מה דעתכם על ה-Behringer GMX210?

מה דעתכם על ה-Behringer GMX210?

נתקלתי בו לאחרונה, וגיליתי שהוא כפול בוואט מהמגבר שלי (שלי 30 וואט) ועם תכונות ופונקצית מרשימות הרבה יותר משלי. ולמה אני אומר את זה כל זה? הוא עולה רק ב-100 שקל יותר מהמגבר שלי. זה דיי מקומם. אגב, יש לי מרשל MG30DFX.

ran 15

New member
תשמע אין לי ניסיונות עם הרבה מגברים..

אני יכול להגיד לך שהוא מאוד עוצמתי אני בבית לא עובר את הרמה ה3 וגם זה בקלין בדיסט אני לא מגיע לרמה 2 אפילו, הוא מאוד חזק! גיטרות זולות נשמעוןת עליו יחסית טוב - יחסית לכמה פנדרים ששמעתי ואישית בדקתי את המגבר הזה מול המארשל 100 , כשקניית ישבתי פשוט שעתיים וחצי עם הגיטרה שלי על שני המגברים ואישית אהבתי יותר את שלי... למגבר שני ערוצים - לכל ערוץ יש דרייב - מדמה מגברים - אקולייזר ולקלין יש ווליום "עצמאי"... יש לך 99 אפקים שאתה יכול ד"א להוריד מהאינטרנט ולשדרג אותם כל הזמן. המגבר יחסית כבד , אבל בנגינה עם עוד מישהו הוא מחזיק יפה - לא היה לי ניסיון עם תופים אז אני לא יודע להגיד לך אבל הוא פשוט מאוד חזק... אל תצפה יותר מידי מהאפקטים - הם מאוד חביבים ונותנים לך אפשרות ללמוד על הרבה מאוד סוגי אפקטים ולקטלג לעצמך מה אתה אוהב ומה אתה פחות אוהב זה מאוד נחמד..אישית למדתי שאני מאוד מתחבר עם דיליי וכדומה. מה שחסר לי במגבר הזה זה "ריוורב" כמו למשל שיש במגבר של ה-100W שלהם , אבל זה התחיל להציק רק בחודשים האחרונים.. בגדול המגבר מעולה , הרבה מאוד אנשים בחנות התלהבו ממנו והוא נחטף כמו לחמניות... יש לו יציאות וכניסות לכל מיני אפשרויות כמו מידי - ליין אאוט - ליין אינ - ועוד ועוד... ד"א והא מגיע עם פדאל שליטה של -ערוצים והפעלה\כיבוי של אפקט... בגדול אני מאוד רוצה מהמגבר אני נשמע עליו טוב ולעת עתה הוא עושה את העבודה שלו... והכי חשוב עד עכשיו שנה ומשהו (טפו טפו טפו) שום בעיות ושום צרות המגבר אמין מאוד ובנוי טוב מאוד...

וזה נכון

שהוא מתאים בעיקר לנגינה בדיסטורשן? אני קורא פה קצת ביקורות שמצאתי באינטרנט, ובגדול הרבה אומרים שהוא מתאים יותר לדיסטורשן ולנגינת כסאח, והקלין בו פחות טוב יחסית.

ran 15

New member
אמממ...

אם היה לי ניסיון עם מגברים אחרים אז הייתי יכול לאשש לך את זה... אישית אם אתה מכוון נכון את הקלין את יכול להוציא ממנו סאונד מדהים...באמת. תלוי גם בגיטרה שלך , אני עם אפיפון והוא עושה לה רק טוב יחסית למגברי פנדר באותה סידרה.. תשמע המארשל 100W והבהרינגר הזה הם כמעט באותו לבל של מחיר.. אני מאוד התלבטתי כי אני זוכר שמצאתי את עצמי מבדיל בין שני סאונדים דיי שונים על מארשל הוא היה "שמן" יותר.. המהגבר הזה מחזיק יפה מאוד דיסט , יש לך אפשרויות רבות לגוון לך את הסאונד שאתה רוצה להוציא ממנו... כמו שאמרתי הקלין שלו מאוד חיובי מבחינתי אני מאוד נהנה לשמוע את הקלין עליו... כמו שאתה ראוה אני היית מאוד שמח להגיד לך איך הקלין ביחס לאחרים אני רק יכול להגיד לך שביחס למארשל הקלין של מארשל (100W ) לוקח (לדעתי) והקלין שפנדרים פשוט גרוע (לעונמת המגבר של בהרינגר..) האמת שניגנתי שלשום על מגבר כמו שלך עם חברים אבל זה לא יהיה נכון מצידי לשפוט את המגבר כאשר אני מנגן עליו שעה ברעש כזה... בוא נגיד שאני מרוהצ ממנו ואפשר להוציא "ים" סאונדים מהמגבר כי הוא מאוד גמיש בייחוד עם כל הקטע של המהדמה מגברים ואפשרויות משחק שם ... אני פשוט יכול להמליץ לנסות אותו והרבה ...כלומר שב עליו איזה שעתיים וחצי ותראה מה אתה חושב... ד"א החיסרונות היחידים שלו לדעתי זה הקטע שלקלין יש ווליום משלו בעוד של לדיסט לא... והחלק של הריוורב שחסר לי.. ד"א יש בו טיונר
...

למעלה