מה דעתכם על טיול?

eliorby

New member
מה דעתכם על טיול?

חשבתי על האפשרות לארגן טיול לחברי הפורום. איפשהו בצפון, איפה שיש מים: נחלים / מעיינות. זו תקופה מדהימה לראות את הצפון. זה יכול להיות טיול של יום, או יומיים. ואפשר גם לעשות משהו אתגרי. אולי אפילו איזה טיפוס צוקים נחמד
מה דעתכם?

ranch1989

New member
נשמע אחלה ../images/Emo45.gif

אבל אנחנו מדברים על אחרי שלושת השבועות, כן?

eliorby

New member
בדיוק, אחרי

ובכל מקרה ייקח קצת זמן לארגן טיול טוב. אני מקווה שאף אחד לא פוחד כאן מאוהלים ושק"שים

אליאור היקר - רעיון נהדר...

מיד לאחר תשעה באב יבואו הנכד, הבן והסב לטיול בן יום או יומיים לטבול במעיינות המים אני מתנדב להסיע ברכב עימי לפחות 4 מבני עמי חברים בפורום שמעוניינים שיירשמו מייד כי קצרו הימים אליאור - אתה בטח ראשון הנרשמים עוד 3 מקומות נשארו לכם חברים אפשר לארגן מסלול מים וטיפוס ואפשר גם רכיבה על סוס הצפון, הגליל והגולן לנו קוראים אז יאללה - קדימה הרשמו חברים כאן בפורום לעין כל שנדע מי הבאים ונעשה כולנו כייף ויים משוגעים

Nחמן

New member
יש לי הרושם

ש... או-טו-טו אתה עומד להחליף צבע. האם אכן זה...
כבר דיס=ברו בעבר על טיול ותשובתי חיובית כמובן רק לא במסלול של מיטיבי לכת.

Nחמן

New member
שמור למנהל בלבד

הוא היה אדום במשך כחודש ולאחר מכן החליף לכחול. שאל אותו, אולי ירוק מתאים לו יותר?...

avitano

New member
בשמחה, זה כבר עמד על הפרק לא מזמן

אבל אני מעדיף להצטרף לטיול ולא לארגן אותו כי אני גרוע בדברים האלה :) אם צריך משהו נוסף אשמח לעזור גרתי בגליל העליון תקופה, אני מכיר קיבוצים ומסלולים יפים ומקומות עם אוכל כשר :) כל הכבוד על הרעיון והיוזמה

מה קורה עם הטיול?

יש היענות, החברים מעוניינים, זה יכול להיות מפגש מהנה בין החברים על פני המים הקרירים של מעיינות הצפון המפכים. צריך להתארגן בהתאם...

שמור לך מקום אחי אופיר...

צריך לעודד את החברים ולהתחיל להתארגן בטוח שיש עוד חבר'ה שמעוניינים ויש להתאים זאת עם כולם. אצלי למשל יהיו מספר טיולים בשבועיים לאחר תשעה באב... לכן ביקשתי שהטיול של הפורום יהיה מיד אחרי תשעה באב...אם מתאפשר כמובן לכולם.

sahar85

New member
קודם תקבעו תאריך...

ואם אני אפול על שיעורים חשובים? איך העוגה שלך תצא מושלמת???

Nחמן

New member
ומה עם מרי?

לקחו לו את האדום... לא כותב ולא מטייל?!...
גם עבורו...

למעלה