מה דעתכם על זה?

סיסטאר

New member
מי זה יואל לוי מלאך שרת?

עכשיו הוא הולך ךשקוע בתהום הנשיה. זה מה שהוא רוצה שיהיה למה דנים בזה בכלל.

אתה כ"כ תמים, כמעט כמו כבשה!

אם קרה לך משהו רע, הדתיים יאמרו לך: הנה אסון שנתנן לך מהשמיים שצריך לחזור בתשובה. אם קרה לך משהו טוב, הדתיים יאמרו לך:הנה מהשמיים נותנים לך את כל זכויותיך כדי שלא ישאר לך חלק בעולם הבא. מסקנה: מה שלא יקרה לך זה סימן להוכחת וצידקת הדתיים! תמיד תמיד מה שיקרה מהווה הוכחה שהם צדקו... תפעיל את ההגיון הבריא שלך ותבין שאם אלוהים היה רוצה לאותת לך הוא היה גורם לך לחלות ולא ל"אשת החיל". קצת מוח בריא עדיף על תמימות ואמונה ברעיונות מטופשים שתמיד תמיד יוכיחו שהדתיים צודקים!

וכל זה רק תירוץ שלך לא לחזור

לשורשים שלך ? בשביל שתוכל לעשות מה שאתה רוצה ? אתה לא צריך לתרץ את זה שאתה חוטא , אתה יכול לסגור את העניים ולומר איני רואה כלום אבל שנינו יודעים שאתה משקר ,אז עשה לי טובה אתם בעצמכם תמימים ,יוצאים בשאלה כולכם כלים שבורים ומתוסבכים ,וקנאים,שבתוך תוככם מתים לחזור הביתה אל האמונה הטהורה, לוי יואל יסתדר מצויין גם בלי הכפירה שלכם.

crfv

New member
ה-ל-לו-יה יה יה יה

(ועכשיו נכנסת מקהלה כושית) המטיף משיל את ברדסו באווחה אחת אחורה (סטייל רנג'ר): "וכל עינויי גיהנום על ראשיכם הרעים והחטאים" המקהלה הכושית: א-מ-ן המטיף מנמיך את קולו עד ללחישה: "רבותי רק היום היום. הזדמנות אחרונה. (שולף מכיסו שני כרטיסים) הנה רבותי שניים אחרונים לגן עדן. אין חזרות. בתולות, רבותי. בתולות, זה מה שמחכה למאמין. המקהלה הכושית: רבוסי אינונשן המטיף מתלהט: רבותי מבצע לא יאומן כל החוזר היום מקבל לילה חינם בחדר האטום עם הרבנית קק (קבוד קדושתה-הערת המקלידה) המקהלה הנדהמת מפסיקה משירתה הקסומה:??? המטיף מסתובב אחורה ולוחש בעצבנות למקהלה: כדי שלא ישמעו את הצעקות של המסכן. המקהלה הכושית: אה. ה-ל-לו-יה

crfv

New member
אני כבר רצה לחזור בתשובה

זו לא ציניות. קשה לי להתחבר לדמגוגיות מניפולטיביות כאלה כמו שהרעיפו על המסכן הזה. ועכשיו לפינת הבדיחה העצובה בחורה אחת אומרת לחברתה " תסתכלי לצד השני של הכביש, אני חושבת שזה הארוס שלי" ועכשיו לשלב השאלה הזהה: היכן ובאילו נסיבות יכול להאמר משפט שכזה?

אניודעת! אניודעת!

זה מתוכנית הטלוזייה הקאלט - דובי הדוברמן! הכלה עומדת בצד אחד של הכביש, ארוסה, החופה, הרב וכל המשפחה כולל דובי הדורבמן בצידו השני של הכביש, היא אומרת לחברה שלה: "תסתכלי לצד השני של הכביש, אני חושבת שזה הארוס שלי!" ומתחילה לחצות את הכביש באלכסון! דובי הדורבמן נובח נחרצות! החברה שלה עוצרת אותה מייד, ואומרת לה: "אלכסון הוא אסון!!" ולוקחת אותה אל מול הארוס, החופה וגו', ואז הן מסתכלות שמאלה-ימינה-ושוב שמאלה וחוצות את הכביש! המשפחה מתרגשת כולם באקסטזה! ואז הרב פותח את הכתובה ובה כתוב באותיות קידוש לבנה: אתה יודע, ואת יודעת, בחפץ חשוד אסור לגעת!|סגדש| וגם אסור להתקרב! ואז זה נגמר לציליל השיר המיתי: דובי דובי דוברמן, איזה כלב חברמן, כלב פלא על ארבע, דוקטור לחוקי תנועה! והיום? היום יש שירי ראפ מעפנים עם שני דפוקים בגרביונים ופאות אדום/ירוק. בעע. >ספל חמאה גדלה על החינוכית והיום מחונכת<

rizzo

New member
הידעת?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שמעתי שדובי דוברמן מצא את מותו בכביש. הוא נדרס.

rigoletto111

New member
באמת? מאיפה

האימפורמציה הזו? פשוט זה נשמע קצת כמו אגדה אורבנית ... אבל משעשע בכולופן

rizzo

New member
וואו, איזו הודעה חשובה לגולשים ../images/Emo70.gif

גרמו לי לחרדות לרגע, (אל תדברו, אל תפרסמו, מה זו צנזורה?!?! בשביל מה השתחררתי מצה"ל?) אני לא זוכרת את המקור המדוייק אפשר לומר שזה מעין מיתוס שלא אומת שמעתי על זה מתישהו בזמן שירותי הצבאי
זה היה עצוב.

אתם זוכרים את השיר -

DONT WORRY BE HAPPY של בובי מקפרן? אז בערך שנה אחרי שהוא הוציא את השיר הודיעו שהוא התאבד. נכון עצוב? נכון אירוני? אמ-מה-מה? הוא חי ונושם ואפילו הגיע לכמה הופעות בארץ הקודש (אחת מהן אפילו צולמה ושודרה בטלוויזיה). סתם נזכרתי. >ספל חמאה פיספסה 2 הופעות שלו שידעה עליהן<

crfv

New member
קר קר קרח

זה בסך הכל בחורה חרדית שמספרת לחברתה על ארוסה מה לעשות, אצלי נסיונות השידוכים הללו היו טראומטיים. באהבה אני

ב מ ב י

New member
לא הבנתי את כוונתך

האפ הודעתו מפריעה לך? מונעת ממך לישון בלילה? פעם ראשונה ששמעת על מקרה כזה? מה האייטם? מה הגליק?

crfv

New member
בההההה

חמודי תאמין במה שתרצה אבל כדאי להוריד שיפוטיות על זה חרב בית המקדש לא סיפרו לך?

למעלה