מה בן אדם רוצה?

• פותח הנושא mih2
  • פורסם בתאריך

mih2

New member
מה בן אדם רוצה?

להיות טוב במה שהוא עושה... להיות מוערך, מקובל, נאהב... זה הגיוני שאני מרגישה כמו אפס מהלך? כמו כתם שחור לכל מי שאני באה איתו במגע? הכיבשה השחורה במשפחה, זאת שכולם נהנים לזרוק עליה את כל האשמה, לבקר אותה בלי סוף על כל מה שהיא עושה, לגרום לה לרגשי אשמה.... לגרום לה לא לרצות לחיות יותר אפילו לא עוד דקה! וברור לי שהרבה מזה בראש שלי וזה משהו שרק אני יכולה לשנות. אבל אני טובעת. אני דועכת מתמרמרת ויותר מאי פעם רוצה לשים קץ להכל. איך להסביר להם שיעזבו אותי בשקט? שיתנו לי לעכל קצת את החיים לבד בלי לתת לי על הראש כל היום. די עם התלונות די עם הצעקות די עם המבטים המאשימים והאכזבה בעיניים. די. בסדר אני חרא של בן אדם. הבנתי את זה. סליחה שאני חיה בכלל.

אל תתני להם לגרום לך להרגיש ככה-

הם מבקרים אותך וגורמים לך להרגיש כמו אפס ולהצטער שאת חיה- אני אישית הייתי מתרחקת מאנשים כאלה, גם אם מדובר במשפחה שלי, וזה גם מה שעשיתי- אחותי מאוד ביקורתית ותמיד גרמה לי להרגיש שאני טועה בהכל ושאני כלום לעומתה שהיא המצליחנית הגדולה אז התרחקתי- הפסקתי להתקשר, רק פעם ב... מדברות... וזה עשה לי טוב, למרות שמבאס שאנחנו לא בקשר כי היא גרה רחוק מאוד, בחוץ לארץ.

zahav2007

New member
את מזכירה לי אותי ואת אחותי...היא גם גרה

בחו"ל ,וגם נותנת לי הרגשה שהיא יותר טובה ממני! ואנחנו לא ממש מדברות כיום,יותר נכון בגללי,כי היא ניסתה כמה פעמים אבל אני כועסת עליה,כי היא לא מדברת על הבעיות האמיתיות,אלא מתעלמת...

אופירA

New member
מנהל
איך להסביר

אל תסבירי להם כלום. תשני את הכיוון, תלמדי איך להסביר לעצמך שאינך צריכה להיות מחוברת לדברים שהם אומרים, שאת צריכה למצוא את הדרך להתנתק מהם פיזית, ע"מ למצוא את הכלים לנתק את הקשר בינך לבין הדברים שהם אומרים (וכנראה ימשיכו להגיד כל החיים, אבל את תדאגי לכך שהם יאמרו זאת לעצמם או ידברו לקירות).

למעלה