נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
נכנסת לדיונים על פוליטיקה עמם?נתקלתי בבעיות אחרות,
אבל מעולם לא במהנדס תומך חמאס
אני מעולם לא נכנסתי לזה, כי זה פחות או יותר רטורי ובמקרה הטוב, תישמע את אשר אתה רוצה לשמוע, הם שקרנים לא קטנים
נכנסת לדיונים על פוליטיקה עמם?נתקלתי בבעיות אחרות,
כןנכנסת לדיונים על פוליטיקה עמם?
די ברור שהאינטרס שלהם זה שיהיה שלום,אני מעולם לא נכנסתי לזה, כי זה פחות או יותר רטורי ובמקרה הטוב, תישמע את אשר אתה רוצה לשמוע,
בזה בהחלט נתקלתי, גם בתואר וגם בעבודה. אבל לא בהקשר הפוליטיהם שקרנים לא קטנים
לא התכוונתי שמישהו יופיע לעבודה במדי נוחבה עם RPG.נתקלתי בבעיות אחרות,
באמת? הדעות שלך לא השתנו מאז שהיית נער? טוב, אתה דתי, אז יכול להיות שלא.אני מאמין שמשם הם מגיעים לשוק העבודה והדעות שלהם מן הסתם לא משתנות.
אם היית כותב את זה לפני מה שקרה באוניברסיטאות אצלכם ב-7 לאוקטורבר, אולי הייתי חושב שאתה מכיר את המצב בארה"ב יותר טוב מכולנו פה.באמת? הדעות שלך לא השתנו מאז שהיית נער? טוב, אתה דתי, אז יכול להיות שלא.
רוב האנשים דווקא כן מתבגרים, מתברגנים, ומשנים דעות בנושאים שונים ומשונים.
רוב האנשים גם לא מתעסקים בפוליטיקה באוניברסיטה, הם עסוקים בללמוד.
דוגמאות אנקדוטליות זה מצויין ללבן ייצרים ולייצר שנאה, אבל זה לא מעיד על כלום.אם היית כותב את זה לפני מה שקרה באוניברסיטאות אצלכם ב-7 לאוקטורבר, אולי הייתי חושב שאתה מכיר את המצב בארה"ב יותר טוב מכולנו פה.
אבל אתה באמת מרשה לעצמך לכתוב דבר כזה עכשיו???
לך, ספר את זה לחברי שהיו נצורים בספרייה במשך שעות רק בגלל שהם יהודים, ושאר הקמפוס "לא עוסק בפוליטיקה", בצורה כי אלימה שאפשר.
אה, ברור, סתם "קומץ קיצונים".דוגמאות אנקדוטליות זה מצויין ללבן ייצרים ולייצר שנאה, אבל זה לא מעיד על כלום.
לא צריך הרבה אנשים כדי לנצור כמה יהודים בחדר. גם לא צריך הרבה אנשים כדי לעשות הפגנה רועשת שמצטלמת יפה בטלויזיה.
בסופו של יום, באוניברסיטה של 30 אלף איש כמה מאות הגיעו להפגנה - זה כלום, זה כמו שבפורום הזה אתה והיפרבולה כותבים שטויות ואני אקח את זה להאג בתור עדות לזה שכל הישראלים רוצים רצח עם בעזה.
איזו עמדה בדיוק אני מצדיק? לא הבנתי מה קשור הגמגום שלהם בפני הקונגרס למה סטודנטים עושים באוניברסיטאות. לא שאני מצפה ממך לכתוב שני משפטים קשורים, אתה לא מסוגל, אבל לפחות תקרא את השטויות שאתה כותב לפני שאתה שולח הודעות, בחיי.אה, ברור, סתם "קומץ קיצונים".
וזה שנשיאי 3 אוניברסיטאות גדולות וותיקות במדינה זומנו בפני הקונגרס, לא הצליחו לתת מענה, והלכו הבית גם לא אומר כלום, סתם "מופע לתקשורת", כמו שמשפט של ביבי זה סתם מופע לתקשורת, נכון?
