מה דעתכם על זה?

מתנדב

New member
ch561, צריך לבחון את הדברים לעומק

כי כבר מצאנו כמה וכמה כתבות שזה לא היה נכון כלל וכלל, או שפיברקו את הדברים שהוא אמר, כל זמן שהעניין לא נבדק, איננו יכולים לשפוט אותו...

מתנדב

New member
הוא כבר הכחיש כמה וכמה פעמים

והעיתונות לא כתבה זאת, אבל זה הוכח על ידי זה שעידן הביא כאן בעבר אתר ששם הוכח כל הקטעים המפוברקים מהעיתונות על הציבור הדתי והחרדי בכלל...

ch561

New member
לא זכור לי

מקרים שהוא לא אמר אלא מקרים שהוא נתן אינטרפטציה שונה לדבריו. ובדמוקרטיה את כולם ניתן לשפוט....

izekb1

New member
בדיוק אותו מקרה של הרב אבינר

לוקחים בן אדם ומשמיצים אותו עד הסוף! ילה צאו מזה!!! אם הוא היה ככה מדבר אז גדולי רבני האשכנזים היו יוצאים עליו.. בחייכם אשכנזי ביך ביך עלק דוגמא לשטות: מעריב: הרב אבינר : אסור להתנשק בחופה פורום דתיים חילונים: מה גם להתנשק אסור מה זה זה מה זה אירן 2 חומייני עם ישראל צאו מההלם ואואואואואואואואואו

sarav55

New member
סליחה

מי אתה שתדבר על גדולים ממך רב גדול אתה לא מגיע לציפורניים שלו אני בטוחה שכמו שתמיד התקשורת רוצה להראות רב גדול ולדבר עליו גם היום היא הצליחה אבל מרן עובדיה יוסף מאמינה שלא התכוון והוציאו דברים מהקשרם!!! אתה הטיפש שלא תעיז לדבר על הרב הצדיק הזה.

sarav55

New member
הלוואי עליך

שכל הצרות שלך יגמרו ולא יהיה לך על מה לחשוב חוץ מהשטויות בתשקורת שמוכרים לך ולחבירך

eitangn

New member
אכן

הדת נקייה מכל שטיפת מוח. מהיום אני קורא רק 'מיום ליום' ו'המודיע'. רק שם אמצא תשקורת, אופס..., תקשורת אובייקטיבית נטולת פניות.

מתנדב

New member
וכי מה רע לקרא יום ליום והמודיע

או יתד נאמן ושאר העיתונים הדתיים?, בגלל ששם אין לכלוך בגלל זה זה רע? מה הבעיה בקריאת עיתונים כאלו?.

sarav55

New member
הצחקת תקשורת אובייקטיבית מה

שוטפים לך ולחבירך את המוח ואתה אוכל אותה לוקשים תאכל אותה עד שבסוף תקיא ותקיא והיא גם תעלה עליך

TJSBZ

New member
בטח לא התכוון

הרי לא יתכן שהאיש פשוט מלבה שנאה להנאת קהלו, ואת בתוכם.

TJSBZ

New member
ועוד משהו קטן שרה

מי מכפיש? מי מנאץ? מי קורה למי טיפש, וקטן? מי אומר למי "למה מי אתה"? את מקלידה תלונות שמתקיפים אותך ביד אחת וביד השניה מקלידה התקפות פרועות ומשולחות רסן על אחרים. יש לזה שם, שרה, מהשורש צ.ב.ע.

לפי דבריך

גם אתה לא חכם גדול. הודעות פוגעניות במזיד מסוג זה אינן מורות על אינטליגנציה כבירה. פורום זה מיועד להידברות בין דתיים וחילוניים, לא לחילופי עלבונות.

יפה

אז אני מצפה שהודעה מסוג זה תזכה להתייחסות מצד ההנהלה. שעליה נכתבה תגובה זו. אי קריאת שרשורים שלמים מצד המנהלת אינה מעידה על אינטליגנציה כבירה.

אל תשווה

אתה פוגע בכבודו של רב, מה שלגבי הדתיים שבחבורה מהווה עלבון צורב. מה שהופך אותך למאותגר אתית עוד יותר הוא העובדה שאתה נמצא כבר מספיק זמן כדי לדעת זאת. אגב, ההנהלה קראה את השרשור כולו בעיון רב מתחילת התהוותו.

lala897

New member
זה לא פעם ראשונה שאתה מדבר בצורת

מזלזלת, כל צורת ההתבטאות שלך היא כזאת והגדלתה לעשות כשאמרת שדתי לא מסוגל לחשוב בצורה ראציונלית ואתה פה כדי ללמד אותו חשיבה ראציונלית. אני חושבת שכדאי שתעדן את נימת הדיבור שלך. חבל. זה לא מוסיף שום דבר ורק מוריד מכבודך. אני בטוחה שאתה יכול לבטא את עצמך בצורה יותר מכובדת ומכבדת.

lala897

New member
צורת=צורה והגדלתה=הגדלת

סורי

למעלה