מה דעתכם על העץ הזה?

prelly

New member
מה דעתכם על העץ הזה?

האם הוא חומר גלם טוב? סן תאי אמר שהוא חומר גלם טוב אבל שכחתי להגיד לו שהגזע עצמו עקום ולדעתי הוא לא יגדל עוד לא רואים את זה כל כך בתמונות אבל הוא הולך עקום בצורת C עד לאדמה כמעט האם זה בסדר? כי איך שהוא נראה הוא בקושי יגדל ולא יגדל ישר איך מישרים אותו? אז תגידו לי אם זה חומר גלם טוב ואיך מישרים אותו... תודה!

prelly

New member
למה כלום?

צילמתי את הגזע את העץ עצמו את העלים הכל מה יש עוד?

איתן em

New member
צילום בונסאי,

צילמת 13 תמונות גרועות,ממש הצפה,חסרי כל מסר אינפורמטיבי שלא ניתן לראות בהן כלום ,מלבד אולי חומר גלם גרוע.

י א צ ק ס

New member
חומר גולם משובח

ולך איתן חומר גלם משובח של אף בשמים אים בונסאי בינוני

prelly

New member
עוד תמונה

כאן רואים את הגזע טוב רק האיכות לא טובה אבל אפשר להבין שהוא עקום

prelly

New member
עוד תמונה אחרונה

לא רואים טוב עוד הפעם אבל תראו את הגזע... רואים שהוא עקום כאן האם שווה לקנות אותו כל התמונות הן מהמשתלה וזה עץ אחד! עץ זית אירופאי 1) לקנות או לא? 2) האם הגזע יגדל? 3) והאם אפשר לישר אותו? והאם באמת שווה לישר אותו? תודה אנשים אני צריך דחוף תשובה!~

elonliberman

New member
כל התמונות לא מועילות במיוחד...

כל התמונות פרט לשניה באיכות גרועה כך שלא ניתן לקבל רושם מספק (גם לא רואים את העיקול שדברת עליו) ולפי הרושם מן התמונה השנים - עץ צעיר שצריך עוד לגדול ובעתיד אולי יהווה חומר גלם טוב. חבל ללכת סחור סחור ולבזבז זמן בעיצוב חומר גלם לא ראוי כי פרט לעובדה שניתן ללמוד מזה, בונסאי מוצלח יקח עוד זמן רב עד שיהיה מזה

prelly

New member
עץ צעיר?

העץ בן בערך 4+ שנים אני יודע שהתמונות לא באיכות משהו אבל אין ספק שאפשר לראות בברור את העיקול שאמרתי. לדעתך לא חומר גלם טוב?

BIacKnight

New member
כן הייתי קונה אותו מכיון

שהגזע די רחב ,כמו כן יש פיצול טוב של ענפים מהגזע. כמובן שזאת רק דעתי .

prelly

New member
אחלה שמח לשמוע

גם סן תאי אמר שזה הוא חומר גלם טוב :) עוד תגובות!

למעלה