מה דעתכם האם...

Flame

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

בהחלט צודק
!! מצטערת, לא הייתי צריכה לומר שטעית...
הצבתי את עיניין המלאכים בעירבון מוגבל (נראה לי
) אם לא.. מצטערת
זה לא מתוך ניסיון אישי.. אני עדיין לא מרגישה מוכנה לתיקשור מסוג זה.. לצערי הרב.. אני בכלל נמצאת כרגע במחסום רוחני, ואני מנסה לגלות איפה הבעיה.. יש לי המון פחדים בזמן האחרון.. לא יודעת מאיפה זה נובע! לכן.. כרגע.. אני די "חוסמת" את עצמי מהבחינה הזו של התיקשור
אני חוזרת ואומרת.. שאני לא אוהבת את עיניין ההיררכיה, אבללל זה די הגיוני שעם מלאכים יהיה קשה יותר לתקשר מהסיבה הפשוטה שמלאכים נמצאים ברבד קצת יותר גבוה.. אנחנו כמו רדיו.. וגם הם.. די קשה להתכוונן ל"ערוץ" או איך שלא תבחר לקרוא לזה שלהם.. כלומר.. צריך להיות מפותח הרבה יותר מבחינה רוחנית! לכןןן.. קצת יותר קשה ליצור עמם קשר
למיטב דעתי לפחות
שי, אני בהחלט מחכה לזה שגם אתה תוכל לקבל אישור להכנס לאדמין.. מישהו באמת חייב לרענן את הפורום קצת יותר.. למרות שאני די נהנית פה
הרבה זמן לא היה עם מי לדבר באמת בפורומים.. אני מרגישה די בורה בעיניינים רוחניים שפורומים הרוחניים האחרים
אבל פה יש לי עם מי לחלוק ידע
.. זה די נחמד שסוף סוף אני יכולה לספר קצת ממה שאני יודעת
תודה חברים
המשך יום מואר..

I am a freak

New member
../images/Emo26.gifוכאן אני קורא לתפוז!!!../images/Emo36.gif

תתחילו להתייחס בכובד ראש למיילים ולשיחות שאתם מקבלים!! *רק חבל שהם לא שומעים...* הסיבה שאת יכולה להציג כאן דיעות שונות בנושאים שונים כיוון שהפורום קצת גולש מהמטרה שלו (שדרך אגב ממש לא ברורה לי [!!])..... אבל אין דבר, זה מה שטוב בפורום הזה, הוא לא בנושא אחד (שכשאין מה לדבר עליו יותר אז זה מתחיל לשעמם...). והכי חשוב- מטעויות לומדים ומתקדמים האלה...
המשך יום נעים,

Gum Cigarettes

New member
תראו אנשים.

מבחינתי, יש שני סוגים של טלקינזיס. הראשון הוא (ואותו אני יכולה לעשות דיי בקלות באסטרלי), הוא ע"י עטיפת החפץ שאותו רוצים להרים באנרגיה. וע"י האנרגיה להרים אותו. הסוג השני הוא ע"י מחשבה ודמיון מודרך. זה שתי שיטות שונות. בראשונה, יש הבדל בין יצירת מעטפת אנרגטית למחק מאשר לבן אדם, כי הגודל והחוזק של האנרגיה צריכים לההיות בכוחות שונים. (למחק תתאים מעטפת אנרגיה קטנה וחלשה יותר מאשר לאדם).

למעלה