מה דעתכם על זה?

TJSBZ

New member
מסכימה

ואני חושבת שיש לומר את אותם הדברים לשרה, רק בשביל שיהיה האיזון החשוב לה כל כך.

לא

אני נגד תגובות אגרסיביות מכל סוג שהוא. הידברות נעשית תוך כבוד הדדי של כל הצדדים לכל הצדדים. מקווה שהמסר הזה ייקלט ויופנם במלואו בשבועות הקרובים.

הועלתה פה טענה כנגד דברים שנאמרו

ע"י עובדיה יוסף כנגד עדה שלמה הבמדינה הזאת. במקום להתמודד עם הטענה בחרה אותה משתתפת דתייה לתקוף את הטוען בהודעה זו. ואף הגדילה לעשות וטענה שאין בכלל לבקר רב. אם זו נראית לך הידברות, אז את היא המאותגרת אתית. הידברות תבוא כאשר יש כבוד לשני הצדדים. אין אדם חילוני מרגיש כבוד לאור דברים אלו. אני מקווה שדברי אלו יובנו (סוף-סוף) ע"י ההנהלה. אפרט לך רשימה המעידה מה חשוב לעבדך הנאמן: א. אין דבר שהוא קדוש. ב. אין טענה שאין עליה תשובה. ג. נכסי התרבות המערבית. ד. המדע. ה. האמנות. אני מציע להנהלה הנכבדה, לקחת דברי אלו ברצינות שכן רק הקפדה על על כבוד הדדי בין הצדדים תביא להידברות. הודעות מהסוג שצויין למעלה, ונסיונות מיסיונריים (כושלים כמובן) לשכנע ב"מופתי" חז"ל, רק יגררו תגובות נוספות שלא בכיוון הידברות. אני מקווה שלקחת דברים אלו לתשומת לבך.

הועלתה פה טענה כנגד דברים שנאמרו

ע"י עובדיה יוסף כנגד עדה שלמה הבמדינה הזאת. במקום להתמודד עם הטענה בחרה אותה משתתפת דתייה לתקוף את הטוען בהודעה זו. ואף הגדילה לעשות וטענה שאין בכלל לבקר רב. אם זו נראית לך הידברות, אז את היא המאותגרת אתית. הידברות תבוא כאשר יש כבוד לשני הצדדים. אין אדם חילוני מרגיש כבוד לאור דברים אלו. אני מקווה שדברי אלו יובנו (סוף-סוף) ע"י ההנהלה. אפרט לך רשימה המעידה מה חשוב לעבדך הנאמן: א. אין דבר שהוא קדוש. ב. אין טענה שאין עליה תשובה. ג. נכסי התרבות המערבית. ד. המדע. ה. האמנות. אני מציע להנהלה הנכבדה, לקחת דברי אלו ברצינות שכן רק הקפדה על על כבוד הדדי בין הצדדים תביא להידברות. הודעות מהסוג שצויין למעלה, ונסיונות מיסיונריים (כושלים כמובן) לשכנע ב"מופתי" חז"ל, רק יגררו תגובות נוספות שלא בכיוון הידברות. אני מקווה שלקחת דברים אלו לתשומת לבך. אני מבין מהתעלמותך שאת מקבלת דברי.

TJSBZ

New member
../images/Emo6.gif אהבתי מאד מאד אבל אם אפשר

בקשה קטנה, פעם הבאה כתבי אנגלית באנגלית, לקח לי כמעט חמש שניות להבין מה זו המלה הזו... או בחרי במלה שרת...

לתיאולוגיה

כפי שבודאי שמת לב, כנראה שלא יעשו לך כאן חיים קלים. לפי מה שראיתי, משתתפים דתיים מסויימים כבר האשימו אותך שאת נגד הדתיים, ומשתתפים חילוניים מסויימים החשידו אותך שאת פרו-דתיים. וגם אילו וגם אילו יאשימו אותך בניסיון לסתימת פיות (אחד המשתתפים המצטיין בגישתו "הידידותית" אל משתתפי הפורום אפילו כבר הצליח להכתיר אותך כ"מאותגרת אתית"...
) אז קל לא יהיה לך כאן, אבל אולי יהיה... מעניין
(כנראה שפה העבודה יותר קשה מאשר בפורום השני) בקיצור, שיהיה בהצלחה.

ch561

New member
סליחה

מי אני? אזרח שווה זכויות לרב שלך. הבעיה איתו שתמיד מוציאים דברים מהקשרם בדרשותיו (גם כאילו שהוא מדבר בטלוויזיה). ושוב הוא גדול ממני בתורה ולא בדרך ארץ (גם את עלי לציין...) אם אני טיפש או לא, לא את תשפטי (את לא מכירה אותי), כך שאת הברכות נשאיר בצד.

yoyo10

New member
אם הציטוט הוא אכן נכון

רק הביטוי "שנאת חינם" מתאים כאן

lala897

New member
ממש חבל לי שזה צורת ההתבטאות שלו...

לא רק במקרה זה. האמת שיש לי דיעה מאד חריפה על הנושא הזה אבל מפאת כבוד התורה אני לא אגיד אותה.

למעלה