מה בין משיכה לחברות ?

yuval charash

New member
אני רוצה להבין נקודה חשובה מדבריך

אתה כותב פה : " יש לך צורך להיות מאוזן מולם בכדי שלא יהיו רגשות שלילים עזים בין הנוכחים במיוחד כשהם חשובים לנו " האם אתה מתכוון לעובדה של שינויי דעותיו של האדם בייחס לאובייקט מסוים וזאת על מנת להתחבר עם אדם ב' ? שכן, נכון - זו העצם הנוסחא לשמור על משהו קיים , אך האם זו הנוסחא - גם להתחיל משהו חדש ?

הרווח בינו לבינה

אותי מטרידים דווקא ההבדלים במונחים בהם משתמש כל אחד מהמינים השונים, למה בחורות ממהרות להכריז שהן מחפשת קשר רציני ואילו הגברים, כולם בעלי יאכטות, גלשנים או סירות מפרש, "זורמים" לעבר השקיעה. אני מניחה שההסטוריה רצופה זיונים חד פעמיים שהובילו לחתונה וחיי אושר ניצחיים, כמעט, ו"קשרים רציניים" שלא הובילו לכלום. גם אני לוקה בזה, לצערי, אולי זה סוג של הגנה, מול משהו שממש אין לי ענין בו, סטוצים, למרות שלפעמים דווקא כן בא לי. אולי זה חינוך שמרני שכולנו סובלים ממנו. הצורך לשים את הדברים על השולחן בצורה גלויה, הוא מין מנגנון סינון ראשוני, לא בהכרח יעיל, סינון כוונות של כל אחד מהצדדים.

yuval charash

New member
נכון מאוד, ונקודה אכן חשובה.

אני מחזק את דעתך באומרי (ולדעתי) כי נושא הסטוצים הוא תלוי גיל. נכון , לעיתים זה כיף לא נורמלי לצאת להרפתקאה קנטה. אך לאורך זמן - מהווה מטרד של ממש.

אני בונה על סניליות

כשאהיה זקנה, וסנילית כאמור, אוכל לנהל מלא סטוצים, אני מקווה שעוד יהיה לי און...

magenta73

New member
טוב...

לכל אחד יש מניע אחר, בזמן אחר בחיים. מי שכרגע מניע אותו סקס, יכול להיות שיניע אותו הצורך בהתחברות בעוד כמה שבועות/חודשים/שנים. זה משתנה, ותלוי במצב הנפשי של כל אדם. אם הוא מוכן לקשר בכלל, אם הוא מוכן לקשר חדש, וכן הלאה. לדעתי בכדי שיווצר קשר רציני יש צורך לא רק באנשים מתאימים בראש ובאופי ובמשיכה וכן הלאה אלא שגם שניהם נמצאים באותו מצב בחיים בו הם רוצים ומוכנים "להתמסד" נקרא לזה כך... או להתחבר, כפי שאתה כתבת. הבעיה עם "לזרום" היא בגלל הקוניטציה שלה. "נו, תזרמי" בדרך כלל צורם למין הנשי, כי הכוונה, לרוב, היא בואי תזרמי למיטה. לפחות ממפגשים שלי היו ואני בטוחה שחברותי לפורום יסכימו איתי לגבי המשפט הנ"ל. תדמיות וסטראוטיפים, זה לא אני, זה פופטיץ... בגדול... אתה חלק מהחברה. ויש לך צורך למצוא חן ולהיות מקובל ע"י אנשים, אי לכך ובהתאם לזאת... אתה תפעל בהתאם.

למעלה