מתכון בטוח לחורבן. במיוחד בדורנו רווי הנסיונות, צריך לתת לנוער את הכלים להתמודד ושהמחנכים לא ינסו לקחת את היצר של הנוער לידיים ולנסות לשלוט בו... זה אפס סיכויים.
אבל המקרים שהוא העלה זה משחק ילדים לעומת מה שקרה שם ביום רביעי שעבר..אבל אני עדיין לא יודע אם כדאי לי לספר ולו מצד העובדה שיש פה קמצוץ של ``בור ששתית..`` וכו`. המשך יבוא בעז``ה..
שלא נשמע לי מעשי שיאזינו לבחורים. קודם כל איך? מי יחבר לו את המערכת שתאפשר לו להאזין. וגם מה הוא ישב שעות ויקשיב לשיחות של מה נשמע אמא מה שלום סבתא וכאלה עד שיפול בחכתו איזה משהו מרתק אחרי כמה שעות או ימים? וגם מי שרוצה לדבר בשקט ילך לטלפונים רחוקים או בפלאפון.. וגם סתם ככה לא נשמע לי שבן אדם נורמלי ישב להאזין לשיחות. הוא צריך להיות נורא משועמם. ולגבי הכדורסל והמשקפת זה בכלל נשמע הזוי. אני לא רואה את ר`בורוך מתרוצץ אחרי בחורים בכלל! וכ``ש לא עם משקפת... הוא אישיות... לא עוד איזה משועמם.
שכל הטלפונים שם מחוברים למרכזיה ראשית, הוא באמת משועמם וחולני אבל מצאו הוכחות ברורות שהוא צותת, אף אחד לא מכחיש את זה. ובעיניים שלי ראיתי את רברוך עם משקפת, אוקי?
לא יודע משקפות אבל חבר שלי עף על זה ששיחק כדורסל באמצע הזמן ובקטע של הציתותים שמעתי השבת על זה- מצאו מחברת מלאה בשמות של בחורים עם שעות ועיקרי השיחה לדוגמא-ישראל בשעה שש דיבר עם האב בנושא השעונים והמזגנים אתה מבין זה מה שקורא שם!