מה בקשר ל2 פעימות בSM

45degrees

New member
כי כדי לנצח עם 2 פעימות

אתה צריך להשקיע כל כך הרבה יותר מאשר עם 4 פעימות.... בגדול - במסלולים ממש קטנים ה 2 פעימות לכאורה עדיפים עקב משקל קל, אך הכוח המתפרץ מפריע לניצול מלא שלהם. במסלולים פתוחים - אין להם מה לחפש ליד המכונות עם הנפח הגדול.

lady R

New member
לא יפה לדבר ככה: הדופים כמו EXC360

או CR500 יתנו בראש לכל סטאריק או פראונשו. זה חיה רעה ,פותחת כמו כוכבת בבורסה, חזקה כמו עמלץ ונושכת כמו אלופינד.

45degrees

New member
תסלח לי כבודה: קשקוש!

אפילו ZABEL (דו"פ 700 סמ"ק) לא יותר חזקים מה 660 הנוכחיים במסלולים - אלה שמוציאים מעל 80 כ"ס. עכשיו שימי לב: לא אמרתי שהדו"פ חלשים - אמרתי שהכוח המתפרץ שלהם מונע מהם להיות מספיק מהירים בשביל סופרמוטו. עכשיו לעובדות - אפילו בעבר, שדו"פ היו נפוצים במסלול, היה נדיר לראות אותם בעשיריה הראשונה. כיום - אין בכלל דו"פ במסלול - כנראה שהרוכבים יודעים משהו שאת לא.

lady R

New member
יסלח לי כבודו: בבל"ת!

עם כל הכבוד למנועי 660, שמעתי שהם לא מוציאים הרבה יותר ממנוע 640 סטוק. אין דו"פ במסלול? אז דיקר ופישמן רוכבים על עז? ומה עם אוחנה עם RMZ? זה לא נחשב בעיניך? הסיבה שלא רוכבים על דו"פ נעוצה בשיקולים כלכליים ושיקולי תחבורה ליומיום.

yules

New member
ואולי דו"פ פחות מתאים לסופר

בעיקר בגלל יציאה מפניות. להבדיל ממרוצי כביש, סגנון, צורת ומהירות הפניה שונים לחלוטין בסופרמוטו. עיין ערך המסלול באשדוד - בכמה מהפניות שם, במהירות פניה באפקס, הכריש על טוסטוס המוות שלו היה יותר מהיר מהסופרמוטו. בסגנון הזה (של סופר), היכולת של ה4 פעימות לצאת מהפנייה עדיפה, בגלל מומנט יותר טוב בסל"ד נמוך.

kramberg

New member
איזה תחבורה ליומיום?

נראה לי שאני אחד היחידים שמשתמשים באופנוע ליום יום, שפיצר, לוין, אביב אוחיון, אביעד וכרובי לא משתמשים בו ליום יום.

כRובי

New member
../images/Emo6.gif אני וכל התותחים בנשימה אחת? ../images/Emo6.gif

kramberg

New member
בשבילי אתה תותח ../images/Emo13.gif

חוצמיזה, אחרי ההתרסקויות היפות שראיתי פה, אני מוריד את הכובע\קסדה.

dbug

New member
את יכולה לשאול את דיקר הוא

קיצר את זמני ההקפה שלו משמעותית על ה 4 פעימות שלי!

45degrees

New member
עד מתי פולטי שטויות יעלוזו.

תקראי טוב מה שכתבתי - תשימי לב לאיזה כלים מדובר ועל איזה מסלולים מדובר. תפנימי שאינך קוראת ומבינה את הכתוב. ותפסיקי לפלוט בבקשה שטויות בפורום.

lady R

New member
יש לך חוצפה בתור אחד שפלט לא מעט

שטויות: הכי חזק הכי מהיר הכי טוב... אולי תשתף אותנו בטכנולוגיה במקום שנעסוק בניחושים? עכשיו תתנצל בבקשה על העלבת אישיות פורום בתפקיד. התנצלותך התקבלה מראש.

מה מי מו ? איך "את" קובעת מי יותר

חזק ? אולי בקו ישר ה 360 שהוא דו"פ יחסית מיושן יתן בראש ל 640 (לא מכיר את הפראנשו מחוזק באזיקונים אדום השלדה וזקור השופרים) אבל התנהגות מנוע והתאמתו למסלול כן באה לידי ביטוי ואם אופנוע אגרסיבי מדיי אז הוא לא יתאים למסלול צפוף וטכני ו 4T כן יתאים. גיא באומל השתתף בזמנו על CR500 בסופרקרוס בויתקין ולא ראה פודיום רק בגלל מגבלת אופנוע,מאחר והמפלץ לא ממש מאפשר פתיחות גז מטורפות ועקב כך הוא יותר איטי. תחשבי על זה.

lady R

New member
הקביעה על סמך המירוצים האחרונים

לא נראה שלדיקר ,פישמן ואוחנה היתה בעיה עם עודף אגרסביות. סופרקרוס? לדעתי CR500 יהיה מהיר יותר במסלול זה מכל KTM בנפח 640 או 660 זעיר הספק. רוצה להשוות תפוחים ותפוזים? בבקשה. נשמה שלי, למרות חיבתי ללובשי הטייטס המדוושים, יש לנו אי הסכמה בנידון.

45degrees

New member
למה את מתעקשת ללמוד היום מחדש מה

שכבר לפני שנים נלמד בכל מקום אחר כמעט ברחבי העולם? ???????????????????????????????.

lady R

New member
למה אתה מתעקש להתכחש למציאות?

עם כל הכבוד לשאר העולם, אין לנו מסלולים כמו באירופה. רק תסתכל על התוצאות של דיקר ואוחנה לפני שאתה מקשקש.

45degrees

New member
אני לא מתיימר "לחיות בעבר":

בדיוק בגלל זה יש לי כבר כיום על האופנוע כל מיני רכיבים שבארץ עוד אף אחד לא התקין. השאלה היא פשוטה, ואין לה תשובה אחת - האם להתאים את המכונה בדיוק למסלול ורבע שיש בארץ, או להתאימה ללקחים שלמדו כבר מזמן בשאר העולם. אני מעדיף כמעט תמיד את האפשרות השניה - לאורך זמן זה יוצא לי יותר זול. לעומת זאת, אם הייתי מסתכל לטווח קצר קדימה - אופנוע קטן, קליל, עם צמיגי 21 אינו מהווה חסרון במסלול אחד לפחות עליו נערכים כל המירוצים כמעט. כלומר - הכי טוב מוטוקרוס עם צמיגים דקים בקוטר גדול למירוצי סופרמוטו. מסקנה - 2 הגישות אינן הדבר הכי נכון לעשות. גורר - יש טווח רחב שבו כל אחד יכול להתאים לעצמו את מה שהוא אוהב/רוצה/חושק. בכל אופן - כדי לנצח מירוצים עם 2 פעימות, אפילו בארץ, צריך מסלולים קטנים וצפופים ורוכב וירטואוז מאוד. כל מי שעונה על התנאי השני יכול גם ככה להיות מקדימה. ואז הוא מנצח למרות שהוא על 2 פעימות ולא בגלל שהוא על 2 פעימות.

למעלה