מה דעתכם על אנשים

200611

New member
מה דעתכם על אנשים

שמדברים בהרבה מילים ? גם על שאלה פשוטה הם משיבים במילים למכביר ? זה לא נותן תחושה שהם מלאים בעצמם על להבאיס ? זה לא משעמם אתכם ?

thankful

New member
תלוי למה אתה מתכוון ...

האם באומרך "גם על שאלה פשוטה הם משיבים במילים למכביר" הכוונה מנמקים היטב את תשובתם (מבלי צורך לנמק) ? אני לפעמים כזה (גילוי נאות ...) : לפעמים אני חושב ששאלות כאלה או אחרות הן כמו שאלות באוניברסיטה , שאני צריך לנמק/להסביר את מה שאני אומר ... ואז אנשים פשוטים מגיבים "בלי פילוסופיות" , או בצורה בוטה יותר "מה אתה מ.... את ה ..." ?וכו' וכו' . משעמם ? במקרה כזה אני מעדיף פשוט להתעלם , הרי אינני יכול לשנות/להשפיע/לשלוט על דבריהם של אנשים אחרים ... ולכן מנסה לקבל אותם כמות שהם , על הצדדים הטובים שלהם והטובים פחות ... ליאור .

shirazlovemor

New member
המממ תלוי

יש אנשים שמדברים ומרחיבים ומעמיקים ולפעמים זה נחמד, ויש אנשים שפשוט.... ח=ו=פ=ר=י=ם S:

אם זו שיחת נפש זה טוב

אבל אם אלה סתם חפירות זה לא טוב אני חפרנית האמת S:

פשוש30

New member
תלוי ......

אני חושבת שיש כאלה שיכולים לדבר המון בלי לומר כלום - וזה אכן מיותר , אך לפעמים לאנשים האלה ישנה כריזמה ואתה לא יכול להוריד מהם את המבט. מכירים את זה ? האנשים האלה יכולים לומר שטויות ואתה עדיין תהיה שם להקשיב.... לשאלתך- יש סתם מתפלספים , ולפעמים זה נחמד לשעת שעמום , אותי רוב הזמן זה מבעס שלוקח הרבה זמן להסביר משהו. אני רוצה הכל כאן ועכשיו

זה אנשים שמחפשים תשומת לב

כאלה שפשוט רוצים להישמע ושואבים מכך ביטחון. בד"כ אני משתיקה את המצב של השמיעה ומהנהנת כשנראה לי מתאים במקרים כאלה

thankful

New member
יש לזה שם בעברית

משהו כמו "מגיפת הדברת" (בסגנון "מגיפת הדבר" ממכות מצרים) או "פטפטומניה" (בסגנון לועזי) ?
פשוט , פטפטת ... אגב , באנגלית פטפטן זה GARRULOUS (מילה שדרך אגב למדתי אותה תוך-כדי לימוד אנגלית כהכנה למבחן פטור באו"פ) , שזה יפה : זה כמו גררררר .... גרררר ....

למעלה