מה בסך הכל רציתי?

remezh

New member
מה בסך הכל רציתי?

רכב, ארבעה גלגלים ,מנוע טוב ,עדיפות לנפח מנוע-1300-1600, מרווח, רצוי אוטומט. אחד שיש לו שוק טוב ,משומש במצב טוב(חלקי חילוף לא יקרים) גם יפה ,גם אופה, אחד שישרת אותי ,לא שאני אשרת אותו , גם חדיש ,גם קצת ישן,(טיפה) גם יפה רצוי.(מעדיפה אדום- לא סובלת לבן) יש לי דרישות אה? אז מה, אוטו -זה לא גבר.... חשבתי שלא אמצא משהו שיענה לדרישותי, אבל מצאתי.... יונדאי אקסנט- 96 LS כל כך פשוט.... ממש לא. התחלתי לחפש בעיתונים-( מחפשת חדשה) מהר מאוד התוודעתי לעובדה שיש אנשים לא ישרים ,-סוחרים , מקח וממכר על גרוטאות ,שנראות חיצונית נהדר ,בעיקר לאחר "הניקוי" בשומן -שטוגן קודם לכן עם עוף. והסיפורים שלהם ממש מרתקים , "האוטו של דודה שלי ","של אמא שלי שמתה פתאום ","של אחותי הצולעת וכו´" "אל תדאגי ,יש לי יפוי כוח ,אם תרצי ,נוכל להביא אותה לכאן," "את מי "?שאלתי ... "את אמא שלך המתה ,או אחותך הצולעת?" ממש מרגש , ואני -לא כל כך תמימה שלא בענייני מכוניות ,מאמינה , ואפילו מזילה דמעה , הסוחרים מתחלקים לאזורים ... חולוון- יונדאי 96- כולם ערסים מעודנים.(ומשכנעים גם) אמרתי ,אולי אלך על סובארו ,חלקים זולים ,אוטו אמין ,וידידו הטוב של האדם , אחרי הכלב כמובן ,וגם אחרי הסוחר ה"אמין", אז חיפשתי סובארו , סוחרי סובארו -פתח תקווה - סוחרים משכילים - ערסים מוסווים, אגב בקראון ,יהוד ואור יהודה , סוחרים ילדים פושטקים ,עבריינים מלידה , מה שנכון , הם לא מצהירים על זה שהם סוחרים בשיחת הטלפון , למרות שאני שואלת שוב ושוב ,נו בטח ,למה כן? בקיצור , הפסדתי זמן -וזמן זה כסף , ובאותו הכסף שהלך על הבדיקה במכונים ,יכולתי כבר לקנות רכב חדש , שנת 2004,(ואדום) והקטע הכי מצחיק הוא-שבמכון עצמו ,המכונאי -הוא זה שבודק לי את הרכבים , הפך להיות חבר טוב שלי ,מייעץ -מתייעץ לפעמים ,ואפלו מציע למכור לי רכב , וככה בסוד מוסיף בלי שאף אחד ישמע ,שגם הוא בעצמו סוחר ,והוא גם רוצה למכור לי אוטו ,ועוד יונדאי . הוא אפילו מוכן לבדוק לי את האוטו לפני שהוא מוכר לי , מה אתם יודעים. לפעמים הוא אומר ,לפעמים מגיעים סוחרים שהוא בעצמו מכר להם את האוטו , ואז הוא בודק להם.... ואז מה קורה ?.,שאלתי , לא קיבלתי תשובה. בקיצור ,אני נשמעת רגועה ,אבל אני כבר בוערת......... חייבת אוטו........ שכנעו אותי לא לקנות יונדאי , או לחילופין משהו שווה ערך , לפני שאני יורדת לקורקינט ממונע. חדשה בעסק , וממהרת. רמז.

© DrorZi

New member
מה הדרישות שלך ../images/Emo35.gif

אוטומט או לא
לכמה אנשים
איפה רוב החיים (עיר או בין עירוני
) חשוב לך שיהיה לך נוח או חשוב לך אמינות
כי עולים לי לארש רכבים כמו פזו 106, קליאו, פונטו.
דרור זי, מזדהה עם התיסכול.

teen17

New member
דרור היא רשמה שהיא רוצה אוטומטי....

ובנוגע לפונטו חא הייתי כל כך ממליץ על פיאט עם התדמית הכל כך גרועה שיש לה בארץ, בקשר לקליאו שלאחותי יש אותו כעת והיא מנסה למכור אותו אז הוא אוטו מצוין מאוד ואמים אבל יש לו סחירות גרועה מאוד, קשה מאוד מאוד מאוד להיפטר ממנו לכן אני ממליץ כמו שרשמת על 106 או אולי 306 או אפילו AX או ZX או אפילו אופל קורסה 1400 הזרקה.

שי ©

New member
מה הקשר לתדמית של פיאט?!