מה לא תגיד כדי להצדיק את העמדה שלך...
ישראל לא רק שחתומה על האמנה הזאת - ישראל כתבה את האמנה הזאת.אגב האג - עצם זה שמדינת ישראל משתפת פעולה עם הפרסה האנטישמית הזו, במקום לצאת מכל האמנות הרלוונטיות, זה ביזיון אחד גדול...
ואיפה כתבתי את זה? שוב, כהרגלך, אתה ממציא שקרים, מייחס אותם אליי, ואז מכפיש את שמי הטוב על סמך השקרים שזה עתה במצאת. כרגיל, איתך, בכל דיון.מדובר ללא ספק במוסד שפשט את הרגל מבחינה מוסרית וחוקית, אבל לא לא מפתיע אותי שמישהו כמוך - שמכנה אנשים טובים "מחבלים" ומתעקש לתת מדינה למחבלים אמתיים תומך בו, ורוצה בו.
רק בשרשור הזה כתבתה 20 פעם שמתנחלים הם מחבלים, והרעפת עוד קללות על הפרבולה.ואיפה כתבתי את זה? שוב, כהרגלך, אתה ממציא שקרים, מייחס אותם אליי, ואז מכפיש את שמי הטוב על סמך השקרים שזה עתה במצאת. כרגיל, איתך, בכל דיון.
לא כתבתי שמתנחלים הם מחבלים, כתבתי שאין הבדל משמעותי בין הדעות שהפרבולה מבטא פה לבין הדעות של חמאס, וזה נכון. אתה אולי חושב שזה בסדר, ושהפרבולה הוא בן אדם טוב, ואני לא חושב שהפרבולה הוא בן אדם טוב, כי אני לא חושב שמה שחמאס עושים לנו זה בסדר.רק בשרשור הזה כתבתה 20 פעם שמתנחלים הם מחבלים, והרעפת עוד קללות על הפרבולה.
אני לא מתנער משום דבר, אני פשוט לא חושב שהפרבולה הוא בן אדם טוב, זה הכל. מדובר בבן אדם איום ונורא שחושב שלרצוח אזרחים זה בסדר גמור, אם הוא היה במקרה מדבר ערבית ולא עברית היית דורש לירות בו. זה שהוא במקרה מדבר אותה שפה איתך ודורש לרצוח אנשים שאתה שונא - זה מה שעושה אותו טוב בעינייך, ובעיניי - שניכם נוראיים.אבל כרגיל בדיונים איתך, אתה מתנער מאחריות.
מה זאת אומרת "קומץ קטן"?מעניין אגב - כשיש קומץ קטן מבין מאות אלף מתנחלים שאכן עוברים על החוק - אתה רץ להחיל את ההתנהגות שלהם על כולם.
אנשים לא הולכים לאוניברסיטה להיות פורעים ביהודים. אנשים כן הולכים להתנחלויות כדי לחיות על חשבון אנשים אחרים. הם מממומנים על ידי אנשים אחרים, אנשים נהרגים למענם, אנשים מאבדים פרנסה בגללם, וכל זה בגלל אידאולוגיה משיחית או בצע כסף. זה לא קומץ, זה הגדרת תפקיד. אתה לא יכול להיות מתנחל ובן אדם טוב, זה פשוט לא עובד ביחד. אם אתה בוחר בסגנון חיים פוגעני ואלים שכזה - זה לא במקרה, זה לא כי נולדת כזה, זה כי אתה פשוט בן אדם רע. זה הכל.אבל כשיש אלפי סטודנטים שמקבלים גיבוי מההנהלה לפגוע ביהודים, אתה טוען שזה "אנקדוטלי" ולא משליך על כל המוסד.
כן, בדיוק. ההתייחסות שלך כלפי מתנחלים היא סטנדרט כפול. לקרוא לרצח עם בעינייך זה בסדר כל עוד זה ערבים - זה סטנדרט כפול. נכון, זה בדיוק המושג. מוזר שאתה מכיר אותו וממשיך בהתנהגות הזאת, אבל זה בסדר - אין לי הרבה ציפיות ממך. אתה כולה ימני ישראלי מתלהם שכל מה שמעניין אותו זה אלימות.שמעת פעם על המונח "סטנדרט כפול"?
