מה דעתכם האם...

מה דעתכם האם...

יש אנשים מסוימים שיכולים לראות ישויות או שבעצם הכישרון הוא אצל כולם ורק צריך לפתח אותו? שלך חנה גונן

Gum Cigarettes

New member
לדעתי זה תלוי פחות ביכולות של אותם

אנשים ויותר ברצון הישויות עצמן. יש אנשים שהאנרגיה שלהם כ"כ חזקה שהישויות פשוט נמשכות אליהן. ואני מאמינה שיש גם אנשים שהתדר שלהם זהה לתדר של המימד של הישויות אז הם יכולים לראות אותן.

I am a freak

New member
קצת מידע....

את היישויות אנחנו לא רואים בעזרת העיניים הבילתי "מזויינות" שלנו, אנחנו רואים אותן בעזרת העין השלישית... (לפי מאמר שקראתי) ישנם מצבים שהעין סגורה (מרצון) וישנם מצבים שהעין סגורה כי לא משתמשים בה, אז היא נסגרת... ישנן מדיטציות לפתיחת העין, אני אעלה את המדיטציה הזו עוד מעט (אני פשוט צריך לסדר את כל המידע...). אבל בכל מקרה, לא משנה מה, אם היישות לא תרצה להיראות, אתה לא תראה אותה (אלא אם תשתמש בגורמים חיצוניים כמו- מאגיה לסוגיה). המשך יום נעים,

Flame

New member
לדעתי ../images/Emo13.gif

הכישרון הוא אצל כולם.. אם כי לא כולם מנצלים אותו. לא כולם מגיעים לרמה רוחנית שבה ינצלו את העיניין... (וזה חבל מאוד) כמו שאמר שי המשכיל..
.. אנחנו רואים את זה בעזרת העין השלישית שממוקמת בין העיניים (כלומר במצח). ואני חולקת על דעתך שי, מה שתרצה לראות אתה תראה! באמת שאין דבר העומד בפני הרצון
.. גם דברים מסוג זה
.. בקיצור! לכולם יש את זה, כל מי שרוצה יכול
... (נשמע כמו קבוצת תמיכה!!
) תודה על ההקשבה
המשך יום מואר חברים

הההההה פלימ באמת עוד מעט נפתח פה..

קבוצת תמיכה לרואי רוחות רפאים-בוווווווווווווווווו
(או כמו שאבא שלי אומר הנה האיש הכחול שבא בחושך...) שלךחנה גונן

I am a freak

New member
יש לנו דיעות שונות- אנחנו בני אדם..

אבל בואי אני אנסה לשכנע אותך למה אני צודק, ואת תנסי לשכנע אותי למה את צודקת, אני אוהב דיונים כאלה, אפשר ללמוד מהם על האדם שאיתו מדברים (מתכתבים) ועל הדיועת שלו. כרגע, אני שמח ורגוע אחריי המדיטציה של יום שבת, אז ברוח הדברים, אני אנסה לשכנע אותך-
"אין דבר העומד בפניי הרצון"- אם המשפט הזה באמת נכון, למה אין אנשים שעפים? אני מכיר הרבה אנשים שחולמים ללמוד לעוף, והם לא יצליחו עקב כוח המשיכה. אז המשפט הזה ירד מעל הפרק.
"מה שתרצה לראות, אתה תראה"- בואי נעשה סקר, מי מהחברים בפורום רצה איי פעם לראות יישות/מלאך/ את המגן שלו/ את המדריך שלו (במקרה והוא לא "פיזי")? אני בטוח שרבה יענו בחיוב, אבל כמה מאותם אנשים באמת ראו את מה שהם רצו? אחוז דיי נמוך. מי כמוך יודעת, שאת היישויות יותר "קל" לראות במישור האסטרלי, במישור הפיזי (זו ההגדרה הנכונה למישור שלנו?) הסיכויי לראות יישות מסתובבת ברחוב הוא ממש קלוש. לכן, כשהרצון לא משחק בתפקיד מרכזי, והיכולת שלך לראות את מה שאתה רוצה נמוכה, הסיכויי שתראה את מה שאתה רוצה לראות- נמוכה! מצפה בקוצר רוח לתגובתך,

