch מבוטאת כמו ש´ רגילה. לפיכך, אם תרצה אי פעם לכתוב את שמי בצרפתית: Chir שיר, זוכרת משהו מכיתה ז (איפה הצ´ופצ´יק שוב
)

עתיד©

New member
כן המורה צ´יר ../images/Emo13.gif

מה את מחפשת את הצ´ופצ´יק בפומבי...יש פה ילדים קטנים !! מה זה פורום פנויים פנויות ? מה זה צ´אט אירוטי ?

falou

New member
קצת לעניין

אם אני זוכר נכון מדובר בצמיג סביר (לא יותר) מחברה ידועה - וזה טוב. אבל... אם אני זוכר נכון אתה נוהג באלפא 146 (או 145), כלומר אתה חובב נהיגה נמרצת. לכן לך, באופן ספיציפי, הייתי מייעץ לא לחסוך בצמיגים. צמיגים הם גורם משפיע בהאצות, בלימות, אחיזה ולמעשה בכל מרכיב דינמי של התנהגות הרכב. לשים צמיגים ממוצעים על רכב ספורטיבי דומה (לא בדיוק, אבל דומה) לחיבור של רמקולים ממוצעים למערכת שמע מצויינת, כשהתוצאה היא הורדת איכות הצליל לרמה של הרמקולים. בקיצור - שווה להתאמץ פיננסית בכל הקשור לצמיגים, גם מבחינת ההנאה ובייחוד מבחינה בטיחותית. אם אני לא טועה יש ליוקהומה כמה לקוחות מרוצים והמחירים שלהם נחשבים לטובים.

Alfa156 GTA

New member
אמת 146, אבל תקציבית זה הבעיה

אני מדבר על תקופה של כמה חודשים, לא יותר. המישלין האלו זולים מאוד 150 ש"ח, אני רוצה שניים מאחורה. לתקופה קצרה אני בטוח יסתדר איתם. עד לשידרוג. Alfa156 GTA שחולם על 205/17/45....(שדרך אגב זה אפשרי...)

עתיד©

New member
אפשרי טכנית מה אומר החוק ?

כי נסיעה עם צמיגים שלא רשומים ברשיון=איבוד ביטוח החובה

למעלה