מה גברי ? ומה נשי ?

ומאיפה הגעת למסקנה

שמיקי בוגנים הוא מתחשב ורגיש? הוא יכול להיות חרא של בנאדם. מה קשור.

כשראיתי אותו מדבר

ראיתי שיש לו יכולת להיות מאוד מתחשב ורגיש. האם הוא מנצל את זה גם במערכות יחסים , או שמא זה רק כלפי חוץ, איני יודע... בכל אופן, גם אם הרגישות לזולת מתבטאת אצלו גם במערכות יחסים, לי אישית הוא נתפס כמאוד לא גברי. אחד מהגברים הכי נשיים שראיתי מאודי.

מה דעתך על קשר עם אישה דרך אגב (שלך עם אישה)?

וניסוח אחר

האם יותר קל לך למצוא בנשים את התכונות האידיאליות לפרטנר רומנטי עבורך, מאשר בגברים? (לא מדבר כרגע על משיכה מינית, אלא על כל הדברים האחרים שמגדירים זוגיות טובה עבורך, פרט למשיכה מיניתמינית)

יש בנשים

תכונות אידיאליות עבורי. ברור. יש דברים שרק אישה תבין.
ועם זאת דווקא השוני הוא שמושך אותי לגברים. (כמו יתוש לקוטל יתושים :))
וגם אישה כפרטנרית אידיאלית תהיה לעיתים מורכבת מדי עבורי. לפעמים אני צריכה את הפשטות של הגבר, כמו שהוא אומר לי "תזרמי" וישר אני מתנפחת כמו תרנגול. לפעמים באמת צריך לזרום.

הסיבה שהוא נשי

היא לא הרגישות וההתחשבות. היא העובדה שהוא מנסה חיצונית להראות כמו אישה (איפור, גבות, שפתיים)
ומדבר באינטונציה נשית.
אתה צריך להפריד בין תוכן לחוץ. אולי בגלל זה לא הבנת את הכוונה שלי.
לגבי קשר שלי עם אישה- זה לא היה עובד, אלא אם כן הייתה נראית כמו גבר. וגם אז מבפנים עדיין היתה אישה .
מה אני רוצה לומר- אני יותר מדי נמשכת למראה המחוספס של גבר. וגם לאישיות, למרות שלעיתים רחוקות מבינה אותה :)

אני בכלל לא מסכים שזה גברי...

לנסות לזיין את כל עלמת חן סביבו

דווקא במועדון כשאני מסתכל על הסביבה אני שם לב שאלו שמסתכלים לכל עבר לבדוק בחורות ומרוכזים בלצוד, פחות מושכים את הנשים
אבל גברים שפשוט נהנים מעצמם ומהכיף שלהם ולא עסוקים בבחורות ופשוט בכיף שלהם חוגגים, יותר מסקרנים בחורות
הן מסתקרנות מה הכיף שם ואיך הן מתערבבות בו
היא מסתכלת עליך
היא רואה שכיף לך היא גם רוצה, זה נראה לה גברי שגבר יודע להנות מעצמו ושהוא לא עסוק ביצרים שלו

וזה לא שהיא רוצה אותו עם אגו גדול
היא פשוט צריכה להרגיש שאם היא מצטרפת זה רווח שלה, ואם לא, אז זה לא נורא בכלל, רק היא מפסידה
אתה מציע לה חלון לרחרח אותך ולחזר אחריך
זה לא שאתה שם עליה זין (כמו שכולם רוצים להגיד) אתה פשוט נותן לה להבין שהיא זה בכלל לא סוף העולם
היא רק בנאדם, שרוצה גם להשתתף בשמחה שלך

שאלת מה גברי, ולא איך אישה מעדיפה את הגבר שלה

גברי זה לנסות לזיין כל עלמת חן (בגלל יצר מיני, ולא שום דבר אחר) - זה חד משמעי התנהגות גברית טיפוסית ולא נשית. גם אגו גדול זה מאפיין גברי מובהק.

אם היית שואל איך האישה מעדיפה את הגבר שלה, שזו שאלה אחרת, התשובה היתה שונה: היא בהחלט רוצה גבר אטרקטיבי שאולי יכול לזיין הרבה בחורות, אבל לא תרצה לדעת שמימש את זה (או תעדיף לדעת שמממש את זה רק לעיתים נדירות כאשר פוגש אהבת נפש). והיא גם תעדיף אותו עם אגו קטן יותר, לפחות בכל הקשור אליה.

אבל זה כמו שתגיד שגברי זה להשתין בעמידה

זה או זיכרי, אבל זו לא הכוונה לגברי בגברי בו אנחנו עוסקים

צריך שהנשים יסכימו שזה גברי
אני לא יודע כמה הן חושבות שהבעת זימה בלתי פוסקת כלפי כל עלמת חן, זה גברי בעינהן

tomasth

New member
אולי הוא התכון איך ראוי שגבר יתנהג עם אישה

במערכת יחסית.

גם אני הבנתי כמוך. כמובן שאני לגמרי לא מסכים עם כל מה שכתבת דניאל12319.

מה שלא אומר שאני מסכים עם מה שסוקרטס , איך הצד של הגבר אמור לנהוג (או עם הצגת השאלה)

מעניין

אחלה לינק :)
נראה לי שכן יש עדיין חלוקה של תכונות. אנחנו לא עד כדי כך נאורים, גם אם נטען אחרת.

כמו בפרסומת

נניח, כשאני יותר מדי יוזמת ,כמו- להתחיל עם בחור אני מרגישה שזאת תכונה גברית. אני מבינה שאני לא אמורה להרגיש ככה. ומודעת לזה
שאני ממש לא טובה בזה :) ועדיין ממשיכה לעשות את זה כי אני לא שולטת בזה :)
אולי האגרסיביות שבה אני עושה את זה היא שהופכת את זה לגברי. אז הנה תכונה שנחשבת לגברית - "אגרסיביות".
אם הייתי עושה את זה בצורה מעודנת וחמקמה - אז זה אומר שהתחלתי כמו "אישה".
ועכשיו נראה לי שהולכת להיות פה סערת רוחות אז אני בורחת. כמו חתול. לא כמו אישה.

FineSilverMan

New member

גם כאשר גבר מתחיל באגרסיביות עם אישה, לרוב היא תשיב בשלילה...
זה לא עניין של גברים/נשים, אלא מיומנות נרכשת.
אישה יכולה להתחיל עם גברים, כפי שגברים מתחילים עם נשים. אין שום בעיה עם זה.

מה שכן, לרוב נשים אטרקטיביות, איתן גברים מתחילים, אז הן לא צריכות להתאמץ... וכאשר אישה מתחילה עם גבר, יש סיכוי סביר שהיא לא אטרקטיבית בעיני גברים אחרים (שלא התחילו איתה...) ואולי היא כן אטרקטיבית בעיני הבחור איתו היא מתחילה, ולפעמים לא...

באמת אין לי מיומנות

אולי אעשה סטאג' עלייך מה אתה אומר
נראה לי שתיתן לי פידבק מפורט

למעלה