Flame

New member
אוףףף

כתבתי לך תגובה באורך של חומת סיןןן והמחשב האידיוטי נתקע! טוף.. לא משנה
.. אני אנסה לשחזר.
אין דבר העומד בפני הרצון- בעייני אין דבר העומד בפני הרצון. אני יוצרת לעצמי את המציאות שבה אני חושקת
.. אנחנו לא כפופים לשום חוק פיסיקלי! הממ... דוגמא: אתה מאמין בטלקנזיס? אני כן, מהסיבה הפשוטה שהצלחתי. אתה נתת לי את הדוגמא שבה אתה מציין שבני אדם לא יכולים לעוף.. ובכן.. מה גורם לך לחשוב שבני אדם לא הצליחו לעוף.. לא מצליחים לעוף.. ולא יצליחו לעוף?? (בכוחות עצמם..) אני פשוט יודעת שיש אנשים שהצליחו לעוף, זה שאתה לא ראית בעצמך, בעינייך שלך.. לא אומר שלא היה ולא נברא. לכן..מה ההבדל בין אדם ובין פיסת מחק? (כמובן שהמשקל.. אבל משקל לא רלוונטי כרגע) אין ממש הבדל.. נכון? אם הצלחתי להרים מחק שני סנטימטרים באוויר באמצעות כח הרצון והאמונה, סביר להניח שגם אדם יוכל להתרומם באוויר.. לא כן? אלה אם כן אני משקרת
. שוב! אני יוצרת את המציאות של עצמי...
מבין למה אני מתכוונת?? בעיניי רוחי אני כבר רואה את המחק זז.. מאמינה שהוא כבר זז.. והופ! הוא זז
..אולי תנסה??
אתה יודע מה.. אמרתי את זה אולי כוללני מדי
.. אבל לפעמים לא מוכנים.. ואיפשהו לא רוצים! לא כל כולך רוצה בזה... ברגע שאתה לא מוכן חלק ממך אפילו לא במודע.. לא רוצה.. מכאן נובע.. לא רוצה=לא יכול. והסיכוי לראות ישות ברחוב קלוש?!! מאפתאום!!! הכל מלא בישויות! אני רואה לפחות 6 ברחוב! זה שאתה לא רואה אותן ברחוב לא אומר שהן לא שם...
שוב, אתה בוחר מה לראות.. גם אם זה לא במודע .. אנשים פשוט חוסמים את עצמם עם המחשבה הזו.. שזה לא תלוי בהם.. מבין?? באמת נהנתי לקרוא את התגובה שלך !!
המשך יום מואר חברים

אני מודה שאין לי מושג מי המדריך שלי

ולא נראה לי שראיתי אותו אבל אולי עד כה לא נזקקתי לכך,האם הוא מופיע רק כשנזקקים לכך או כשסתם מבקשים? שלך חנה גונן

Flame

New member
../images/Emo13.gif

המדריך שלך תמיד איתך. כשתקראי לו הוא יהיה איתך, כשתזדקקי לו הוא יהיה איתך, כשאת צריכה סתם חיבוק הוא איתך
תבקשי שהוא יבוא, ואת תרגישי בנוכחותו..

I am a freak

New member
השאלה שלך לא נכונה.....

מדריך רוחנים לא חייב להיות "מי?".... הוא יכול להיות "מה?" בכל מקרה, אני קצת חולק על דעתה של פלאמ, לפי אמונותיי המדריך הרוחני לא נמצא איתך תמיד. לעומת זאת, המלאך המגן שלך נמצא איתך תמיד. יש לי שאלה אלייך-
קרה לך פעם שהיית בבעיה/דילמה/צומת דרכים/לא ידעת לאן לפנות?!? תנסי להיזכר.... באותו הרגע, המדריך הרוחני שלך היה איתך, ועזר לך לבחור בבחירה הנכונה (בשבילך).
עוד שאלה- קרה לך פעם שעשית משהו שהצטערת עליו? משהו שלא תחזרי עליו בחיים?!? תנסי להיזכר.... באותו הרגע, המדריך שלך היה איתך וגרם לך לעשות את אותו דבר, הוא לימד אותך לקח ואני בטוח שאת לא תחזרי על אותה טעות שוב! בתקווה שהבנת את כוונתי,

עשיתם לי סמטוחה../images/Emo12.gif

מה ההבדל ביו מלאך מגן למדריך רוחני? למרות שבעיקרון אני מאמינה בקיום של שניהם עוד לא יצא לי לראות אותם ואני מה לעדות טיפוס הגיוני לאללה שדי חושבת עם השכל כי בכל הפעמים הקשות בחיים תאמת..שלא ממש הרגשתי איזה מדריך רוחני לצידי שעזר לי להגיע לאיזו החלטה "נכונה"(ובאמת ניסיתי להזכר ולא נזכרת מצטערת)בעיני המדריך שלי זה אלוהים שעומד לצידי כי הוא בחר להביא אותי לעולם הזה כמו שאני. שלך חנה גונן

