יש להם המון קינוחיפ מעלפים אבל גם יש נפילות או לפחות כאלו שא אומרת "אוקיי, כבר אכלתי יותר טובים"... אחד שאני זוכרת הוא בומב שוקולד במילוי קרם ברולה. לא קרם ולא ברולה ובכלל - בינוני. לעומת זאת יש להם שם כמה עוגות שאני מוכנה לשבור דיאטה בשבילן כל יום
הנה שלוש שאני מכיר, כתושב נתניה בהווה. וקדימה בעבר. "Parice delice" באזה"ת החדש בערך מול סלקום יורוקום נדמה לי עוגות ממש טובות, אחת ה טובות בעיר. קונדיטורה צרפתית. במושב קדימה למי שמכיר את מושב נפתחה קונדיטוריה חביבה בשם" Biscotti של איתן" במרכז המסחרי מול "חצי קופה" בית קפה שמוכר את תוצרתו ולא רק עוגות גם אנטיפסטי פיקנטי מאוד, ואוכל איטלקי אחר לטייק אווי, הכי נחמד שם "עוגת פסיפלורה" ושולד טריו. באותו מושב יש לך את המפעל האפיה המרכזי של "רולדין" ובית קפה צמוד אליו,זה באזור התעשיה שם צמוד לישראליפט. לדעתי מחירי הרשת הנ"ל לא מוצדקים ועוד לאור העובדה שרוב התוצרת לא נעשית במקום בצורה אישית יותר.
רציתי את העוגות של לה סנטרל. ראיתי את המשאית שלהם באזור. את Paris Delice אני מכירה. הקרואסונים שלהם קרובים מאוד לאוטנטיות פריזאית, ועוגות הפאי טובות, אבל יקרות בהשוואה לדומיניק בר"ג. אפשר גם לשבת שם אבל אני מעדיפה את השכנה, קרם-קפה: יותר שיק, כריכים מעולים, קפה טוב, שירות טוב. אולי אבדוק את ביסקוטי.