מה בסך הכל רציתי?

sronis

New member
וחוץ מזה לא יכול להיות שכולם סוחרים

את רוצה להגיד לי שבכל עשרות המודעות של מכוניות מבוקשות כמו אימפרזה או אקסידנט מסתתרים סוחרים קטנים ומניאקים? לא הגיוני... בכל מקרה, הכל עדיף על פני יונדאי, בלאאאאכס רוני

remezh

New member
התשובה היא כן ,

בכל מקרה כל אלה שנתקלתי בהם. ויקירי.... אקסידנט זה לא טוב , אקסנט ,כמו שהבנתי היא מכונית טובה. רמז.

sronis

New member
הבנת לא נכון

לא לחינם אני קורא לה יונדאי אקסידנט. הדגם הקודם, שעליו אני מתאר לעצמי שאת מדברת, הוא מכונית מאוד לא בטיחותית. בנוסף לזה היא לא נוחה, לא מהנה לנהיגה, מנוע חלש יחסית ומסורס, במיוחד ב-1.3, ונופלת ממתחרותיה בכל תחום. גם הדגם החדש לא מומלץ בכלל, ביחס למתחרות. כן כן כן, אני מוכן להתערב שעכשיו תספרי לי שדיברת עם מוסכניקים והם מאוד ממליצים, ושלדודה של חבר שלך יש אחת והיא מאוד מרוצה, ושמנהל צי הרכב בחברה שאבא שלך עובד בה אמר שהיא מכונית טובה, לא יעזור כלום - יונדאי אקסנט היא לא מכונית טובה ביחס למתחרותיה. יתרונה היחיד - מחיר נמוך ביחס לגודל. ז-ה-ו רוני, בעד רמז ונגד אקסנט

remezh

New member
תודה .....

דברים כאלה רציתי לשמוע. רמז-מבסוטית

remezh

New member
צודק.....שי.

רק עכשיו אני רוכשת נסיון , והאחרונה שבאתי איתה במשא ומתן הייתה בחורה -בלשון העם הגברי... "כוסית" חשבתי לא יכול להיות בחורה סוחרת מפה בטח תצא עסקה טובה , כי הרי בחורה ומכונאות לא הולך יחד אתה יודע. מתברר שהיא היתה בחורה שסוחר העסיק אותה ,ותוך כדי המשא ומתן הוא ניסה להלחיץ אותי לקנות את האוטו על ידי כך שהתקשר אליה עשרות פעמים והציע לה לקנות את האוטו ללא בדיקה , אגב ביונדאי הזאת הקילומטרז´ היה נמוך יחסית , מתברר שהמנוע שובק חיים אוטוטו ,משמע -שיחקו עם הקילומטרז´, ואיך גיליתי שהיא סוחרת?? שאלתי אותה איפה האוטו טופל ,ואם יש לה ספר טיפולים. היא לא ידעה לענות לי. רמז.

djelon

New member
בכמה כסף????

איך אפשר לעזור לך עם לא נדע כמה את מוכנה להשקיע?!? בכל מקרה אני ממליץ על סיאט איביזה ביגלל שהאיביזה זה בעצם גולף במחיר זול! שילדה של גולף,מנועה של גולף,היגוי,תיבת הילוכים,פח,בולמים ורוב המרכב הפנימי של גולף. בקיצור שווה כי איפה עוד אפשר למצוא גולף ב 60 אחוז מהמחיר ?!? מקווה שעזרתי elon

למעלה