מה דעתכם על זה?

התבטאות מזלזלת

שמורה אך ורק למי שמגיע לו, מעולם לא הותקף מישהו (דתי או חילוני) שהתבטא לעניין ולא נסוג לתוך צדקנות מזוייפת. ואכן ראוי שיהיה פה איזון בתגובות של ההנהלה.

lala897

New member
אבל מבחינתך כל אדם דתי ראוי או מגיע

לו התבטאות מזלזלת... וזאת הבעיה.

lala897

New member
זה הרושם היוצא מתוך ההודעות שלך

בפרט מתוך זאת שאתה חושב שדתיים לא חושבים בצורה ראציונלית ואתה פה כדי ללמדם. תגובה זו מראה באיזה גישה אתה מדבר עם בנאדם דתי- מן כזה "אתה לא יודע מהחיים שלך ואני ילמד אותך".

היות ואנחנו אנשים רציונליים

אז אנחנו לא אמורים להסיק מסקנות מעשיית רושם נכון ? דרך אגב אומרים "אני אלמד אותך". הצורה "ילמד" היא גוף שלישי.

lala897

New member
תחליט-

אני ראציונלית או לא?
ואגב, אני יודעת שצריך לאמר "אלמד" ובכל זאת אני אומרת "ילמד" אולי זה קשור לחוסר ראציונליות שלי, מי יודע?

ואם את יודעת

שאומרים "אלמד" ולא "ילמד" את חוטאת חטא כפול בעיוות השפה העברית. האם לשפה אין משמעות עבורך ? סבור הייתי שלאנשים דתיים חשובה השפה העברית. סבור הייתי שאת מעוניינת בהידברות, איך את רוצה להידבר אם אינך רוצה או יכולה להשתמש נכון בשפה ?

tamarhp

New member
את חשבון הנפש שלה

היא תעשה עם עצמה, והיא לא חייבת לך דיווח על כל מחשבה. אתה חוטא לא פחות ממנה, אתה משתמש בשפה העברית בצורה צינית ודוקרת, על מנת לפגוע באנשים.

לא, אני פשוט מאבחן את מצבם...

אם אתם רוצים הידברות אזי תסכימי איתי שצריך להבין אחד את השני. איך להבין מישהו שאומר "אני ילמד" ? האם עלי להבין: שהוא נקרא "אני" ?

lala897

New member
תירגע....

אתה מגזים. ואתה לא חייב לדבר איתי אם זה נורראאא צורם ומפריע לך..

בפעם האחרונה שבדקתי

השם של הפורום היה "דתיים וחילונים" ולא "אבחון אנשים" אז אם לא אכפת לך תשמור את האבחונים שלך לעצמך אנחנו מנסים ליצור פה הדברות ואתה לפי מה שאני רואה מנסה ליצור פה שנאה אז בבקשה ממך אתה מוזמן ללכת

לא אני קבעתי אלא המנהלים

אם אתה רוצה אתה מוזמן לשאול אותם על נושא הפורום ותגובות בלתי רצויות

lala897

New member
../images/Emo12.gif

חשובה לי השפה העברית, אולי אני צריכה לדבר יותר מדויק בה. אולי באמת. בכל אופן יש לי דברים יותר דחופים על הפרק שאני צריכה לעבוד עליהם בי ולא נראה שלי שזה כזזזזזזזה דחוף וכזזזזזה חטא נורא. בנאדם, קצת סבלנות וסובלנות. מה כואב לך?

למעלה