מה דעתכם עליה...?

ilana88

New member
מה דעתכם עליה...?

היי אני חדשה....אני מעלה תמונות של חברה...אני לא ממש מתכוונת להיות כאן בפורום. רק רוצה לשמוע תגובות שלכם עליה וזהו. לטעמי היא ממש אבל ממש יפה, יש לה גוף, ואני תמיד אמרתי לה אולי תנסי ללכת לסוכנות. אבל היא פוחדת מכיוון שהיא חושבת שלא יקחו אותה בגלל הגובה. אז אשמח לשמוע תגובות ממכם. תהנו!!!
 

ilana88

New member
כן...

היא מודעת לכך, אני שוחחתי איתה והיא אישרה לי.
 
בקשר לחברה שלך

היא יפה... אבל לא משהו מיוחד. אם אין לה לפחות 1.70 אז החשש שלה שהיא לא תתקבל נראה לי די נכון.
 

ilana88

New member
אכן...

אממ אני לא יודעת את הגובה המדויק שלה...אני יודעת ש 1.65 יש לה....הגובה שלי זה 1.72 והיא נמוכה ממני.... אבל יש דוגמניות שהגובה שלהן זה 1.65 1.62 1.68
 
אותן דוגמניות בגובה 1.62 - 1.68

צריכות להיות משהו מעולם אחר כדי באמת להצליח בתחום. וחברה שלך יפה מאוד אבל לא יוצאת דופן מבחינת המראה שלה.
 

Oshi love Tamir

New member
מהממת ו...

אולי אין לי דעה מקצועית אבל לדעתי היא ממש יפה ואז מה אם היא נמוכה גם אגם רודברג נמוכה ועשו ממנה מי יודע מה והיא לא הכי יפה בעולם לדעתי...החברה שלך מהממת.
 
סליחה שאני מגעיל אבל

איך שהיא נראית זה פשוט מחריד... שתעיף תאיפור הפריחי המגעיל והבוטה הזה אלוהים ישמור צריכים להרוג את המאפרת ושתוריד את השיער... אלא אם היא רוצה לשחק בסרט בוראט
 

ilana88

New member
תגובה...

אממ אוקי......כל אחד ודעתו....את האיפור והתסרוקת עשו לה..לא אשמתה....אני אישית אוהבת את איך שהיא יצאה בתמונות.....
 
יש לה פנים יפיפיות

אז אולי נכון שקצת האיפור או הסטיילינג לא משו אבל זה הדבר האחרון שמפריע למה בצילומים משנים את זה בשנייה. לדעתי יש לה מבנה נים יפה ויש לה סיכוי טוב.. אולי לא לדוגמנות מסלול בגלל הגובה אבל בכל מה שקשור לצילומים יש לה סיכוי טוב מאוד.. היופי שלה ימכור בארץ אין ספק :) בת כמה היא , מאיפה?
 
למעלה