מה דעתכם על זה?

beatman

Member
מדינת ת"א התרחקה מהיהדות ואף מתייחסת אליה בעויינות גדולה

האופנה שם היא כפייה של הקהילה הלהט"בית, הכל פתוח בשבת, הכל לא כשר, סגידה אוטומטית ועיוורת לכל דבר חו"לי ובמיוחד אמריקאי ולאחרונה גם גרמני.
&nbsp
רחוק מאוד מהיהדות וגם רחוק מהצביון של מקימי העיר העברית הראשונה.

dori78

New member
מאחר שאתה לא באמת מכיר את תל אביב

אני לא אתייחס לדברים שכתבת.
אני אמנם לא גרה בתל אביב, אבל נמצאת בה לא מעט.
אני מודיעה לך באחריות שאתה טועה בכל מה שכתבת פה.

beatman

Member
אני נמצא בה לא מעט

בשבת רוב החנויות ומקומות הבילוי פתוחים, רוב המסעדות/פאבים אינם כשרים, רוב המועדונים בעלי ליין גאים ואחוז נכבד מהמסיבות מיועדות רק להם.
יש בתי קפה ופאבים שלא ניתן להזמין בהם אפילו קפה שחור (משקה מאוד נפוץ בישראל), פעם הייתי בהפגנה בכיכר רבין ולקח לי לא מעט זמן למצוא פלאפל (המאכל הלאומי שלנו..) כאשר כל מיני אספרסו-ברים היו כל 2 מטר.

העיר הזאת שונה בהחלט משאר הערים בישראל, פעם היא הייתה רק עיר מרכזית וללא הפסקה, היום זאת מדינה אחרת.

Helio

New member
אתה מגזים לדעתי.אני יכול להשוות כי עבדתי שנים באשדוד

, ת"א ועכשיו רעננה. יש שוני בין האנשים מהמרכז ופריפריה - האחרונים באופן כללי יותר מסורתיים, אבל לא מדובר בשוני מהותי מאוד. למשל, באשדוד חצי מעובדים שלי היו מנשקים נזוזה בכניסה למשרד, מה שאני לא רואה עכשיו במשרדים שלי עכשיו ברעננה. אבל זה ממש לא אומר שאלו שעובדים ברעננה חוגגים שנה חדשה או חג מולד. התרבות האירופאית חדרה במידה גדולה יותר למעמד גבוהה והרבה פחות למעמד בינוני ונמוך, הרבה יותר לאשכנזים והרבה פחות למזרחיים.
לעומת זאת אם תשווה רוסים - הם פחות או יותר אותם רוסים גם במרכז וגם בפריפריה. למה? כי אנחנו בני אותה תרבות ולדעתי הרבה יותר הומוגניים מיליגי הארץ.

Helio

New member
קשה? למה קשה?אני חושב שבמדינה חופשית כל אחד יכול לעשות מה

שבא לו. למשל, יהודים במדינות נוצריות בהחלט יכולים לשמור על התרבות, דת ושפה שלהם. באותו אופן לא נראה לי שמישהו יאסור למוסלימים לעשות אותו דבר.

דאלטון

New member
מילים נרדפות

למוסלמים או לאיסלם: ג'יהאד, טרור, סקילת נשים, דם, פיגועים, פיצוצים,
בורקה רעלות, מלחמת קודש, עריפת ראשים.

אין למוסלמים שום תרבות להציע לאחרים. כל מה שהם מפיצים זה שינאת זרים
ודיכוי נשים.
האם העולם הנאור צריך לראות את כל זה ולשבת בשקט?

מוסלמים שיהיו לפי תרבותם והשגעונות שלהם במדינות שלהם!!

Helio

New member
בתור אחד שהגיע ממדינה מוסלימית לייט לא יכול להסכים איתך.

ואת עוד בא עם טענות על התנשאות של רוסים, כי שאת רושמת זה סופר- התנשאות

דאלטון

New member
זכותה של סלובקיה למנוע כניסת מוסלמים.

שמעתי שגם יפן ואנגולה באפריקה לא מאפשרים הגירה מוסלמית.

מדינה שרוצה לשרוד צריכה לצמצם את כמות המוסלמים בתוכה.
מוסלמים מתנגדים לתרבות החופשית המערבית ולכן לא ברור איך מדינות חופשיות מציפות עצמן במוסלמים.

איליה40

New member
לא מדויק

ע"פ האמנה בינלאומית החברות באו"ם חייבות להעניק מקלט לאנשים שנרדפים בעקבות דעותיהם הפוליטיות, לאום, נטייה מינית וכדומה. שוב, האמנה תוקנה בעקבות הביזיון של סוף שנות ה-30, תחילת שנות ה-40 כאשר מדינות התבל (למעט ברה"מ הסטליניסטית) סירבו להעניק מקלט ליהודים שנרדפו באירופה. אינני יודע מה קורה באנגולה. אבל אם בן אדם כלשהו, לא משנה מוסלמי או לא - יגיע ליפן - הוא יהיה רשאי להגיש בקשה למקלט. כמובן שעליו יהיה להוכיח את הרדיפות וסכנת חיים בעקבות החזרתו למולדת. וכמובן שיפן העניקה מקלט לפליטים רבים, כולל כמה מאות יהודים בשואה. את הפרטים לגבי התקנות העכשיות ניתן ללמוד כאן:

http://www.immi-moj.go.jp/tetuduki/nanmin/pdf/Russia.pdf

http://www.immi-moj.go.jp/tetuduki/nanmin/pdf/English.pdf

וזה כמובן שטות גמורה שתהיה הפלייה כלשהי כלפי המוסלמים. זה בלתי-חוקי בעליל. מה שאולי קשור לסיפור הוא ההגירוש ההמוני של עובדים זרים האירניים שהיה אי-שם בשנות ה-90. הם מעולם לא ביקשו מקלט ולא היו מועמדים להיות פליטים.

דאלטון

New member
לא לכל שרץ נותנים מקלט.

צרפת נתנה מחסה לחומייני האירני
ואחרי זה האיש הקים מדינה דתית מפגרת שבזה לזכויות אדם ונשים.

אז למה היה צריך לתת מקלט לאדם כזה ?

עדיין מוסלמים יכולים לקבל מקלט במדינות מוסלמיות ויש מספיק כאלה.מדינות ערביות
לא מוציאות כסף בשביל פליטים ומסכנים אפילו שהם מוסלמים אלא משקיעים כסף לטרור והסתה דתית.

איליה40

New member
צר לי להתקל בדיעותיך הגזעניות

אבל אינני מתכוון להיכנס לדיון. אני מייחל לך להיתפר מהשקפת עולם גזענית ולאהוב את הבריאות.

דאלטון

New member
גזענות זה שינאה

והתעמרות באנשים חפים מפשע ללא סיבה היגיונית נראת לעין.
מוסלמים הביאו את הסלידה מהם בזכות.

למעלה