מה א-ת-ם הייתם עושים?

erela2

New member
מה א-ת-ם הייתם עושים?

אני ממש מתלבטת אם לגשת לאמיר/ם או לקחת קורס באנגלית בסמסטר קיץ.

בעיקרון הקורס דורש נוכחות וכל מפגש אורך 4 שעות ומטלות וכו' בעוד שבזמן הזה אני יכולה לעבוד ולחסוך כסף.. (או יותר נכון יותר כסף לביזבוזים..) מצד שני זה קורס בחינם כי אני צריכה רק אחד.
מצד שלישי אם אני הולכת על אמיר/ם אני צריכה ללמוד מילים ולחזור לתקופת הפסיכו המעיקה. בפרק של האנגלית קיבלתי 129- מה הסיכוי שאצליח לשפר את ה6 נק' האלו אם אני אלמד מילים בלבד סטייל פסיכו?? כי אם אני לא אצליח להגיע לפטור אז אני כן אצטרך לקחת קורס ולא בא לי שזה יהיה במהלך סמסטר עם קורסים כבדים לכן אני רוצה להתפטר מזה בהקדם.
אוף אני חייבת להחליט!

natilousky

New member
אני הייתי הולך לאמיר בלי לחשוב פעמיים

אין מה להשוות בין לימוד מילים באנגלית ללימוד פסיכומטרי....

הבדל של שמים וארץ.

redsnowhite

New member
אמי"ר ללא ספק

הבחינה הזו גם בד"כ יותר קלה מהאנגלית של הפסיכו' וזה רק 5 נק' לשפר, זה לא הרבה...

AlanSmith

New member
באמיר/ם קיים סיכוי לפטור בעוד בקורס אנגלית

המעבר הוא כמעט בוודאות. ככה שכדאי לחשב מהו הזמן הנדרש בשביל לגשת לבחינת אמיר/ם ולהחליט בהתאם לזמן שיש צורך להתכונן ולמאשבים שנדרשים לבחינה זאת. אם ההשקעה היא כמה ימים מעיקים אז בהחלט לנסות לגשת לאמיר/ם. אם זה הרבה מעבר לזה מבחינתך אז הייתי מעדיף לשמור אנרגיות ולעשות את הקורס. אפשר גם בתקופת הלימודים אני לא יודע איפה את לומדת ואיזה תואר אבל אם רוצים לחסוך זמן עדיף לשלב אותו בסמסטר עמוס אפילו.

commandooo

New member
הקורסים באנגלית זה בדיחה

לא עוזרים בכלל, תעשי אמיר ותקווי לפטור

הקורס באנגלית עצבן אותי מסיבה אחרת לגמרי

הציון הורכב מ- 40% של שתי אנסינים ומבחן של 60%. מאוד נהניתי מהאנסין השני, בחיים לא עשיתי מבחן כזה באנגלית, אין שאלות אמריקאיות על הקשקש, שאלות פתוחות שאתה עונה בשפה שלך, כמו מבחן בהבנת הנקרא ביסודי, אפילו בדקתי את הרמה של המבחן וראיתי שהוא מה שאני צריך לעשות.

כשניסיתי לקבל את הציון אחרי שבוע הבנתי שערבבו אותנו עם נבחנים של מסלול אחר ועשיתי מבחן לא נכון, חזרתי על המבחן שוב.

למעלה