מה בשלתן לשבת ?

נירהמ1

New member
טלי - התמונות נראות משהו-משהו

תודה על המתכונים והתמונות המרהיבות.

נירהמ1

New member
הבוקר מתחיל אצלי מאוחר אבל הצלחתי

לאפות עוגת תפוחים (הבאתי מתכון שלה שלשום), עוגת בננות (שהלכה ישר להקפאה), ותבנית אחת של עוגיות. תיכף נכנסת שוב למטבח ומתחילה לבשל: מרק ירקות עם גריסים וכופתאות ("שפטה") לארוחת הערב (לא יכולה לתת כאן את המתכון לכופתאות משום שהוא בשרי ומרק ירקות שלי יש במאמרים). מחר בבוקר אאפה פשטידת חצילים וגבינות (יש מתכון במאמרים כולל תמונה). יש ממרחי גבינות עם בצל ירוק ושום, ועם פפריקה ושום, וכמובן סלטים. לצהריים אכין תבשיל ירקות בסגנון הודי (מתכון במאמרים), אורז עם קטניות וצימוקים (מתכון במאמרים), ומנה בשרית, שאותה אינני יכולה לפרט כאן, וכמובן סלטים. מאחלת לכולם שבת שקטה ונעימה.

נירהמ1

New member
אפיתי עוגיות חמאת בוטנים - ביסקוטי אני

מכינה כל הזמן. כל פעם ממתכון אחר. תמיד שמחה לקבל מתכונים חדשים של ביסקוטי.
אם תרצי מתכון של עוגיות חמאת בוטנים, פשוט תגידי ואביא לכאן.

yaam1

New member
אני כל כך אוהבת ביסקוטים

האמת שעוגיות חמאת בוטנים אפעם ל הכנתי...אשמח למכון קל וטעים

IliAsh

New member
אם זה מאוחר מה היית מספיקה מההתחלה?

כל הכבוד נירה! מבחר נהדר! סוף שבוע מקסים ושבת שקטה
!

glig it freak

New member
אז ככה

בצלים ממולאים באורז ועגבניות בתנור, עוף עם ירקות ותפוחי אדמה בתנור, חציל אנטיפסטי, עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס וכעכים מלוחים. עוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל מרכיבים: 100 גר' חמאה רכה 2 ביצים חצי כוס סוכר חום חצי כוס סוכר לבן כפית תמצית וניל כוס וחצי קמח כוס שיבולת שועל שלמה חצי כפית אבקת סודה רבע כפית מלח 3/4 כוס שוקולד צ'יפס אופן ההכנה: חותכים את החמאה ומניחים בקערה. חשוב שהיא תהיה רכה אך לא מומסת. באמצעות מיקסר או מטרפה "פותחים" את החמאה וכשהיא רכה ואוורירית מוסיפים את שני סוגי הסוכר. מקרימים את הסוכר והחמאה עד שהתערובת נעשית חלקה ואחידה. מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא מוטמעת היטב בתערובת ורק אז מוסיפים את הביצה הנוספת וממשיכים באותו אופן. מוסיפים תמצית וניל ושיבולת שועל. מנפים את הקמח, אבקת הסודה והמלח. באמצעות מרית מערבבים מעט עד לקבלת בצק רך ואחיד. באמצעות כף או כף גלידה קפיצית מניחים תלוליות בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות בשוליים ועדיין רכות במרכז (13-15 דקות). מומלץ לצנן על רשת עוגיות.

IliAsh

New member
ערב טוב! איזה כיף שבאת לבקר
!

תפריט נהדר והעוגיות שלך פשוט אליפות
! תודה על הפינוק והתמונה היפה! סופ"ש נעים ושבת שקטה
!

למעלה