מה דעתכם על טיול?

אין לו מחשב זמין בהישג יד.

יהיה לו בתחילת שבוע הבא, כנראה... ואז הוא יספר על מה שעבר עליו לאחרונה.
הוא עוד יכתוב, אל דאגה
ואני בספק אם הוא יבוא לטיול, אבל אנסה לשכנע אותו.

Nחמן

New member
שידע

כי בעקבות שינוי הצבע חל שינוי גם בשם. החל מעתה לא עוד מרי לנ3ח אלא מרי אהוב לנ3ח. אין כמו מרי!

leopold5

New member
אני בעניין, תרשמו אותי!

אבל אם עושים יומיים, אני מבקש לא לינת שטח. ממש אין לי אנרגיות לאבנים בגב. אישה צריכה את שנת היופי שלה.

אולי ניפגש - וקצת נתרגש

על שפת הנחל או על הר גבוה לראות מקרוב את החברים ולא לתמוה כן אלה שאיתם אנו מתכתבים איזה חבר'ה אחד אחד מתוקים לכייף בצפון בלי לצאת מהארון ומי שכבר בחוץ בטח לא יהיה לחוץ אז חבר'ה התעוררו ואצל פותח ההודעה הרשמו

mendy770

New member
חשבת פעם להלחין את השירים שלך

זה יכול להיות רעיון לא רע

תתפלא אולי, אבל יש שירים שלי מולחנים ומושרים.

אשלח לך במסר לינק לכמה שירים שנכתבו על ידי ומושורים ע"י זמר דרומי.

אני רציני לחלוטין מנדי יקירי...

שלחתי לך במסר את השירים שעלו לרשת. מי שירצה גם לשמוע אשמח לשלוח לו אישית למסר, מסיבות מובנות וידועות כמובן. ד י ס ק ר ט י ו ת מנדי, אגב - הספקת להאזין לשירים - איך זה נשמע לך?

אליאור היקר - עדן אותנו מה קורה עם הטיול?

אני כבר מצוייד עם שני שקשי"ם, שני אוהלים ל-6 אנשים (כל אוהל) משוקשקים רכב מתודלק פול - אמגזית, "על האש" בינתיים זה מה שלי יש... יאלללה חבר'ה להתעורר כך מבקש המשורר יהיה כייף חיים ושכשוכים במים בואו בהמוניכם טיול זה מיועד לכם הצטרפו כולכם והברכה תשרה עליכם.

אופיר - גם לנחירות יש פתרון...

למי שיש כר מיוחדת לטיפול ברעשים בלילה, מוזמן להביאה עימו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

eliorby

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אני ישן כמו אבן אלא אם כן יש אבנים מתחתי

אליאור ואביאל, אתם גדולים מהחיים...

רק תודיעו על תאריך משוער, שלא יתנגש עם שאר הטיוליים המשפחתיים (מכ` עד כ``ח באב) שיהייה שבוע לפני או שבוע אחרי, כמובן בתיאום עם כל המעוניינים.. אם צריך משהו עזרה אני כאן לרשותכם ולשרותכם...בכיי`` אחיי הצעירים - גיבורי התהילה וגיבורי החייל. יישר כח.

מנדי שמעת את השירים?

איך התרשמת? ואגב, מה קורה איתך לגבי הטיול? מגיע / לא מגיע... עדכן אותנו.

mendy770

New member
שמעתי וצרבתי את זה לדיסק לשמוע באוטו

סתם....... עוד לא שמעתי

מנדי אם אתה אוהב את הסגנון

אתה יכול לצרוב ולשמוע ולהשמיע, ואגב מה עם הטיול אחי, אולי תצרף את כל בני ביתך... סתתתתתם, זה טיול לגברים, אלא אם יוחלט אחרת, אליאור עדכן אותנו אחי מה קורה? מי, מה, מו, למה, כמה ומדוע?

A Dresden Doll

New member
שאלה לי אליכם...

אני לא דתי, אבל אוהב לטייל בארץ, במיוחד טיפוס צוקים ודברים אתגריים... אני אשמח לבוא איתכם למרות שאני לא חלק מהפורום, ואם זה טיול סגור אז ניחא... :)

טוהרtoar

New member
מחשבה שגם עברה בראש פה ושם. אשמח להצטרף

עם הסתייגות ברורה שזה יתוכנן לתאריך שאחרי שלושת השבועות (אבל לא יותר מדי רחוק, כי יש כאלה שלא יוכלו אז..
) BTW- אם זה יכלול טיפוס צוקים אני בחוץ בנקודה הזו, לא כוס התה שלי...

למעלה