מה באמת נשים רוצות?

לא צריך או לא קיים?

אתה לא חושב שצריך להיות הבדל, או שאתה לא חושב שקיים הבדל? אישית, אני חושבת שהוא קיים וטוב שכך!

Noam S

New member
לא קיים!

יש אנשים שונים... זה כן. אבל אין קשר בין בנים לבנות... זה לא מה שעושה את ההבדל!

לדעתי (ולשמחתי), אתה טועה..

ברור שאין שחור ולבן, ברור שיש אנשים דומים ושונים בין הגברים ובין הנשים. אבל יש הבדל , בסיסי מאוד, והוא מתחיל בהורמונים שלנו..

Noam S

New member
יש הבדל פיזי... כן... אבל בשורה

התחתונה כולנו בני אדם

נכון שכולנו בני אדם

אבל אני יכולה להכליל גם דולפינים וקופים ולאמר שכולנו יונקים... אני לא דיברתי על הבדל פיזי רק במראה, אלא על צורת מחשבה ורגשות. נרצה או לא נרצה ההורמנים משפיעים על המצב רוח שלנו ובכך באופן ישיר על הרגשות שלנו ומכאן לדעתי מתחיל ההבדל. יש הבדלים מאוד בסיסיים בין הפיזיולוגיה של נשים וגברים שעוברת את הפיגמנטים או צורת גוף, ולחשוב שזה לא משפיע בכלל לדעתי זה קצת תמים. (כמובן שהכל מסוייג ביוצאי דופן..)

אני יודעת, ש...

אני רוצה אהבה, ומעבר לזה, דברים של חומר (צורה חיצונית, כסף, אוטו וכו'), לא משנים לי. אבל... אני יודעת, שנשים ונערות אחרות, כן מחשיבות את החומר לפעמים אפילו יותר מהרגש.

על מה בדיוק אתה אומר חבל?

על זה שאני מעדיפה את האהבה, בלי קשר לחומר, או על כך, שרבות הן אלו המחשיבות את החומר, כמו ואף יותר מהרגש?

אני מניחה (או לפחות מקווה)

שהוא התכוון לאלו שמעדיפים/ות את החומריות על פני הרגש. אני לא יכולה אפילו לדמיין לחיות עם מישהו שאני לא אוהבת רק כי יש לו איזה מרצדס במוסך

חבר'ה, מה לעשות ש...

שהיום הריקניות חוגגת ואנשים הולכים יותר על פי נורמות, מאשר על פי צו הלב שלהם? - לא כולם כאלה, אבל לצערי, וכפי שאני רואה את זה, אז נכון יותר להגיד, לצערינו, הרוב הם ככה. גברים מציעים שירותי מין לנשים, גם בחינם, מוכרים מראה ולא אופי, ואותו דבר קורה ההיפך... העיקר לספק "צורך". ולמה במרכאות, כי אם אנשים היו מתרכזים ברצון האמיתי שלהם, ה"צורך" הזה להרגיש "נאהב" לכמה דקות/שעות/ימים, לא היה הופך לסחר-מכר, זה מה שנקרא "זנות בחינם". בסך הכל ההתפרקות המינית לא משאירה את הטעם הטוב, שמשאירה האהבה, ואנשים שמחפשים את ההתפרקות-המינית, מחפשים דבר שהוא זמני וחולף. גם צורה חיצונית היא זמנית וחולפת, אדם משתנה, גם בצורתו, עם השנים. והמרצדס במוסך, עלולה תוך שנתיים להעלם את תוך ים של חובות... החומר הוא זמני וחולף, האהבה האמיתית היא נצחית ונותרת לעד... אם אנשים יעשו את החשבון הנכון של מה עדיף, העולם שלנו יראה אחרת. מצטערת על ההרצאה הארוכה, אבל... זו אני, שיודעת בדיוק מה אני רוצה, כי את הזמני והחולף חוויתי, וטעמו המר נמאס עליי מזמן.

Noam S

New member
לא נותר לי אלא רק להסכים עם מה

שאמרת. מין וסקס זה טוב ונעים ונחמד. אבל האהבה נשארת הרבה יותר. מין זה רק דחף רגעי. אהבה זה... כן... אפשר בהחלט לומר דרך חיים. קבלי ח' ח'

Vdrums

New member
מה לעשות? לחיות את החיים שלך כמו

שאת רוצה ולא לחפור מה קורה מסביב. מוכרים מראה, מספקים צורך who gives a shit? תחיי איך שאת חושבת לנכון ותתחברי עם אנשים שמתאים לך וזהו. לא צריך לעשות שום דבר.

למעלה