מה דעתכם על ה 206XS

Easy_Rider

New member
מה דעתכם על ה 206XS

1.6 ליטר, 3 דלתות. יתרונות , חסרונות , תמורה לכסף ? אלטרנטיבות יתקבלו בברכה ...

rtwingo

New member
206XS בעד ונגד:

בעד: התנהגות, נוחות, נטייה להיגוי יתר, פופולרית, זריזה. נגד: יאריס T-ספורט (נוחה פחות, מתנהגת יותר).

be_roo

New member
ועכשיו תגיד שאתה לא מושפע מ"אוטו" ../images/Emo3.gif

rtwingo

New member
מה הקשר ל"אוטו?? אני לא קורא אותו!

אם כבר תגידי מושפע מאוטוקאר, משם לקחתי את הבעד והנגד, שהרי ברור שעל הT-ספורט לא נהגתי עדיין. תודה על השחצנות אבל, בלי קשר.

SENDA

New member
אתה יכול לתת קישור לכתבה../images/Emo35.gif

לא מצאתי מבחני רכב ליאריס בעיברית עדיין ובטח לא מבחנים השואתיים. דרך אגב אני גם חושב לקנות את אחד מהרכבים האלו וחשבתי על אופציה נוספת - מיני ONE הרכב יותר חלש רק 90 סוסים אבל המחיר דומה ומבחינת לווית נהיגה הוא צריך להיות מצויין.

rtwingo

New member
מיני ONE מול T-ספורט...

הבעייה הגדולה של המיני היא המחיר, כ20 אלף שקל מעל ליאריס, וזה לפני שמכניסים לשיקול את המחירים השערורייתיים של קמור לחלפים/טיפולים/ביטוחים וכיוצא בזה. מבחינת מכונית נטו- אני מעדיף את המיני ללא ספק, וזה עוד לפני נהיגה בT-ספורט.

ran levi

New member
איך משווים יאריס למיני../images/Emo35.gif

עם כל הכבוד, יפני מול איכות בריטית\גרמנית

rtwingo

New member
עם כל הכבוד-

תא הנוסעים של המיני לא בדיוק עומד בסטנדרט האכות של היאריס... או במרווח... אבל בשאר, אין ספק מי עדיפה (פרט, שוב, למחיר השערורייתי ולאחזקה הסופר-יקרה)

SENDA

New member
דווקא ה ONE במחיר דומה לאחרות

אבל עם פחות כוחות סוס (90) . ופה השאלה - המחירים דומים, הסוסים קצת שונים, המשקל דומה, הגודל גם מאוד דומה אז מה עדיף

SENDA

New member
טעות שלי, חשבתי שהיא עולה 90K

ועכשיו בררתי והיא עולה 115 אז היא ירדה מהפרק.

be_roo

New member
דווקא האיכות זו האכזה הגדולה

ממכונית שבאה מבית היוצר של BMW ציפיתי ליותר מפלסטיק זול, שמרגיש כמו החיקויים לצעצועים של פלימוביל כשהייתי ילדה. האיכות נראית ומרגישה ירודה, וכל העניין מקרקש מאוד בניסעה קצרה שדרור עשה בתוך העיר. ניסו למצב את האוטו במקום שבכלל לא מתאים לו, ושמו תוית מחיר שאינה פרופורציונאלית לכלום. חשבו לקחת אוטו עם עיצוב חמוד ולמכור אותו למישהו שנורא נדלק על הצורה ושיש לו כסף לבזבז, משהו כמו המיצוב של החיפושית החדשה. טעות.

Easy_Rider

New member
יופי שאת פה ...

עכשיו אני רוצה את האמת, ויותר מזה, את האלטרנטיבות הקיימות לסופרמיני עד 100000 ש"ח, גיר ידני, עם נטיה ספורטיבית קלה ... ומה את חושבת בכללי ?

Easy_Rider

New member
../images/Emo8.gif

לא חארטה, אבל נשמע לי כמו ציטוט ממגזין, זה כמו שמישהו ישאל אותי על ה ZZR ואני אגיד לו:"ספורט תיור, נעים, רך ומרווח" ... (שזה ציטוט ממדריך...), הבנת ?

rtwingo

New member
ציטוט ממגזין זה כל מה שיש על הT.

פשוט כי היא עוד לא בארץ. אוטוטו. עכשיו לא. ושיהיה, לא רוצה לא צריך אבל אם אתה חושב ששיר נהגה פה על כל המכוניות שבאפשרותך לקנות, אז סביר מאוד שאתה טועה.

Easy_Rider

New member
מה פתאום ?

אני ? טועה ? ועל איזה T אתה מדבר אם מותר לשאול ... ?

rtwingo

New member
T-SPORT. הגרסה המקבילה לXS של

היאריס. 105 כ"ס מ1.5 ליטר, 3 דלתות, ידנית, 0-100 ב10 שניות +-, 86 אלף שקל.

rtwingo

New member
אופציות נוספות שאתה יכול לשקול:

פאביה 1.4 (100 כ"ס ידנית), קליאו 1.6 110 כ"ס.

Easy_Rider

New member
המממ ...

בניגוד לכלי רכב בעלי 2 גלגלים ומנוע, בהם היתרון לתוצרת מארץ השמש העולה ברור כמעט בכל הקטגוריות, הרי את קופסת הפח שלי אני מעדיף מתוצרת אירופאית...

rtwingo

New member
ההפסד כולו שלך.

היאריס נחשבת לאחת מהמהנות בקבוצתה (סופר-מיני סטנדרטיות). במבחן משווה באוטוקאר- יאריס T-ספורט מול 206XS, ניצחה ה206- אבל היאריס יצאה מהנה יותר לנהיגה ובעלת היגוי עדיף. למה היא הפסידה בכ"ז? נוחות עדיפה לפז´ו. ואני לא יפנומט, כך שאין לך חשש פה שאני מעדיף יפניות על עיוור. אבל כמו שאמרתי, זו רק עיצה, אתה יותר ממוזמן לא להקשיב לי.

למעלה