זה משנה לבחורה אם יש לגבר שלה רשיון או אין? אם הוא חזק ושרירי או רזה וחמוד? האם נשים רוצות יותר מאהבה? המממ, אישית אני לא חושב שצריך להיות הבדל בין נשים לגברים בין בנות לבנים... אבל whatever... זה שם הפורום, לא?
ואני אמביולנטי לגבי הצורך בכך: מצד אחד זה מסבך את החיים, גורם לתיסכולים, ספקות ואי הבנות, ומצד שני זה עושה את הדברים הרבה יותר מעניינים, לא? ברוך בואך לפורום
נשים לא שונות כ"כ מגברים? ז"א, חוץ מכמה הבדלים פיזיים, אין ממש הבדל, יש בחורות חמודות ויש בחורים חמודים, יש מאנייקים ויש ביצ'יות... זה לא במקום בכלל "מה נשים רוצות"... זה מיתוס נחמד, אבל אין ממש הבדל.
הצד השני. חסר לי שאשכח להחליף חולצה כשאני עובר בין הפורומים. סכנת חיים ממש. מה ביקשתי? אנשים נורמליים? כנראה יותר מדי בארץ היקרה שלנו. כנראה ש...בגלל זה גמני כאן
אמרתי שלא ישנתי מספיק הלילה. מי שמנסה להבין אותי מסכן את שפיות נפשו. כשאני קורא את ההודעה שלי זה מזכיר לי את הפרסומת לשיחות הבין לאומיות שבה אומרים מילים בודדות כדי לקצר את השיחה. אז למה אותם מבינים ואותי לא?
. להחליף חולצות - מקונוטציה של מועדונים יריבים שיש להם חולצות מזהות (לדוגמא: כדורגל). אנשים נורמלים - לא גזענים. ובמחשבה נוספת: אולי רק אני מבין את עצמי. והרי לך דוגמא ל"מה נשים לא רוצות". הבנת את זה שטקר?
צחקתי, תומר, צחקתי. גזענות בגלל ששואלים כאן רק מה נשים רוצות. יאללה...cut the bulshit....כמה זמן נקשקש עד שיגיע המנהל החדש? ואחר כך יאשימו אותנו בהודעות סרק.