מה דעתכם על זה?

Le Fay

New member
להראותך כוחם של רגשי אשם

ומה גדול הצורך של חלק מאיתנו להאמין שהכל בשליטתנו. ואם ימצא מעט מנוחה לנפשו, דיינו.

איש איש באמונתו יחיה

העיקר שהוא שמח ושלם עם החלטה שלו מאחל ללוי יואל הצלחה בחיים

לילית3

New member
תפסיקו לשלוח ניקים בשמו.../images/Emo12.gif

אני מקווה בשבילו שהוא מרוצה מכל צעד שהוא עושה. אנחנו לא יכולים לשפוט אף אחד. ואם הוא קורא את הפורום הזה - אז שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחר.

דעתי הכנה

זה מעניין לי את התחת. בעצם, גם זה לא. >ספל חמאה שונאת לינקים לפורום חוזרים בתשובה<

התייחסות לא מעידה על עניין

מה גם, שלא ידעתי שכופר מסתובב בפורום הנ"ל. נכנסתי, ראיתי לאן נכנסתי, לא טרחתי לקרוא אפילו, וסגרתי חלון. התגובה שלי אינה לגבי העניין שכופר הפנה אליו, התגובה שלי היא לכופר עצמו, על העלאת הנושא לדיון. >ספל חמאה מבהירה<

קודם כל תחייכי יפה

יופי עכשיו יש חמצן במוח? אז ככה אני לא נכנסתי לשם אבל מישהו הפנה אותי לשם, לדעתי זה סיפור מעניין וזהו. עוד משהו?

סיסטאר

New member
../images/Emo184.gifככה זה שמשהו קורה לאדם

אז פתאום זה אות משמיים.היא הייתה צריכה למות בגלל חטאיו. כמה כמוהו וגרועים עשרות מונים חרדים עושים מעשים שלא יעשו. ומה קורה כלום אז פתאום זה אות משמיים שיהיה אות או לא אות. זה מה יש. אנשים מתחרפנים בכל מיני צורות וזו אחת מהם.

התולעת 1

New member
אים הוא היה צדיק אז זכותו היתה מגנת

על אישתו. אבל היא לא מתה בגלל בעלה.

crfv

New member
לא הבנתי זכותו היא הסימן? לא היא מג

וכל זה בגלל שאתם לא נמצאים כאן ונותר לי רק להשתעשע עם עצמי אני אלא מי לא אני

Le Fay

New member
רק אם הוציא פטנט עליה, שאז היא סימן

רשום. אצל צדיקים אף אחד לא נפטר במשפחה אפ'פם, לא ידעת? מזה אנחנו יודעים שפולניות הן צדיקות גמורות, כי מן המפורסמות הוא שהן קוברות את כולם.

crfv

New member
../images/Emo6.gif טפו טפו תיפח נפשם של מחשבי קיצי

וחורפים

rizzo

New member
אני מניחה שהוא חיפש סיבה לדברים

שקרו לו. כשאדם מרגיש שאין הסבר לכאבים שהוא עובר הוא מנסה למצוא נחמה כנראה שאת הנחמה שלו הוא מצא בדרך הזו... במחשבה שהוא התנהג שלא כפי שאמור להתנהג, ולכן נפלו עליו כל הרעות ואולי אם יתקן את דרכיו עכשיו דברים ייראו אחרת. מעניין אם היה עוזב את הדת אם אישתו היתה חולה בעודו מאמין אדוק וקפדן... < rizzo מנסה לא לזיין את השכל, אבל לגרום שיכירו בקיומה
>

זייני שכל חופשי

כל עוד את עושה את זה טוב, לא תשמעי ממני תלונות. >ספל חמאה בברכת ברוכה באה
<

למעלה