Flame

New member
חנה ../images/Emo13.gif

תהיי קשובה.. ממש קשובה! אל תחסמי את עצמך, כי זו כנראה הסיבה שבגללה את לא מרגישה שנוכחותו
אני בטוחה שאם תקשיבי.. ותרצי.. תרגישי אותו! ובקשר לאלוהים.. אחחח כמה נהדר לשמוע את זה
הוא תמיד עומד לצידך!! תמיד, כמה שאת צודקת.. כל כך חימם לי את הלב לשמוע את זה
אלוהים הוא את! בכל אחד יש ניצוץ אלוהי
דברי איתו (עם אלוהים) והוא יקשיב
.. אולי גם יענה..
אני אוהבת את אלוהים, הוא תמיד איתי כשאני אני מפחדת
וצריכה אותו.. בקשר למלאך ולמדריך הרוחני.. המלאך השומר מבחינה רוחנית נראה לי קצת יותר "גבוה".. ואם מלאכים קצת יותר קשה לתקשר אם אני לא טועה.. (אני אישית לא ממש אוהבת לומר שיש היררכיה) אהה.. ומדריכים הם לפעמים נשמות שחיו על פני כדוה"א.. ומלאכים לא. המשך יום מואר

Flame

New member
המממ... טוף ../images/Emo13.gif

אכן היו המון פעמים שהייתי בדילמה.. ולא ידעתי לאן לפנות
.. והמדריך הרוחני שלי אכן היה שם.. וכן הוא עזר לי לבחור.. אבל תלוי מתי כשהם רואים שאנחנו נגיע איכשהו לפיתרון בזמן הקרוב הם ימנעו מלהתערב, ובהחלט לא יאמרו לך "תעשה ככה תעשה ככה".
כמובן שהיו מעשים שביצעתי ועליהם הצטערתי.. אבל אל תהיה ראש קטן ותאמר "המדריך שלך גרם לך לעשות את אותו דבר" וההסבר הוא פשוט.. למה שהוא ירצה להטעות אותי?? אני טועה בעצמי.. קל להאשים "הוא גרם לא לטעות!" מבין? אם כבר, הוא פשוט יתן לי לטעות.. הוא לא יגרום לי לטעות.. זה אסור לו. המדריך שלי לא פה כדי ללמד אותי לקחים! הוא לא אמא שאומרת לי "נו נו נו
" המדריך שלי פה כדי"להדריך" אותי.. כשאני לא בדיוק יודעת מה לעשות וכו'.. הוא רק יראה לי איפה הטעות, מבין?? אני פה כדי לטעות וללמוד, בכדי להגיע לבסוף להארה! מצב שבו צברתי ידע, סובלנות, חכמה, סבלנות, הבנה ועוד וכל זה באמצעות ניסיון שצברתי בגלל טעויות שעשיתי במהלך גלגולים רבים. בקיצור.. המדריך הרוחני בכלל לא פה כדי להטעות
מקווה שהבנת אותי שי
אגב.. אני ממש נהנת מהדיונים האלה!! הרבה זמן לא אתגרו אותי
המשל יום מואר חברים

I am a freak

New member
וכאן את טועה....

אני לא יודע מהן האמונות שלך, לאיזו קבוצה או דת את שייכת.... אבל בכל מקרה- את לא יכולה להגיד לי שאני טועה.... זה מה שיפה בעולם הרוחני, אין טעויות- יש דיעות שונות..... כך שאת לא יכולה להוכיח אותי על טעות, אלא רק לנסות "ולשכנע" אותי שלאמונות שלך יש בסיס יותר יציב מאשר לאמונות שלי. רק שאלה לי אלייך- מתיי בפעם האחרונה דיברת עם מלאך? *פשוט רשמת שקשה לתקשר איתם (דבר שלפי האמונות שלי ממש לא נכון מהסיבה שאת מתקשרת איתם כל פעם שאת צריכה עזרה!!) ורציתי לדעת מתיי תיקשרת עם מלאך בפעם האחרונה...*
לטא לאט הדיונים כאן ממש מתפתחים ומשתנים לטובה, רק אני צריך לקבל את האישור להיכנס לאדמין של הפורום ואז אני גם אוכל לשנות ולרען את הפורום.... המשך יום נעים,

למעלה