אבל מסתבר שחלק גדול מהם הם אנטשימיים שונאי ישראל ויהודים , והניסיון שלך לגמד את התופעה היא מגוחכת.אנשים לא הולכים לאוניברסיטה להיות פורעים ביהודים.
איזה שטויות , אנשים הופכים להיות רעים רק בגלל שהם מחליטים לגור מעבר לקו גבול שרירותי מלפני 56 שנה שממנו הערבים ניסו להשמיד את ישראל ( מלחמת ששת הימים ). אף מתנחל לא חי על חשבון אנשים אחרים , יש סיכסוך על טריטוריה זה הכל , הערבים רוצים את כל פלסטין מהים עד הנהר ואנחנו דורשים את שיטחי C.אנשים כן הולכים להתנחלויות כדי לחיות על חשבון אנשים אחרים. הם מממומנים על ידי אנשים אחרים, אנשים נהרגים למענם, אנשים מאבדים פרנסה בגללם, וכל זה בגלל אידאולוגיה משיחית או בצע כסף. זה לא קומץ, זה הגדרת תפקיד. אתה לא יכול להיות מתנחל ובן אדם טוב, זה פשוט לא עובד ביחד. אם אתה בוחר בסגנון חיים פוגעני ואלים שכזה - זה לא במקרה, זה לא כי נולדת כזה, זה כי אתה פשוט בן אדם רע. זה הכל.
אתה שמאלן טיפש נורא , חיסול מחבלים רוצחים בעזה זה בעינך "רצח עם" ? עוטף עזה ( שזה עד תל אביב כולל ) סופג ירי רקטות במשך 20 שנה מעזה שהתגבר מאד מאז ההתנתקות , ואתה קורא לכל ימני שתומך בלשטח את עזה ( שזה אגב מה שצה"ל עושה בהדרגה ) שכל מה שמענין אותו זה אלימות ?כן, בדיוק. ההתייחסות שלך כלפי מתנחלים היא סטנדרט כפול. לקרוא לרצח עם בעינייך זה בסדר כל עוד זה ערבים - זה סטנדרט כפול. נכון, זה בדיוק המושג. מוזר שאתה מכיר אותו וממשיך בהתנהגות הזאת, אבל זה בסדר - אין לי הרבה ציפיות ממך. אתה כולה ימני ישראלי מתלהם שכל מה שמעניין אותו זה אלימות.
בגלל זה פלשטינאים מצליחים כל כך. מאוד קל לתמרן אותך. אתה תעשה כל מה שהם רוצים, כמו הפרבולה.
הבעיה היא פחות ההפגנות עצמן, אלא יותר מה נלמד באוניברסיטאות.דוגמאות אנקדוטליות זה מצויין ללבן ייצרים ולייצר שנאה, אבל זה לא מעיד על כלום.
לא צריך הרבה אנשים כדי לנצור כמה יהודים בחדר. גם לא צריך הרבה אנשים כדי לעשות הפגנה רועשת שמצטלמת יפה בטלויזיה.
בסופו של יום, באוניברסיטה של 30 אלף איש כמה מאות הגיעו להפגנה - זה כלום, זה כמו שבפורום הזה אתה והיפרבולה כותבים שטויות ואני אקח את זה להאג בתור עדות לזה שכל הישראלים רוצים רצח עם בעזה.
השאלה היא מה קורה במרחב הציבורי, לא בפרטיות של הבית שלהם.זה עובד להרבה כיוונים, לאו דווקא יהודים/ערבים.
כל עוד אנשים חושבים שהאמת שלהם היא היחידה וכל האחרים צריכים להסכים איתה או לעוף תהיה בעיה, לא משנה באיזו אמת מדובר. בתור מי שנמצא במיעוט כל חייו כמעט בכל מימד - כבר מזמן מאסתי בלנסות לשנות אנשים. אז שיסתמו את הפה ויעבדו בשקט, לא מעניין אותי מה הם עושים בפרטיות ביתם, שיתפללו למי שהם רוצים.
