מה בקשר ל2 פעימות בSM

lady R

New member
המסקנה שלך תקפה גם עבור 4 פעימות

כל הכבוד לך ולרכיבים שלך, הלוואי ותחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. אם במקום לחשוב קדימה היית חושב על ההווה היית יכול לנצח במירוץ? תחשוב על זה.

45degrees

New member
לא, ברור שלא הייתי יכול לנצח

על בסיס של רכיבה אחת פעם בחודשיים
נראה לי שאת לא קולטת מה כתבתי קודם: אני לא מתייחס לאופנוע שלי. תשימי אותו בצד. קחי 620/640/520, 610 (האסקי), הוסאברג או VOR גדולים, CRF וכדומה, ושימי מולם CR500/250, 380, KX540 ועוד דופי"ם למיניהם, ושימי עליהם רוכבים באותה רמה. בתנאים אלה כמעט תמיד רוכבי הדו"פ יתקשו להגיע בעשיריה הראשונה. לנצח הם לא יוכלו. ככל שהמסלולים יהיו יותר צפופים הפער יקטן. אבל, במסלולים צפופים מאוד - שוב עולה יתרונם של מרובעי הפעימות כמו CRF - הכוח המעודן (יחסית) שלהם עוזר להם להיות יותר מהירים. והעובדות: במסלולים המהירים של אירופה כבר כמה שנים אין כמעט דו"פ בדיוק מהסיבות לעיל. באחד המסלולים הכי צפופים באירופה, עם כל הרוכבים הכי תותחים מתחומים שונים - ברסי (פעם בשנה) אפילו רוכבים שלימים יהיו אלופי עולם (איזה צרפתי בשם וינסנט) לא מנצחים עם דו"פ (CR250 - במירוץ של שנת 2000 או 2001). עכשיו לשים מנגד לעובדות האלה את מה שקורה בסצינה המקומית די מעוות את התוצאה לא?

lady R

New member
אתה שוב מתעלם מהעובדות בשטח

אם תקרא את ההודעות בפורום אופנועי שטח תבין למה אין אופנוע דו פעימתי. זה שיקול של יצרנים ולא של רוכבים. כן, עדיף להסתכל על המסלולים בארץ. יופי לך שבנית אופנוע גדול ויפה אבל מה זה טוב אם הוא לא מתאים לארץ או להווה? תמשיך לבנות אופנועים עתידיים אם זה מה שעושה לך את זה.

45degrees

New member
אין אופנוע דו"פ בגלל היצרנים?

סבבה - זה קורה בכמה שנים האחרונות - נניח שנתיים? ובסופרמוטו - עוד בסוף שנות התשעים - עמוק עמוק בשלטון הדו"פ - כבר היו הדופי"ם בעמדת נחיתות. את הופכת את הקערה על פיה. לא צריך ללמוד על היסטוריית פיתוח אופנועי מירוץ דרך הקורטוב שנחשף ומבוצע בארץ. צריך ללמוד על זה דרך מה שמבוצע באמת. לדעתי דווקא השורה התחתונה חשובה יותר - לדו"פ אין עתיד ורוד בסופרמוטו.

mishmishoid

New member
ידוע... ידוע.. חתם בשם שלו בכמה

הודעות..... 111 זה מאה ואחד עשרה או 7 בבינארי ? אנ'לא יודע איך לקרא את זה אחשלהן

TW slut

New member
!Hello from London

Hi 45 degrees You should come and visit us here. There are many big bikes with low-power engines - just the way you like it Cheers from the tunnel

סיני 1

New member
קרעת אותי../images/Emo6.gifבמבטא לונדוני.........

אפטר טוש קיס מני מני............

שחרלרט

New member
ליידי בחייך תירגעי ../images/Emo140.gif

לפעמיים יש מלחמות שלא שווה להלחם
. ומה לעשות 4T יהיה קל לרכיבה יותר מ2T.עזבי את זה ותימצאי תירוץ אחר

111SM

New member
שחר יא כוסית איך תרכב בשטח

אתה רוצה שיהיה לך סדקים בשילדה

שחרלרט

New member
יא סאתום

השילדה שלך תישבר לשתיים,לפני שיהי סדק בשלי. חוץ מזה קיבלתי את הפרונט החדש עכשיו אני יכול להתחיל לקפוץ.

111SM

New member
מברוק יא גחנון חולה עליך

עכשיו כשהפרונט שלך חזק יותר אנחנו נראה כמה מהר תישבר השילדה

למעלה