לוקחים בן אדם ומשמיצים אותו עד הסוף! ילה צאו מזה!!! אם הוא היה ככה מדבר אז גדולי רבני האשכנזים היו יוצאים עליו.. בחייכם אשכנזי ביך ביך עלק דוגמא לשטות: מעריב: הרב אבינר : אסור להתנשק בחופה פורום דתיים חילונים: מה גם להתנשק אסור מה זה זה מה זה אירן 2 חומייני עם ישראל צאו מההלם ואואואואואואואואואו
מי אתה שתדבר על גדולים ממך רב גדול אתה לא מגיע לציפורניים שלו אני בטוחה שכמו שתמיד התקשורת רוצה להראות רב גדול ולדבר עליו גם היום היא הצליחה אבל מרן עובדיה יוסף מאמינה שלא התכוון והוציאו דברים מהקשרם!!! אתה הטיפש שלא תעיז לדבר על הרב הצדיק הזה.
מי מכפיש? מי מנאץ? מי קורה למי טיפש, וקטן? מי אומר למי "למה מי אתה"? את מקלידה תלונות שמתקיפים אותך ביד אחת וביד השניה מקלידה התקפות פרועות ומשולחות רסן על אחרים. יש לזה שם, שרה, מהשורש צ.ב.ע.
אתה פוגע בכבודו של רב, מה שלגבי הדתיים שבחבורה מהווה עלבון צורב. מה שהופך אותך למאותגר אתית עוד יותר הוא העובדה שאתה נמצא כבר מספיק זמן כדי לדעת זאת. אגב, ההנהלה קראה את השרשור כולו בעיון רב מתחילת התהוותו.
מזלזלת, כל צורת ההתבטאות שלך היא כזאת והגדלתה לעשות כשאמרת שדתי לא מסוגל לחשוב בצורה ראציונלית ואתה פה כדי ללמד אותו חשיבה ראציונלית. אני חושבת שכדאי שתעדן את נימת הדיבור שלך. חבל. זה לא מוסיף שום דבר ורק מוריד מכבודך. אני בטוחה שאתה יכול לבטא את עצמך בצורה יותר מכובדת ומכבדת.