היא ממש לא מוצדקת ופיאט אינה נחותה כלל מיצרניות אחרות בשום תחום. על סקודה ועל סיאט אין לך בעיה להמליץ, הא? שי, קשקשנים, כבר אמרנו?

sronis

New member
שי שכחת להוסיף גם

שאין לי מושג מאיפה הנתון הזה שלקליאו סחירות גרועה - היא מהמכוניות הנסחרות ביותר בארץ. רוני

teen17

New member
אם לא שמת לב אז רשמתי בהודעה שלי...

שאחותי מנסה למכור קליאו והאוטו במצב מכני וחיצוני מעולה ואין לו אפילו דפיקה 1 על הפח ואנחנו מבקשים 1000 שקל מתחת למחירון (כי הרי מה הסיכוי למכור/לקבל את המחירון?) ואנחנו כבר מנסים חודשיים אם לא 3 חודשים למכור אותה ונאדה כלום גורנישט אף אחד לא מגיע אפילו לקטע הזה של לדבר על קניה.

sronis

New member
תן לי לנסות...

אם האוטו במצב טוב אין שום סיבה לקבל מתחת למחירון. איך אתם מנסים למכור? איפה פרסמתם? תאמין לי שכבר הספקתי לרכוש ניסיון בעניין, אני מוכן להתערב שהרכב הזה יכול להמכר בלי בעיה אם הוא במצב טוב. רוני

teen17

New member
אז ככה:

פרסמנו בעיתון כלבו בחיפה וגם בעיתון בנהריה וגורנישט אף אחד לא קונה את האוטו. אתה יכול לעזור אולי? אה כן אנחנו גם שמים הודעות בכל מיני מקומות עבודה שמכרים/חברים עובדים.

B.M.F

New member
נו רואים למה.

יש הרבה לוחות-חינם באינטרנט לפרסום רכב. תפרסם בהם - ותציין מחירון - ותראה שיתקשרו גם אחרי שתמכור. מנסיון של מכרים.

sronis

New member
שלום, אני מכר של B.M.F

פרסמתי בכל הלוחות באינטרנט (שימו לב, יש כעשרה לוחות או אפילו יותר!!). כולם בח-י-נ-ם. כל יום לפחות חמישה טלפונים, בלי הגזמה. כיום, שלושה חודשים ויותר מאז שמכרתי את הרכב, אני עדיין מקבל טלפונים לפחות פעם בשבוע (כנראה ששכחתי למחוק באיזה אתר וזה עדיין לא נמחק). לסיכום - רואים שאתם לא מתאמצים - יאללה לעבודה (אם אתה רוצה שמות של אתרים עם לוחות רק תבקש). וחוץ מזה אם גם זה לא עובד, פרסום בלוח מעריב או ידיעות או הארץ יעשה את העבודה, אבל יעלה כמה מאות שקלים. רוני

remezh

New member
כמו שציינתי....

חשובה לי הנוחות ,וגם האמינות, אנחנו שלושה אנשים,ורוב החיים מתרכזים בעיר , למעט גיחות מעטות מחוץ לעיר. ואת פונטו אני ממש לא אוהבת , דווקא שמעתי המלצות חמות על קליאו . תודה. רמז.

itzik93

New member
לא להתייאש בשום פנים ואופן ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בסוף מוצאים רכב פרטי, מחיר סביר שלרוב עבר חיים טובים (בידיים הנכונות). שימי פתקים על מכוניות, תשאלי אנשים - תחפשי היטב בעיתונים (ואל תתעצלי לקום ביום שישי ב 5:00 בבוקר לקנות עיתון) - ובסוף, אני מבטיח לך, תמצאי את הכלה המייחלת לבוא. איציק - את הכלה האחרונה הוא מצא תוך פחות משבוע ו 1000 ק"מ נסיעות (ועוד מאדם פרטי בבת-ים ! - הייתם מאמינים ??)

remezh

New member
פדיחות......

להעיר אנשים משינה ,ושיתחילו לדקלם לי על האוטו , חוצמזה , ניסיתי ,באמת שניסיתי..... סוחרים כולם ,לא אמרתי? אגב .... מוכר אותה ,את הכלה?
רמז.

itzik93

New member
הממממ........................

לא מוכר
עד שמצאתי אותה... איציק סובארו אימפרזה 94 1.6 ידנית (פרטית למהדרין) 84,750 ק"מ - לאחר טיפול גדול, טיימינג חדש, 4 צמיגים חדשים, ציריה חדשה, טסט לשנה ושמן מנוע+פילטר חדש מיום שישי האחרון
נ.ב. שימי פתקים על מכוניות פרטיות שמורות (תעשי סיבוב בשכונה שלך או תסעי למקום שיש בו הרבה מהסוג שאת מחפשת)

B.M.F

New member
לאחר טיפול גדול ?

Ok..ok.. 5000 ש"ח ואני עוד מפסיד כאן.

שי ©

New member
טיפ נחמד...

תשאלי את המוכר בטלפון היכן הרכב טופל, מתי החליפו טיימינג, צמיגים, מצבר וכו´, רוב הסוחרים פגשו את האוטו לפני שבוע ולא ידעו להשיב על השאלות האלו, מנסיון. שי

למעלה