מה דעתכם/ן?

זה מה שאני חושבת גם..

פאה ``צנועה `` זה הדבר המכוער ביותר שראיתי וגם מוזר ולא נח..ופאה יפה,ביננו,אפילו שאני יודעת שגם אני יהיה בין אותן הנשים זה לא צנוע!וכשאני חושבת ע``ז,מה בעצם הפאה מנסה להראות?אשה נשואה צריכה להיות מושכת ויפה בעיני בעלה ולא להפך..

יש פאות נורמליות.

ויש פאות באורך עד הרצפה... נשים נשואות צריכות להראות יפה בעיני בעליהן. גם ברחוב... שלא יתבייש ללכת איתה..

פאה זה ניסיון...

וביכלל שלספרדיות אין היתר לזה....גם תלוי באורך וכל זה...אני אישית יחשוב על זה בעתו ובזמנו..

19אריאל

New member
פאה זה יפה מאוווד!

וזה בדיוק הבעיה! איבדנו את כל האפקט של הכיסוי ראש. ברור שזה יותר יפה והייתי מעדיף שאשתי תלך עם פאה אבל לא אעשה שקר בנפשי! רק כיסוי ראש אמיתי! תגידו באמת, בלי נגיעות ובמבט יהודי טהור, מה נראה לכם/ן עושה יותר נחת רוח לקב``ה? מה באמת יותר צנוע? כל מילה נוספת מיותרת...

צניעות זה קטע אישי

מי שרוצה להיות כזו, תהיה צנועה ולא מושכת גם עם פאה. ומי שרוצה להיות יפה נאה ומושכת, תהיה כזו גם עם מטפחת! כל השאר בולשיט!

אתה רואה....

יש זמרות פופ שחובשות מטפחות, ואפשר כמו המתנחלות, מטפחת עם מחשוף עמוק.. בקיצור זה לא אומר כלום.

נראה לי, ההבדלים פה בדעות

בגלל שמי שגדל בבית אשכנזי לא רואה בזה בעיה בכלל, ומי שגדל בבית ספרדי, ששם הוא חונך שזה לא צנוע. כן רואה בזה בעיה. לא נמצא אשכנזי שיגיד שזה לא צנוע. זה חינוך מהבית! מגיל 0...

למעלה