דגל הוא סמל. מה מסמל דגל פלסטין? מה מסמל דגל הגאווה? מה מסמל דגל הקונפדרציה? מה מסמל דגל ישראל?נכון, דגל פלסטין הוא בסך הכל חתיכת בד בצבעים של אבטיח - אבל ישנם חלקים מסוימים בקהילה שלא רק שתומכים במדינה פלסטינית, ולא רק ככזו שתבוא על כל שטח ישראל - אלא שצריך לשחרר אותה באופן אלים.
לא. היו כמה חברים לעבודה שהתבטאו בצורה כזאת, במקום העבודה שלי. הם לא עובדים שם יותר.האם היית מרגיש בנוח לעבוד ברופן צמוד פיזית למישהו שחושב שאירועי השביעי באוקטובר מוצדקים כחלק מ״שחרור פלסטין מהכובש היהודי״?
זה בדיוק ההבדל. זה לגיטימי מאוד לחשוב שהאמת שלך היא האמת היחידה ולפי הכתיבה שלך גם אתה חושב ככה על הדעות שלך וטוב שכך. ההבדל הוא שדתיים/חילונים/מתנחלים/שמאלנים לא חושבים שאף אחד צריך "לעוף".כל עוד אנשים חושבים שהאמת שלהם היא היחידה וכל האחרים צריכים להסכים איתה או לעוף תהיה בעיה, לא משנה באיזו אמת מדובר. בתור מי שנמצא במיעוט כל חייו כמעט בכל מימד - כבר מזמן מאסתי בלנסות לשנות אנשים. אז שיסתמו את הפה ויעבדו בשקט, לא מעניין אותי מה הם עושים בפרטיות ביתם, שיתפללו למי שהם רוצים.
באמת? לי אמרו דברים אחרים לגמרי. במיוחד הדתיים והמתנחלים. וכן, "עוף מפה" היה מוטיב די חוזר.זה בדיוק ההבדל. זה לגיטימי מאוד לחשוב שהאמת שלך היא האמת היחידה ולפי הכתיבה שלך גם אתה חושב ככה על הדעות שלך וטוב שכך. ההבדל הוא שדתיים/חילונים/מתנחלים/שמאלנים לא חושבים שאף אחד צריך "לעוף".
אני לא אומר שזאת דעה לגיטימית, אני פשוט מנסה להראות לך שלפני שאתה מפיץ שנאה כלפי אחרים - תסתכל במראה לפעמים.אבל יש גבול והוא עובר במקום שבו מישהו חושב שצריך לגרש או להשמיד אותך, דעה שלמרבה הצער נחשבת לגיטימית בעולם וזו גם הדעה השולטת בקרב רוב הערבים שחיים בין הירדן לים.
באמת? לי אמרו דברים אחרים לגמרי. במיוחד הדתיים והמתנחלים. וכן, "עוף מפה" היה מוטיב די חוזר.
אני לא אומר שזאת דעה לגיטימית, אני פשוט מנסה להראות לך שלפני שאתה מפיץ שנאה כלפי אחרים - תסתכל במראה לפעמים.
מה, לרצוח לסבית במצעד הגאווה זה לא טרור? איפה המלחמה נגד החרדים בירושלים שקוראים לרצח הזה, מעודדים אותו ומצדיקים אותו? אין, לא רק שאין - אלא ששמו את אחד מאלה שעידדו את הרצח בתור שר אחראי על המשטרה.
לך לספר על הערבים שרוצים להשמיד אותך למישהו אחר, אליי על תדבר לפני שתעשה סדר אצלך. אצל חבורת דתיים מופרעים מנוולים רצחניים שאתה מייצג פה בעיניי והצדקת לא פעם.
כמו שלהפרבולה אין מה לפתוח את הפה על הערבים לפני שהוא בודק טוב טוב מה יוצא מהג'ורה שלו עצמו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.