מה דעתכם על ה 206XS

Easy_Rider

New member
../images/Emo51.gif לך , באמת !

תודה על העצות, ועל התגובות. השיקולים המנחים אותי הם (ללא חשיבות לסדר): איכות נוחות בטיחות (
) ה 206 היא סוס מוכר ומוכח בארץ, לא כך ?

rtwingo

New member
רגע רגע רגע.... לא רצית הנאה??

לפי השיקולים בהודעתך האחרונה- הXS היא הבחירה שלך (לא בגלל הבטיחות, כן בגלל המוניטין/סחירות והנוחות).

rtwingo

New member
ליאריס אכות הרכבה עדיפה, אבל...

גם שפע פלסטיקים אפורים אך מעוצבים. ל206 תא נוסעים צפוף יותר במקצת אך גם כזה שנראה טוב יותר, ולא בהבדל ניכר.

Easy_Rider

New member
ההנאה שלי באוטו ...

ההנאה שלי באוטו באה לידי ביטוי במזגן איכותי (חשוב מאד!), מושבים נוחים, תנוחת הנהיגה, ובזה שהרכב לא יהיה עגלה ... (תאוצה סבירה, מהירות שיוט נינוחה שמתחילה בספרות 14 ... אני חייב לציין שאני אוהב את העיצוב של ה 206 (כן, היה לי קשה להתרגל אליו בהתחלה, נראה לי מאד מצועצע ... , אבל בסופו של דבר הרכב פשוט יפה), נכון, לא הייתי עושה ממנה "שוברת לבבות קטנה" , אבל הקליאו/פונטו/147 וכו´ היא נראית (ושוב - לטעמי האישי) הרבה יותר יפה ומושכת. כמו שראית בקישור, את ה"קיק" המוטורי שלי אני מוצא במקומות אחרים ...

rtwingo

New member
אם ה206 שבתה את עינך,ואתה אוהב אותה

אז קדימה להסתער. ההבדלים בין המכוניות הם דקויות/העדפות וה206 הינה מכונית טובה למדי שגם יודעת להפגין יכולת והנאה, במיוחד ובעיקר בגרסת הXS הידנית. אני בעד

Easy_Rider

New member
אם כך ...

עכשיו תענה לי בשרשור על ה 7 החדשה ...
(ובכל מקרה, אם מישהו ימצא לנכון לשרשר כאן תגובות/המלצות נוספות בנושא אני אשמח)

sronis

New member
גם אני -206XS היא בחירה מעולה

אפשר גם להזמין אותה עם שפע איבזור, גג שמש, חישוקים קלים וכולי. המזגן טוב, הנוחות מצוינת, לא תפשל אם תבחר בה. כמו שרועי אמר, לכשתגיע היאריס T-SPORT היא תהווה תחרות קשה ל-206, אבל אני מעריך שלך זה לא משנה במיוחד, כי אתה לא מחפש מכונית ספורטיבית. אתה מחפש בטיחות, נוחות ומנוע חזק - את כל אלו ה-206 תתן לך בלי בעיה. גם הקליאו, דרך אגב. למרות שהיא מכוערת לדעתי. רוני

ella3

New member
אני לא חושב ש-206 יפה אבל

כל אחד והטעם שלו אני ממליץ לחכות ליאריס. וגם אל תישכח ש-206 זה רכב מאוס ביגלל המחירים הזולים שלו הרבה קונים אותו אל תישכח שהדגם של שנה שעברה נע בין 77 ל-84 אלף בסך הכל אבל בלי שום קשר אני לא אוהב את הרכב הזה יש בו יותר מדי פסים שחורים בכל הדלתות בטמבון הקדמי והאחורי וגם הוא מאוד קטן בקיצור אני לא אוהב אותו אבל היאריס לפי דעתי שווה הרבה יותר

sronis

New member
תקרא, תקרא את מה שכתבת עוד פעם

הנה: "כל אחד והטעם שלו אני ממליץ לחכות ליאריס. וגם אל תישכח ש-206 זה רכב מאוס ביגלל המחירים הזולים שלו הרבה קונים אותו אל תישכח שהדגם של שנה שעברה נע בין 77 ל-84 אלף בסך הכל אבל בלי שום קשר אני לא אוהב את הרכב הזה יש בו יותר מדי פסים שחורים בכל הדלתות בטמבון הקדמי והאחורי וגם הוא מאוד קטן בקיצור אני לא אוהב אותו אבל היאריס לפי דעתי שווה הרבה יותר" נו, הבנת משהו? אני לא. " אל תישכח ש-206 זה רכב מאוס ביגלל המחירים הזולים שלו הרבה קונים אותו אל תישכח שהדגם של שנה שעברה נע בין 77 ל-84 אלף בסך הכל " רכב מאוס? בגלל המחירים הזולים שלו? בין 77 ל-84 אלף? מה זה כל הטעויות האלו? "יש בו יותר מדי פסים שחורים בכל הדלתות בטמבון הקדמי והאחורי וגם הוא מאוד קטן בקיצור אני לא אוהב אותו אבל היאריס לפי דעתי שווה הרבה יותר" שוב - מה???? זכותך לא לאהוב אותו בגלל הפסים השחורים בדלתות ובגלל שהוא מאוד קטן (אתה חושב שהיאריס יותר גדולה?) אבל מה זה קשור?? אני לא מבין... רוני

