מה דעתכם על ישיבה

sarati

New member
כמו להאזין לתלמידים...

נשמע כמו כלא שמור ביותר... הוא בדרך כלל מבוגר? נשוי? או אחד מהתלמידים? לפעמים הוא נחמד או שתמיד הוא הרע?

במקרה הספציפי הזה,

זה אדם שמנהל את השלוחה הישראלית של השטן,הוא קרוי מקק כי הוא באמת כזה,וזה מקרה די חריג בנוף הישיבתי הכללי...

sarati

New member
קצת קשה לי

להבין מה התועלת, כולם פה מקללים אותו.... איזה אדם שמכבד את עצמו יעסוק במקצוע כזה? או שבעצם הבעיה היא שהוא לא מכבד את עצמו...

זה שונה מישיבה לישיבה

יש מקקים שהבחורים רואים בהם דמות שאפשר לסמוך עליה. בדרך כלל זה אנשים בזויים בלי טיפת כבוד בתחושת שליחות...

זה חברה צעירים..

באיזור השלושים שקצת נשבר להם מללמוד בכולל וגם לקבל מלגה מצומצמת. הם גם נמרצים ותוססים בד``כ. וגם מענין אותם הטייטל שהם מקבלים בעבודה בישיבה. לדעתם זה כבוד. הם מתפרנסים יותר טוב בעבודה הזו, וגם הם מרגישים בעמדת כח ובעלי קשרים עם המי ומי. תפקידם הוא לעזור למשגיח בדברים הפחות נוחים כגון: לבדוק מי לא קם לתפילות בבוקר. ומי מבריז בסדרים. וגם קצת לרכל ולרחרח מי אינו עומד בתקנון הישיבה. מדי פעם הם מוסרים שיחה קטנה בפני מספר בחורים מצומצם. וזהו פחות או יותר המק``קים.

אם את באמת רוצה,

אני מוכן לסדר לך דייט איתו..ורק אז תביני למה כולם פה מקללים אותו.. בגדול,תופעת המקק``ים למיניהם מורכבת מאנשים שתפקידם הוא לאסוף מידע מודיעיני על בחורים סוררים ולעדכן את ראשי הישיבה.. בד``כ בהצלחה..

sarati

New member
מידע מודיעיני...

חחח... הפעמים היחידות ששמעתי את צמד המילים הזה היה בהקשר פוליטי... ובכיף, סדר לי דייט איתו, אבל אני לא מבטיחה שהוא יצא על הרגליים...

למעלה