ella3

New member
אתה באמת צודק אחי

מרוב שאני רושם מהר באמת אפילו אני לא מבין מה אני רושם אז בשבילך אני אסכם אני אישית לא אוהב את ה-206 אני ממליץ בחום על היאריס

sronis

New member
זה כבר יותר טוב ../images/Emo13.gif

נראה לי שאתה פשוט רושם עם הרבה אמוציות ולא שם לב לכתיבה
יענו רושם כמו שאתה מדבר... גם אני ממליץ בחום על היאריס, בעיקר מכיוון שלאמא שלי יש אחת ואנחנו מאוד מרוצים ממנה. אבל מניסיון על ה-206, גם היא טובה מאוד, ולא נופלת מהיאריס בהרבה תחומים ואף עולה עליה בכמה. בסה"כ אלו שתי מכוניות מאוד מאוזנות וטובות, והבחירה ביניהן היא גם ובעיקר משיקולים אישיים. רוני

206 נראית ממש טוב אבל

הכל קטן שם בפנים לא יודע לא אהבתי את הביפנוכו הממ הכל אפרורי כזה והכפתורים מוזרים אבל מצאתי לך תמונה של אחת ממש יפה אתה קונה חדש חדש? יכול להיות שאתה יכול למצוא שנת 99 GTI

shlomisa

New member
המלצה ממני, תקנה

אני חושב שב 86/7 K אין משהו שנותן כלכך הרבה כמו ה XS, היאריס כנראה תיתן גם אבל עיתונאים בריטים ציינו שהיא מאד קשה, מה שאומר שאצלנו היא תהיה ממש לא נוחה. באמת שאי אפשר ליפול בקנייה הזו, מכונית נוחה ברמה של משפחתית, זריזה מאד ומהנה לנהיגה. אני עשיתי את השיקול שלי וקניתי GTI 2000 משומשת, מאובזרת למשעי וחזקה מאד.

בלוז2002

New member
תקנה זו מכונית נ ה ד ר ת !../images/Emo99.gif

טוב ברור שאני משוחד .... אז לפני חודשיים קניתי אחת משומשת פחות משנה על הכביש ואני פשוט מופתע לטובה. מכונית מהנה לנהיגה, חמודה ומרווחת ביותר. וסקסית. ובמחיר שלה הכי קרוב לספורטיבי שאפשר. הרגשתי צביטה קטנה בלב ששמעתי שיאריס T מגיעה לארץ (אחרי שקניתי את הפיזו). אבל אחרי שראיתי אותה בתערוכה .... לא הייתי קונה בחיים. למרות שהמכונית השנייה שלנו היא קורולה ואני מבסוט מאוד מטויוטה. אז יש גם חסרונות קלים: גיר לא מתאים לנהיגה ספורטיבית (במיוחד 1 ו-2 נמוכים), איכות לא גבוהה כמו גרמני או יפני. אבל יש לה נשמה ואני סולח על הכל. והכל תלוי בנהג !

sronis

New member
למה, דווקא בתערוכה היאריס נראתה

טוב מאוד, לדעתי... רק כל עמישראל רץ ללקק את הקורולה כמובן רוני

בלוז2002

New member
עיצוב זה עניין של טעם

על טעם וריח לא כדאי להתווכח. אבל מה - אני ראיתי קניתי והתאהבתי ב 206 (לפי הסדר הזה). היאריס מדברת יותר לראש, צריך לנסות כדי להתרשם.

Easy_Rider

New member
היי בלוז ...

תודה על התשובה ! אני לא מכיר את היאריס לחלוטין, ולכן אני פשוט אחכה עד שאוכל לקבל אחת לנסיעת מבחן. ב 85K ש"ח +/- ה 206 הכי מושכת מבחינתי, אבל כמו שאמרתי, את היאריס אני ממש לא מכיר, ולכן אני לא יכול לפסול אותה. ושוב,
.

בלוז2002

New member
בבקשה

אשמח אם תעדכן אותי (כלומר מתי ניתן להזמין נסיעת מבחן ליאריס, מה הפידבק אחרי הנסיעה וכו). תנסה לחפש מכונית משומשת - אני מצאתי אחת כמו חדשה, עם גג נפתח, מערכת פצצה - ושילמתי 15000 שח פחות מחדש. דרך אגב, אם ניתן אני הייתי הולך על 206GTI (אבל זה כבר סיפור אחר).

SENDA

New member
יאריס אפשר להזמין החל ממאי

רק אז יוכלו לתת את דגמי 2003 לנסיעות מבחן, בגלל שעד אז הרכב לא מורשה לנסוע בכבישי הארץ. אני כבר הזמנתי תור

למעלה